Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

***Weźmy POLSKĘ w swoje ręce! Jesteś Polakiem?! Wejdź i pomóż! ***

Polecane posty

Oczywiście że zezwolenie. Tylko trzeba wiedziec jeszcze po co ten protest i co on ma dać...

kurwy podżegacze mysla , ze od stajku przybędzie jasne ze przybędzie IM! garstce jak zawsze nierobów , którzy się chcą w polityke bawic a tu trzeba zapierdalac by było xczym te glodne dzieci , które się tak fałszywie w kit kurewskie polactwo nagle martwi. kurestwem jest najpierw się przyczynić do biedy a potem na tej biedzie wyplynac i się podpieradc głodnymi dziecmi.

Gość lajlajlajka
A zacząć to chyba od zamknięcia tych wszystkich hipermarketów, biedronek. Niech polski rolnik uprawia pole, hoduje trzodę i bydło, tak jak kiedyś.

Gość ładne kwiatki hehehe
zaraz się okaże że shatyn był jednym z załozycieli internetu w Polsce! :D

Gość śmierć modce
Shatyn I Widzisz mądralo... Jestem jednym z tych którzy nadstawiając głowy, wywalczyli to, że sobie możesz pisac pierdoły i wyjechac jak będziesz chciała... - A gdzie ty tak walczyłeś mitomanie. pewnie jesteś takim samym bohaterem jak Niesiołowski.

Niemcy uczciwy madry Narod , kult pracy maja wpojony i porządku i uczciwości. ale one takie niedobre nieromantyczne sa. polaczek jest romantyczny i dobry i ma glodne dzieci wokoło. te dzieci jak dorosną to ukatrupia i słusznie to dzisiejsze polactwo .podziekuja za wszystko.bo dzieci to jeszcze maja uczciwe bedac dziecmi spojrzenie i nie rozumieją czemu tak jest ale jak zrozumieją to biadac wam polaczkowe kurwy.

Gość lajlajlajka
,,Oczywiście że zezwolenie. Tylko trzeba wiedziec jeszcze po co ten protest i co on ma dać.." Co ma dać? Przede wszystkim pracę i godziwy zarobek.

Gość lajlajlajka
Franekbezfiranek A ty jakiej narodowości jesteś?

Gość dasfadfasdsf
śląskiej :D to ten tępy cwel, ptasiek nastroszony 🖐️

Pan Niesiolowski to porządny Czlowiek jest. ma zasług , nawet tyle kupy nie zrobiles jeden z drugim pojebie polaczkowy bo to jedyne cos zrobil do tej pory i jeszcze ukradl. ale w pore zrozumial,ze nie warto być dla bydla zradzieckiego złodziejskiego patriota. choć nadal mimo wszystko nim jest. dla tepoty liczy się tylko ten , ktoklamie i pierdoli to co cholota polaczkowa chce uslyszec. a Pan Niesiolowski mowi prade a nie klamie by zadowolony był motloch

Gość lajlajlajka
dasfadfasdsf czyli też jest polaczkiem :-)

- A gdzie ty tak walczyłeś mitomanie. pewnie jesteś takim samym bohaterem jak Niesiołowski. x x Nie wiem gdzie mitoman walczyuł ale ja w Krakowie. A Niesioł był dużo większym bohaterem i działaczem ode mnie... x x x Co ma dać? Przede wszystkim pracę i godziwy zarobek. x x Demonstracja ma dac? A skąd ma wziąć?

No i nasza rewolucjonistka agiantkaa uciekła nie mogąc odpowiedziec na pytania dotyczacej jej rewolucji. A chciała zmieniac Polskę...:D:D:D:D:D:D:D

Gość lajlajlajka
,,Demonstracja ma dac? A skąd ma wziąć?" Jak znikną np wszystkie hipermarkety itp to otworzę sobie warzywniak, w którym będę handlować tylko tym, co kupię od polskiego rolnika.

Gość rossssaaaaa111111
Agiantka daj namiar do siebie jakiś (mail np.) ja też mam dość tej sytuacji i cieszę się, że są osoby tak zdeterminowane jak ja. Jak ktoś nie chce - niech nie walczy, ja sobie nie pozwolę już dłużej na pomiatanie w tym kraju.

rewolucyjne [ chyba ze względu na sraczke] kurwy polskie się was zapytam a kad się biora te glodne dzieci i skad się ich tyle w domach dziecka wzielo? i ktoi za co się po tej rewolucji nimi zajmie wykarmi?skoro rewolucjoniści to najczęściej to bydlo ,które w białym kołnierzyku okradalo sprzedając z wytresowanym uśmiechem na mordzie produkt finansowy nie bacząc na ruine rodzin i glod dzieci.a dzisiaj kurwy jak już nie ma komu co ozenic a wiec zarobić na kim to się o glodne dzieci martwi kurestwo polskie myslac ze teraz jak wywalczy to 2 dodac 2 będzie 7

nie chciałbym by rzadzilmna polaczek , ktoren gebnetycznie się do tego nie nadaje bo zawistny, glupi i złodziejski. i tepy. boprzeciez narosla nam "elita przygłupich wyksztalciuchow"i takie cos ma do władzy dojść i mna rzadzic. nigdy!

Jak znikną np wszystkie hipermarkety itp to otworzę sobie warzywniak, w którym będę handlować tylko tym, co kupię od polskiego rolnika. x x Ty tak na poważnie???:D:D:D

Gość jfsarqwe
Nie uciekła tylko cię ignoruje :D

ja sobie nie pozwolę już dłużej na pomiatanie w tym kraju. x x I co zrobisz? Potupiesz ze złości? :D

Nie uciekła tylko cię ignoruje x x Wg ciebie napisanie 'dobranoc" jest wyrazem ignorowania a nie pożegnania? :D:D:D

Gość śmierć modce
Shatyn I - A gdzie ty tak walczyłeś mitomanie. pewnie jesteś takim samym bohaterem jak Niesiołowski. x x Nie wiem gdzie mitoman walczyuł ale ja w Krakowie. A Niesioł był dużo większym bohaterem i działaczem ode mnie... - Rozumiem, że byłeś tam żydowskim kolaborantem? Znam nie najgorzej historię współczesną i nie kojarzę żadnych chwalebnych czynów z Krakowa, stolicy żydostwa, konfidentów i siedziby Franka. - Napisz oszołomie bardzo konkretnie co takiego zrobiłeś dla Polski. Konkrety, zdarzenia, udział, daty, dowody 🖐️

22:40 [zgłoś do usunięcia] Franekbezfiranek rewolucyjne [ chyba ze względu na sraczke] k**wy polskie się was zapytam a kad się biora te glodne dzieci i skad się ich tyle w domach dziecka wzielo? i ktoi za co się po tej rewolucji nimi zajmie wykarmi?skoro rewolucjoniści to najczęściej to bydlo ,które w białym kołnierzyku okradalo sprzedając z wytresowanym uśmiechem na mordzie produkt finansowy nie bacząc na ruine rodzin i glod dzieci.a dzisiaj k**wy jak już nie ma komu co ozenic a wiec zarobić na kim to się o glodne dzieci martwi kurestwo polskie myslac ze teraz jak wywalczy to 2 dodac 2 będzie 7" Nie każdy przewrotowiec jest takim elemetem antypolskim jak zacytowany:P.

Konkrety, zdarzenia, udział, daty, dowody x x To możesz zobaczyć w IPN-ie...

a jakie programy gospodarcze ? to już dzieci w zerówkach chyba wykaza więcej logicznego nieskzazonego denbilizmem myslenia. oj tępe polactwo . i dobrze ze robia nas w chuja inni.smierc polaczkowym frajerom

Gość uyyyyyy
Shatyn idz sie osmieszac gdzies indziej

Gość lajlajlajka
Jasne,że na poważnie. We wtorek np. przyjadą do mnie kurczaki. Będę hodowcą kur. Mam zamiar sprzedawać jajka.