Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

***Weźmy POLSKĘ w swoje ręce! Jesteś Polakiem?! Wejdź i pomóż! ***

Polecane posty

Nie ma takich firm Bo wtedy kiedy firmy zachodnie się rozijały w Polsce praktykowano socjalizm. To niby skąd mają być?

Gość jak polski patryiota wspieram
tylko niemiecka gospodarke bo mam blisko granicy

To tylko wtedy był czas na zakładanie firm? No proszę Cię. x x Wtedy nie byo czasu na zakładanie firm bo nikt w zasadzie firmy założyć nie mógł... Oprócz nielicznych wyjątków... To był socjalizm...

Popieram autorkę w całej rozciągłości tekstowej. Jestem za i przyłączam się do próśb, apelu i tak dalej. Niektórzy pytają tutaj tak jak w tym temacie o 23 MARCA " A co chcecie zrobić jak obalicie rząd " a macie jakiś plan co potem ? To jest właśnie głupie myślenie bo najpierw trzeba coś zrobić czyli to złodziejstwo i chamstwo zniszczyć a ja wierzę w to że ludzie dają radę to zrobić tylko trzeba chcieć.

20:31 [zgłoś do usunięcia] śmierć modce Mam 41 lat i wiedzę, której nie zaakceptuje większość głupich Polaczków. dlatego wiem, że to jest skazane na niepowodzenie. Te pokolenia były przygotowywane dziesiątki lat do uległości. patriotów jest za mało. w większości to ludzie niewykształceni i nie ma kto nimi kierować. Nie wystarczy bunt. Trzeba mieć nie tylko charyzmę, ale też wykształcona kadrę i plan odbudowy Polski." To ostatnie to ja mam:classic_cool:.Z ta kadrą troche gorzej ale ja w sporej części bym mógł ją zastąpić:classic_cool:.

To jest właśnie głupie myślenie bo najpierw trzeba coś zrobić czyli to złodziejstwo i chamstwo zniszczyć a ja wierzę w to że ludzie dają radę to zrobić tylko trzeba chcieć. x x Tzn co zrobić? Tak konkretnie???

The Element of One - dziękuję. Zróbmy coś najpierw, wymyślmy coś, a potem będziemy myśleć co dalej. Lepiej siedzieć przed telewizorem czy tandetną kafeterią i dać pogrążać się Polsce?

Gość śmierć modce
fłosiłem do Redwatch frankabezfiranek. Znajdą go i wsadzą mu kosę :)

Gość cudze chwalicie
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ja teraz w Niemczech pracuję, tu też nie jest słodko. Ciekawa jestem, czy w Polsce byłby ktoś chętny pracować za 1 euro na godzinę! A w Niemczech pracują.

Wyjść na ulicę, zaprotestować, podpisywać petycję o lepsze życie, DZIAŁAĆ!

Wyjść na ulicę, zaprotestować, podpisywać petycję o lepsze życie, DZIAŁAĆ! x x Do kogo tę petycję? Do pana B. ?

Gość wewegfwefwe
Chyba ty pracujesz, bez umowy u Turka :D

Gość sddssddffg
agiantka jaka ty jestes ordynarna... kaczynski na ciebie sra? weź sie lecz debilko. sama masz ale to ostro nasrane we lbie, zglaszam twoje ip na policje za podżeganie narodu do protestow.

Jeśli dajesz się dymać to pracuj za 1 euro. Nie porównuj Polski do Niemiec, kobieto.. Inne życie ;)

hahahaha i zara ten komu te petycje przekaze polactwo tępe smierdzace zrobi ze będzie bogato a i może się polactwo myc zacznie?hahahahaha to jak z dyrektywa unijna by deszcz który powodzie powoduje wreszcie był suchy. zakazac deszczowi być mokrym.

Gość śmierć modce
sddssddffg agiantka jaka ty jestes ordynarna... kaczynski na ciebie sra? weź sie lecz debilko. sama masz ale to ostro nasrane we lbie, zglaszam twoje ip na policje za podżeganie narodu do protestow. - A ja ciebie konfidencie zgłaszam na Redwatch :D

tepota polactwa nie zna granic.dobrze ze zzagranicy przyjadą wpierdola polactwu i zapobigna niszczeniu mienia i zakłócania ladu i porządku normalnym ludziom.

Gość zakochana w chłopaku
podziwiam:D

Spierdalać z tego narodu.. jak mądrzy się odezwali to debile z psychiatryka się udzielają i tyle. Niedługo będziecie wpierdalać tynk ze ścian. Powodzenia z takim podejściem.. i jestem pewna, że mądrzy wyjadą, a debile zostaną.. już jest ich większość w Polsce, powodzenia.

Gość kajka892
hamstwo się szerzy w tej polsce i to dzięki takiemu pierdolniętemu szajbusowi!!!!

Widzisz mądralo... Jestem jednym z tych którzy nadstawiając głowy, wywalczyli to, że sobie możesz pisac pierdoły i wyjechac jak będziesz chciała...

Gość lajlajlajka
Przede wszystkim trzeba załatwić zezwolenie na taki protest (strajk). W innym wypadku po prostu przyjedzie Policja i nas zapakują do aresztu. Wiem,bo kilka lat temu organizowałam strajk i tak to się właśnie skończyło. Ale człowiek uczy się na błędach: za drugim podejściem udało się.