Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakajajhgjhgvjh

Zarejestrowałam się na sympatii, ilość 18 z dzieckiem

Polecane posty

Gość to jest bardzo proste
i jeszcze gada o poziomie normalnosci a zamiast pomagac bliznim obrabia im dupy ciekawe takie typowo polskie :)

Gość suspect234
wy wszystkie takie madre wykształcone i piekne a zakładacie konta na pozal sie boze portalach randkowych. smiech na sali :D

Gość suspect234
poza tym mozesz beknac za rozpowszechnianie danych osób prywatnych na innych portalach, to jest karalne.

Gość to tylko kafeee
suspect234 - dobrze sie czujesz? za przepisanie tekstu z czegos, co ktos udostepnil publicznie? chyba sobie jaja robisz

Gość suspect234
to nie PRZEPISANIE tekstu moja droga lub drogi tylko wklejanie linków z danymi osób PRYWATNYCH KTORE NIE WYRAZIŁY NA TO ZGODY

dobre teksty tam leca 'jestem kobieta po przejsciach' - pisze 17-latka, a potem 'koncze technikum - zostaly mi jeszcze 3 lata'..... :D potem 16-letnia wdowa...litosci :D

Gość john40
Kilka języków....:-P pewno łacinę perfect ....i słabo polski:-)

Gość bruk szmatami usłany
a ta pirdolisz francuski w kilku dialektach

Gość zostałaś autorko zgłoszona
po IP i będzie się toczyć sprawa przeciwko Tobie, może na przyszłość będziesz mieć nauczkę co wolno a czego nie wolno rozpowszechniać w internecie Podałas tutaj link nie odpowiedniej osoby...

Gość john40
Nu,francuski tyż

Gość suspect234
zostałaś autorko zgłoszona brawo :) trzeba tępić :)

Gość dfgdfgd
Co poradzić klubowy goguś wyzlowany ma branie u młodych kobiet i je rucha. A normalny, porządny z zasadami mężczyzna albo nie ma brania, żyje samotnie albo zostaje ojczymem dziecka takiego jednego z drugim gogusia.

Gość ventrissss
Wklejanie linków publicznych nie jest przestępstwem w rozumieniu prawa i nie wiem, komu mogło to zostac zgloszone, bo zarówno admin jak i policja tylko parsknęli by smiechem na takie zgłoszenie. Do przyjęcia zgłoszenia potrzebna jest podstawa prawna, a tu jej nie ma. Co innego, gdyby ktos wkleił zdjęcia i podał pełne dane osoby , która nie udostepniła tych danych w sieci ( np. prywatne zdjęcia itp.). W momencie udostępnienia tych danych ( facebook, portale randkowe itp.) można wklejać linki do oporu. W jakimś sensie stajesz się wtedy osobą publiczną, bo sama (!!!) zgodziłaś się na to, publikując swoje częściowe dane czy zdjęcia w internecie. Proponuję zapoznać się z prawem i nie straszyć zgłoszeniami, bo to zabawne.

Gość jakajakajajhgjhgvjh
uuuu czyżbyśmy mieli tutaj na topiku jedną z nich ? Nie śmieję się tych dziewczyn jestem po prostu przerażona ich bezmyślnością ! Ciekawe czy ich rodzice wiedzą o tym jak się wyginają w internecie ? Niech mnie zgłoszą proszę bardzo, chętnie zapytam ich rodziców osobiście jak to możliwe żeby gówniara 16 lat mając dziecko daje anonse matrymonialne... Wygina się na zdjęciach z krzesełkiem do karmienia w tle. inna zjarana na solarium i pozująca w panterce siedzi w pubie. Papieroski, piweczko, podejrzewam że inne używki też im nie są obce. Powiem szczerze chciałabym poznać rodziców tych dziewczyn, i dowiedzieć się w którym momencie dali ciała.