Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakajajhgjhgvjh

Zarejestrowałam się na sympatii, ilość 18 z dzieckiem

Polecane posty

Gość jakajakajajhgjhgvjh

bez wykształcenia jest porażająca... Przefiltrowałam sobie dałam wykształcenie podstawowe i zawodowe, wiek do 18 lat. Ilośc dziewczyn, panienek bez męża, wykształcenia, z dzieckiem jest porażająca... i jeszcze te ich teksty, takie banalne, skopiowane, infantylne... Oglądam je sobie i tak się zastanawiam, co one mają w głowie... Niektóre dają sobie główną fotę z dzieckiem - przecież to kęsek dla pedofilów !!!!!!!!!!!

Gość taka jedna była żona
a mój mąż poleciał na taką i co? i pewnie jest szczęśliwy....

Gość jakajakajajhgjhgvjh
http://sympatia.onet.pl/bina071,a728256b550d9244e9cfd3d3bd6b2de9,7,1,user.html papierosy lubi, czas wolny pub imprezy.... i ten tekst hip hop non stop... Przeciez to jakaś masakra !

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
m

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ale przecież ta ostatnia pisze,że jest zamęzna.....to po co szuka partnera??? Czy te panny mają mózg?

Gość jakajakajajhgjhgvjh
http://sympatia.onet.pl/natusia0306k,a728256b550d9244e9cfd3d3bd6b2de9,12,1,user.html Jestem nie niską nie wysoką szczupłą osobą która uwielbia dobre zabawy.Mam długie czarne włosy, niebieski oczka,ładny uśmiech. Często pojawia się u mnie wrażliwość i poczucie obowiązku. to już totalna masakra... też papieroski, dziecko, ale grunt że ma niebieskie oczka i ładny usmiech....

Gość jakajakajajhgjhgvjh
"być doświadczony (emocjonalnie, rzecz jasna)" co to znaczy ? jak mozna być doświadczonym emocjonalnie ???????

Gość jakajakajajhgjhgvjh
http://sympatia.onet.pl/wiciaaaa,a33f8cefcede780fee5f1309d5587400,18,1,user.html ta zaszła jak miała 15 lat... jak można w tak młodym wieku uprawiać seks ???? "zalozylam tu kato bo mam nadzieje ze wlasnie tu znajde odpowiedniego mezczyzne do swojego zycia ;)"

Gość jakajakajajhgjhgvjh
http://sympatia.onet.pl/aniulka7252,a33f8cefcede780fee5f1309d5587400,30,1,user.html "Mam ochotę zostawić wszystko i na zawsze uciec gdzieś na bezludną wyspę. Kocham swojego syna Szymona. " to chce uciekać czy jednak kocha syna ? Skoro chce na bezludną wyspe to po co jej sympatia ? "Żyję 'jutro jakoś będzie'" ale szuka rozważnego faceta, eh masakra...

Gość jakajakajajhgjhgvjh
http://sympatia.onet.pl/szefooowa,user.html ta lubi solarium, oprócz córki ma kolczyk w języku, na zdjęciach się wygina, i pozuje w pubie... od kiedy wpuszczają 17-latki do pubu ??????????

Gość matakumata
Kąto? :D

Gość jakajakajajhgjhgvjh
nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale gdybym miała 15-17 lat i miała dziecko to podejrzewam że dzięki nauce w szkole, opiece nad maluchem nie miałabym czasu na sympatie i randki... A tu laski utlenione, solarium, puby, imprezy, chłopaki... Ja teraz mając 2 dzieci, pracę, dom na głowie, męża który mi bardzo pomaga wszystko ogarnąć nie mam siły na imprezy, puby, dyskoteki... Szok, ja wiem że młodzież musi się wyszaleć, ale teraz pojęcie dobrej imprezy jest trochę inne niż za moich czasów młodości. Teraz impreza to morze alkoholu, seks, zabawa w słoneczko. Ech gdzie ogniska, spotkania z prawdziwymi przyjaciółmi, bez podtekstów seksualnych. Nie wpasowałabym się w dzisiejszą młodzież.

Gość tłuszcz zaczyna się spalać
dawajcie więcej linków, można się pośmiać ;)

Gość Autorko skoro masz
męża i dwójkę dzieci oraz rzekomo brakuje Ci czasu, to po cholerę rejestrujesz się na sympatii i oglądasz nastolatki z dziećmi? Bo nie rozumiem.

Gość puszczały się bez myślenia
zaliczyły wpadkę i teraz szukają jelenia który tą wpadkę im utrzyma. a szukają teraz póki jeszcze mają młodą skórę itp.

Gość jakajakajajhgjhgvjh
Jest sobotni wieczór, wszystko porobiłam, więc ze zwykłej ciekawości świata patrzę jaka jest ta dzisiejsza młodzież

Gość daj więcej linków. są bardzo
pouczające :D

Gość jakajakajajhgjhgvjh
a ja mam kuta sterego w moim doopskuu

Gość rfgrg
Typowo polskie - pośmiać się z innych, ponabijać i wyzwać od puszczalskich, mieszać w cudze życie i mieć z tego zabawę :o . Beznadziejna jesteś :o . Nie, nie zaliczyłam wpadki w wieku 15 lat, nie mam dziecka, tlenionych włosów i nie szukam frajera, który będzie mnie utrzymywał.

Gość sdgdsg
Typowe najpierw bawią się z ruchaczmi a porządnych mężczyzna mają w dupie a jak zostaną matkami samotnymi to dają szanse porządnym mężczynom stać się frajerami co je utrzymują.

Gość tłuszcz zaczyna się spalać
do rfgrg sama nie jesteś lepsza, tez nas krytykujesz! my nie wtrącamy się w ich życie, tylko wyrażamy swoją opinię. osoby, które założyły profil zdawały sobie sprawę, że taka sytuacja może się wydarzyć.

Gość Autorko skoro masz
Z ciekawości świata to można film obejrzeć albo książkę przeczytać. Pewnie nie uklada Ci się w małżeństwie i musisz się jakoś pocieszyć dokopując innym. Żałosna jesteś.

Gość kamila1997
miałam spróbować się zarejestrować na tym portalu, wiadomo, ze ja szukam mężczyzn a nie 18stek z dziećmi ale chyba zrezygnuje

Gość letniamgla
jestem przerażona

Gość jakajakajajhgjhgvjh
Ciekawośc świata to nie tylko książki. Z mężem też się nie da siedzieć cały czas, trzeba dac sobie trochę luzu, nie wiem w jakich związkach żyjecie ale ja i mój mąż lubimy czasem od siebie odpocząć, to zupełnie naturalne... A nie wieczne wiszenie sobie na szyi. A te laski mnie po prostu przerażają. Bo nie mówcie mi że to normalne że 15 latka z dzieckiem pokazuje cycki na portalu randkowym !!!!! Dla mnie poziom normalności jest trochę inny, i sorry ale nie zaakceptuję tego że dziecko ma dziecko. I rodzice zamiast przypilnować takiej lafiryndy pozwalają jej na wszystko ! Dyskoteki, solarium, wyzywające ubrania, i jeszcze chodzenie na randki z facetami poznanymi przez internet !!! No nie wiem w jakiej patologii się wychowywaliście skoro dla Was to jest normalne. Jak taka dziewczyna ma tyle wolnego czasu że chodzi do solarium, na imprezy to może niech pracy poszuka ? Nawet jakieś roznoszenie ulotek, cokolwiek, a nie szukanie kolejnego ojca na kolejne dziecko - bo tak to się kończy niestety. Potem taka ma 30 lat, 3 dzieci każde z innym, na zasiłkach bo bez wykształcenia. W wieku 30 lat zostaje smutna kobieta bez perspektyw, zniszczona psychicznie i niezdolna do prawdziwej miłości. Sfrustrowana i nieszczęśliwa. Nie zwracająca uwagi na dzieci które mają ogromne szanse popełnić jej błędy. Bieda to stan umysłu który potem przeradza się w stan materialnej biedy. Wybaczcie zbulwersowani ale nie zaakceptuję tych lasek, i mam nadzieję że zdrowy rozsądek się w końcu u was pojawi.

Gość to jest bardzo proste
autorka jest sfrustrowana na meza nie moze juz patrzec wiec siedzi i wyszukuje takie laski zeby sie pocieszyc, ze ktos ma zycie nardziej zjebane niz ona