Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadanie na dziś heh

Facet zabrał mnie na urodziny do pizerii, eh :(

Polecane posty

Gość zadanie na dziś heh

taka lepsza pizzeria/karczma, pelno malolatow bo w piątki duza pizza 10zl , porazka a ja sie tak wystroiłam liczylam na romantyczny wieczor w malej knajpce, spokojnie porozmawiac, popatrzec na siebie...a co dostałam ? Hawajską, ryk gowniarzy i eske w glornikach. Smutno mi

Gość krwawiszcze
No to mów mu wyraźnie o swoich wizualizacjach romantycznego wieczoru.

Gość knjmpmgajp
mnie mój zabrał na lody to dopiero porazka

Gość barnej
to mówcie czego oczekujecie a nie każecie się domyślać...

Gość masz babo placekk
widziały gały co brały :D

Gość Ewelina Lila
tomcioszek - Liczy się JAKOŚĆ tego razem spędzonego czasu, zwłaszcza w nasze święto.

kiedyś miałem dziewczynę która wymagała tej jakości. Obecnej wystarczą kwiaty i wino, rozleniwiłem się. Nie czuję potrzeby starania się.

Gość Ewelina Lila
tomcioszek - Jeśli nie czujesz potrzeby starania się dla kobiety, którą jak mi się wydaje kochasz, to nie zdziw się jak niebawem ona odejdzie do takiego, który będzie ją nosił na rękach.

Gość Heniu
Też kiedyś miewałem takie laski. Narzekały, że je zabieram tu, a tam, że do Krakowa a ona chciała do Pragi. Dziś narzekają, że nikt ich nigdzie nie zabiera albo że muszą spać w samochodzie bo ich chłopaków nie stać na hotel. Kiedyś nawet miałem gest bo byłem młody i głupi - dzisiaj laska może sobie najwyżej popatrzeć jak kupuję (sobie oczywiście) drogie rzeczy. Jak np. zapraszam na kawę to jej kupuję najtańszą lurę a sobie najlepsze i najdroższe desery czy ciasta a i tak najczęściej tylko po to, bo chciałem spróbować jak smakują. Nie podoba się? To wypad. Nie narzucam się przecież. Było nie narzekać, nie podobało się co dostawałyście to teraz g... będziecie dostawać. A najlepsze, że zdecydowanie moje życie osobiste na tym zyskało więc to samo innym radzę - opłaca się wydawać na dziewczyny tylko w jeden sposób - poprzez agencję. Jak nie będziesz na laskę wydawał kabzy to na pewno nie stracisz na tym a możesz wiele zyskać - nie tylko kasy rzecz jasna.

Gość Justysiaem.
Mój mi się oświadczył na przedpokoju,bez kwiattów,bez żadenj romantyczej kolacji. Po ośiwadczynach poszliśmy do pokoju siedzieć:O :(

Gość Aparat007
@Ewelina Lila - ta wszyscy nosza na rekach , ale sie usmialem buhahah. Na poczatku owszem. @Heniu- dobrze piszesz. JA byelm z laska ktora tak mnie omotala 6 lat , miala wszytko , drogie ciuchy, perfumy, kosmetyki, wyjscia do restracji, , wycieczki nawet za bardzo nie musiala sie dokladac do rachunkow. Ja chcialem tylko zeby mnie kochala. I tak mi sie wydawalo ze tak bylo. Ale nagle jej sie znudzilo, bo terz ja potrzebowalem pomocy w sensie takiem ze przystopujemy z rozutnoscia bo popadne w dlugie, i laska sie zawinela. :D kurwa co za dziewcze, jak moglem byc taki slepy tyle lat. nigdy wiecej zadnych gestow. Nie musze mowic chyba jak moja osobista garderoba nagle urosla w drogie markowe ciuchy, buty, i na co w koncu mnie stac, dla siebie, jestem w szoku. Laski nieche spierdalaja.

Gość dsgvgdag
Co w tym dziwnego? Może nie miał kasy? Mi wystarczyłby wspólnie spędzony czas w łóżku i jakieś nowe eksperymenty :)

Gość Hehehehhehehehehheh
Ups, koles ma klase ;) podstawowki.

Gość suspect234
ale z ciebie empty bitch autorko.

poszłaś jeść na mieście, żeby popatrzeć sobie w oczka?:O skąd ten pomysł.

Gość suspect234
szkoda o takim kims pisać. wspołczuje chłopakowi jak został swinsko obgadany.

Gość suspect234
stooIey geodata tak sie składa ze wiekszość panienek to materialistki. wszystko przekładaja na kase . tez jestem dziewczyna ale do głowy by mi nie przyszło zeby zalic sie na tym portalu ze facet mnie zabrał do pizzeri. ja sie ciesze jak zabiera mnie GDZIEKOLWIEK :)

Gość john40
A tó jezteź mundra głuwko.....!

Gość Hehehehhehehehehheh
Dziewczyna nie lubi biednych akcji. Mogl ja wziac do McDonalda na romantyczna kolacje wedlug was? Koles nie ma kasy lub i wyczucia, niech sie nie bierze za konkretne laski, tylko takie koczkodany rozczochrane, co sie ciesza jak "facet" im napisze smsa; takie jak wy krytykujace autorke ;) Co to za przyjemnosc siedziec przy gowniarzach. Na komentarz o uzytecznosci kobiet tylko ze wzgledu na dupe brak slow, z takim nastawieniem to do burdelu, ale tam tez trzeba miec pieniadze i umiec sie zachowac.

Gość suspect234
hehhehe wytłumacz mi pojęcie BIEDNE AKCJE ?? jestes tak samo ograniczona jak to co piszesz.

Gość Hehehehhehehehehheh
pisząc "biedne akcje" miałam na myśli to, że mój sponsor nigdy w życiu by nie postąpił jak ten wieśniacki frajer autorki:O

Gość suspect234
Twoj sponsor tak czyli kto taki ??

Gość john40
Ja.;-)

Gość suspect234
Ty sie w wtryniaj stary .

Gość john40
Już cię lubię

Gość suspect234
ja ciebie też.

Gość faceci to szmaciarze
jak sobie chce pobzykac to niech kupuje drogie ciuchy, zaprasza do restauracji a co a takie kutasy jak ty henio niech gniją w burdelu z zasyfiałym fiutem oby który szybko odpadł - tego ci życze