Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łoo matkoo

nie myślałam,ze i ja zadam takie pytanie-----poradźcie:)

Polecane posty

Gość łoo matkoo

po porodzie mialam juz 5x miesiaczke..Okres mialam dostac teraz 5tego-ale tu cisza..jednak pare dni przed brałam globułki dopochowowe na grzybicę (chyba z 5/6dni) a 4tego bolał mnie brzuch (juz myślałam,ze dostane za chwile okres) i tak mnie bolał do tego 5tego..a teraz cisza nic mnie nie boli (no czasem delikatnie brzuch) Czy globułki mogą mi opóźnić okres??? W ciąży to raczej nie jestem bo w zeszłym msc mialam z mężem tylko2 stotunki więc myślę,że aż takimi farciarzami to nie jesteśmy :D :D

jesli stosunki byly bez zabezpieczenia to uwierz mi ze wystarczyl 1 taki i moglas zajsc :) ale infekcja moga wplynac na okres. a zawsze mialas regularne? mi w tym mies tez sie przesunela (mialam miec 4-5-go dostalam dzis). winie przesilenie wiosenne :P

Gość łoo matkoo
Oj wiem bo mam roczniaka z takiego "jednego nocnego szaleństwa" :D :D Tak,stosunki zabezpieczone (ale tylko prezerwatywą) :P Mąż jest pewien (jak przy pierwszym dziecku:D )ze wszystko było jak należy:) zawsze miałam regularnie,choć zdarzało się i tak:) Taką infekcję (dość mocną )miałam chyba pierwszy raz w życiu-więc narazie winię to (potem męża :D :D )

Gość natalietka
co to za globulki, podaj nazwe

Gość łoo matkoo
.

Gość łoo matkoo
gyno pevaryl :)

Gość bhbhg
kobiety powiedzcie mi czym sie objawia grzybica pochwy?? Ja ostatnio czuje taki dziwny zapach z pochwy, czuje go non stop, jest nieprzyjemny i cały czas mam mokro...jak nie włorze wkladki to mam mokrą bieliznę. nic mnie nie boli, nic nie swędzi.

Gość to chyba uplawy
a przyczyn moze byc wiele..

Gość łoo matkoo
podnoszę:)