miramar 183 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Działa, podobno się szykują do odbicia segmentu rynku po 25 latach. Sprawdziłam z ciekawości. Można nawet pobrać aplikację. Życzę im powodzenia z tym podbojem. 5 minut temu, Pokraka napisał: Wystrzały Dobra jesteś No wiem, że to nie wystrzał rakiety ale "start" brzmi tak banalnie. To w końcu ma wylecieć w przestrzeń kosmiczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 397 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Też chciałam napisać, że milionerskie żarcie ;D Milionerskie, bo z własnej szwyni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 45 minut temu 12 minut temu, miramar napisał: Sprawdziłam z ciekawości. Można nawet pobrać aplikację. Życzę im powodzenia z tym podbojem. Pamiętam, że te naście lat lat temu wszyscy w pracy mieliśmy to na komputerach ściągnięte. Normalnie się pisało do koleżanki biurko obok jak coś miało być tajemnicą. Mam jeszcze numer i z ciekawości się zalogowałam dziś i powiem działa Teraz jest dużo komunikatorów, massenger i whatsapp, ale tez signal albo telegram. 20 minut temu, miramar napisał: No wiem, że to nie wystrzał rakiety ale "start" brzmi tak banalnie. To w końcu ma wylecieć w przestrzeń kosmiczną. Banalnie? A wiesz, że taki falkon 9 to w 8 do 10 minut wynosi wszystko na wysoką orbitę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 32 minuty temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Pamiętam, że te naście lat lat temu wszyscy w pracy mieliśmy to na komputerach ściągnięte. Normalnie się pisało do koleżanki biurko obok jak coś miało być tajemnicą. Mam jeszcze numer i z ciekawości się zalogowałam dziś i powiem działa Teraz jest dużo komunikatorów, massenger i whatsapp, ale tez signal albo telegram. Banalnie? A wiesz, że taki falkon 9 to w 8 do 10 minut wynosi wszystko na wysoką orbitę Też korzystałam z GG. Nie pamiętam swojego numeru. Może na jakimś starym laptopie coś się ostało. Mam w domu taki archaiczny sprzęt. Falkon w 10 minut? No, no, no. A czy on startuje jak normalny samolot czy raczej wystrzela jak rakieta kosmiczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 25 minut temu 2 minuty temu, miramar napisał: Też korzystałam z GG. Nie pamiętam swojego numeru. Może na jakimś starym laptopie coś się ostało. Mam w domu taki archaiczny sprzęt. Falkon w 10 minut? No, no, no. A czy on startuje jak normalny samolot czy raczej wystrzela jak rakieta kosmiczna? To rakieta, nawet 8 t wyniesie na orbitę, koniec z dietą Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 minut temu 18 minut temu, Pokraka napisał: To rakieta, nawet 8 t wyniesie na orbitę, koniec z dietą Brum. Yyyyy... Nie żebym się bardzo upierała przy diecie ale, że będziemy lecieć na Księżyc przy pomocy Falkona? To może chociaż do czwartku odroczmy wystrzał. Czekam na stroje kąpielowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach