Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość squeezed fruit

Zarobki w Londynie

Polecane posty

Gość squeezed fruit

Ile tak przeciętnie zarabiają ludzie w Londynie netto na tydzień/miesiąc? [Nie, żebym kogoś obrażała, ale proszę nie piszcie mi o najniższej krajowej, którą zarabiają osoby wykonujące podstawowe prace fizyczne, ja nikogo nie dyskryminuję, żeby nie było] Mam na myśli ludzi z jakimiś dobrymi zawodami/kwalifikacjami itd.? Miasto bardzo drogie, więc zarobki powinny być adekwatne do cen ;]

Gość kanaly cambridge
Srednia zarobkow w Londynie na 2012 rok to 41,000 funtow na rok. To jest ok 2,500 na miesiac (po podatkach). To jest srednia wszystkich zawodow w Londynie, tych, zarowno tych, ktorzy zarabiaja najnizsza jak i tych, ktorzy zarabiaja po setki tysiecy rocznie, albo miliony. Trudno odpowiedziec ile srednio zarabiaja ludzie z dobrymi zawodami/kwalifikacjami, bo musialabys sprecyzowac pytanie, o kogo ci konkretnie chodzi i ktory zawod uwazasz za dobry.

Gość hghjhgjhgj
buhahahah spewnoscia

Gość kanaly cambridge
Z pewnoscia co?

Gość do kanaly cambridge
Racja, a sama kwota niby taka duza, ale po podatku to tak naprawdę żadne rewelacje, choć oczywiście narzekać tez nie można...Moj maż jest budowlańcem, pracuje w angielskiej firmie i tyle zarabia na miesiąc (2500 funtów netto mc) ja tez pracuje, wiec jakoś dajemy rade w tym Londynie, aczkolwiek mnie daleko do dobrych zarobków póki co :*

Gość do hghjhgjhgj
Ludzie pracujący w sklepach, hotelach, barach, pubach, myjniach samochodowych, magazynach itd.na pewno nie zarabiają tyle, a coś w okolicach 6.19/h brutto, ale zz drugiej strony nikt nikomu nie każe z tak małymi zarobkami mieszkać w tak drogim mieście...Za te 900 netto można sobie gdzieś poza Londynem spokojnie żyć, a nie klepać biedę w stolicy... Zarobki w Londynie dla odpowiednich osób nie są małe...Ale trzeba dać coś z siebie...

Gość uk za minimalna
A ja jem czekoladki lindta za najnizsza krajowama i jade oo was lyse barany

Gość mieszkajaca w Londynie
Sama jestes baranem skoro zarabiasz najnizsza krajowa i podoniecaja cie czekoladki Lindta :O