Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooo

zostawił mnie dziś chłopak

Polecane posty

Gość gdfgfgd
Mamy nauczke żeby następnym razem nie wystawiać sie całej na tacy... Uszy do góry jeszcze to my będziemy szczęsliwe a nie oni ;) Całe życie przed nami :) pOMYSŁ, ZE inne zostają same z dziecmi albo jak maja 40 lat...

Gość kleo465
Miałam podobna sytuację, tyle, że byłam z chłopakiem 3 lata. Aż szkoda gadać, jak ja to mocno przeżyłam... Najgorsze przeżycie mojego życia. 1. Wypłacz się porządnie. 2. Wyjdź do ludzi. 3. Zmień coś w sobie, ja np. zmieniłam fryzurę. 4. Nie daj po sobie poznać, że bardzo cierpisz. 5. Czekaj na nową miłość. Otwórz się na nowe znajomości. Może to potrwać ale będzie dobrze, uwierz. Zasługujesz, żeby kogoś mieć, uwierz.

Gość oooooooooooo
wiem ale ja przeżywam takie coś pierwszy raz... :/ to dla mnie wielka osobista tragedia... i jak narazie nie wierzę że mogłabbym być z kimś innym szczęsliwa bo czuję się bezwartościowa...

Gość gdfgfgd
kleo a masz teraz kogoś nowego? Przeszło Ci już całkowicie? Jak tak to po jakim czasie?

Gość kleo465
To też była moja pierwsza miłość, też nie wyobrażałam sobie mieć kogoś innego. Pierwsze pocałunki, randki, co za emocje, motylki w brzuchu. Byliśmy szczęśliwi, kochałam nad życie, starałam się ale teraz wiem, że za bardzo. On mnie zostawił z dnia na dzień (nic nie wskazywało na to, żeby miał to zrobić), nie przyznał się dlaczego, stwierdził, że chce być sam. Dopiero po 2 miesiącach zobaczyłam go obściskującego się z inną dziewczyną. Nie macie pojęcia, jak to bolało. Akurat to była jakaś duża impreza na powietrzu, ja wybiegłam stamtąd i szłam przez miasto cała zryczana, ludzie dziwnie się na mnie patrzyli. Nikomu nie życzę takich cierpień jakich ja przeżyłam po tym rozstaniu. Mam teraz faceta, już od półtora roku. Jestem zakochana i szczęśliwa, to dobry chłopak, lepiej nie mogłam trafić. W życiu trzeba swoje wycierpieć, niestety.

Gość kleo465
Przeszło mi ale przyznam szczerze, że to jest tak: rana się zagoiła ale blizna została. Nienawidzę byłego, jestem wściekła na siebie, że tyle mu poświęciłam i nic z tego nie miałam. To jednak była pierwsza miłość, nie zapomnę tego nigdy, choćbym nie wiem jak bardzo chciała to nadal będzie boleć. Ale staram się już o tym nie myśleć, układam sobie życie i czuję się naprawdę szczęśliwa.

Gość ładne kwiatki hehehe
:D

Gość oooooooooooo
kleo a długo dochodziłas do siebie? ja chyba nie dam rady... wszystko mi go przypomina...

Gość gdfgfgd
No i znowu ten sam schemat...dziewczyna kochająca za bardzo...Ja się już tak nie będe poświecać. Nauczyłam się,że JA jestem najważniejsza bo jak ja sama o siebie nie zadbam to nie zrobi tego nikt inny ;]

w kazdym zwiazku warto zachowac czesc tylko dla siebie nie oplaca sie poswiecac w calosci glowa do gory:)