Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annahj

JAK OSIĄGNĄĆ TAKI EFEKT? NAPRAWDĘ BARDZO PROSZĘ O POMOC.

Polecane posty

Gość Annahj

Witam! Jestem posiadaczką włosów w kolorze ciemny brąz, to mój naturalny kolor. Jakieś pół roku temu zafarbowałam się na czarno. Są już widoczne odrosty, ale to nie jest problem. Generalnie chodzi o to, że chciałabym zmiany i marzą mi się włosy w takim kolorze, jaki ma Penelope Cruz na tym zdjęciu ---> http://e.lansik.pl/la994/4d0dd8b00027ffdd4ba6b6c3 Jako że nie jestem bardzo doświadczona w kwestii koloryzacji włosów, bardzo gorąco proszę o poradę :) Z góry dziękuję! :*

Gość Annahj
up

Gość qwerty...
To jest brąz rozświetlony jaśniejszymi pasemkami.

Gość Annahj
Czy mając obecnie "prawie" czarne włosy, możliwym jest osiągnięcie czegoś takiego? :) Dziękuję za odpowiedź!

Gość Annahj
up :)

Gość Annahj
?

Gość 4hg
kąpiel rozjaśniająca, farba, refleksy.

Gość Annahj
Dziękuję za odpowiedzi! :* Wróciłam dzisiaj od fryzjera, ściągnął mi czerń do mniej więcej czegoś takiego ----> http://www.kewlwallpapers.com/images/2560x1600/Angelina-Jolie-142.JPG Teraz oczywiście dam trochę odpocząć włosom zanim przejdę do jaśniejszych pasemek. Ale pojawia się tu moje kolejne pytanie :) Czy to jest dobra baza pod takie pasemka, jakie ma Pen, na zdjęciu załączonym w pierwszym poście? Czy po nałożeniu pasemek w takim kolorze, efekt będzie zbliżony do tego, do którego dążę? Mogłabym prosić jeszcze o jakąś sugestię co do koloru? Jak się nazywają te refleksy, które ma Penelope? Po prostu blond? Czyy?? Wybaczcie naiwne pytania, ale ja totalnie w tej kwestii niedoświadczona :D Raz jeszcze proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję! :*

Gość Annahj
up up :)

Gość drusilla
a jak Twoje włosy po ściąganiu farby? nie są osłabione? To co ma Penelope to balejaż. Lepiej to zrobić u fryzjera niż samemu. Ja to widzę tak: robisz pasemka i rozjaśniasz, a potem na te rozjaśnione nakladasz farbę w kolorze jaki chcesz mieć pasemka.

Gość Annahj
Spodziewałam się, że włosy będą w mocno przeciętnej kondycji, tymczasem nawet fryzjerka była zaskoczona, że tak dobrze to zniosły. Nie popaliły się w ogóle i generalnie trzymają się całkiem dobrze :) Z tym że kolor, który obecnie mam na głowie...hmm...że tak powiem...nie urzeka mnie za bardzo. Mam coś takiego --> http://www.kewlwallpapers.com/images/2560x1600/Angelina-Jolie-142.JPG co przy mojej bardzo ciemnej oprawie oczu i śniadawej karnacji wygląda...dziwnie, w każdym razie nie podoba mi się, ale byłam gotowa na lekkie rozczarowanie, prędzej czy później musiałabym kiedyś tą czerń ściągnąć. Czy na to, co mam obecnie na głowie powinnam nakładać za jakiś czas kolejną farbę żeby to przyciemnić i potem pasemka/balejaż w jaśniejszym odcieniu, czy jak? Wszystko oczywiście zostanie zrobione u fryzjera, jak najbardziej, nie oddałabym swoich włosów w czyjeś inne ręce :) Dziękuję za odp.! :*

Gość Annahj
up up

Gość Annahj
?

Gość Annahj
up