Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuu5446

pomocy... pękło mi serce.... ;(

Polecane posty

Gość uuuuuu5446

wczoraj zerwał ze mną chłopak... byliśmy razem prawie 1,5 roku. nie był to związek idealny, kłóciliśmy sie często ale za nic w świecie nie chciałam go zostawić chociaż czasem nie traktował mnie dobrze.. zawsze wierzyłam gdy mówił że mnie kocha. a wczoraj tak nagle zerwał. powiedział mi że mnie nie kocha od dłuższego czasu tylko nie chciał mnie ranić. i tak jakby się ze mną męczył. nie spałam pół nocy, płaczę i wspominam wszystko co przeżyliśmy. a mamy wiele wspomnień i mnóstwo rzeczy i miejsc mi się będzie z nim kojarazyć.. tęsknię i chcę z nim być ale wiem że nie powinniśmy być razem bo wiele razy przez niego płakalam. ale nie dociera do mnie że to koniec. bardzo się do niego przywiązałam i czuję że teraz przez długi czas będę samotna. to cierpienie już mnie powoli wykańcza. ja muszę zapomnieć o nim... chyba to nie była miłość ale był moim pierwszym chłopakiem i do końca życia będę chyba czuła do niego sentyment. ale jak przestać cierpieć? doradzcie mi coś... też przez to przechodziliście?

Gość uuuuuu5446
naprawdę proszę o pomoc..

Gość prawie normalna dziewczyna
Najlepszym lekarstwem jest czas

Gość pitereek210
Czas leczy rany, też coś taki się zawalił

Gość hej hej hej hejkaaa
ja bylam 3 lata z facetem, mielismy sie zareczac i tez chuj wszystko strzelil, ale powiem Ci ze jest mi teraz nawet dobrze, bo miedzy nami tez nie zawsze bylo kolorowo i skoro mielismy sie meczyc to moze i lepiej ze tak sie stalo. Teraz spotykam sie z pewnym chlopakiem i widze ze on jest calkiem inny, bardziej mnie szanuje pomimo tego ze nie jestesmy razem. Takze glowa do gory ! :) napewno jest Ci teraz zle ale nie martw sie napewno sie wszystko jakos ulozy za jakis czas :) buziaki

Gość pitereek210
Najlepszym sposobem jest poznać kogoś innego szybko i może wtedy się da zapomnieć

Gość prawie normalna dziewczyna
Napewno bedzie dobrze ale wierz mi... potrzebujesz czasu nie po to zeby zapomniec a zeby te rany zagoily sie. czasami tracimy kogos na kim nam bardzo zalezy ale z perspektywy czasu bedziesz potrafila spojrzec na to z innej strony. Glowa do gory, znajdz sobie jakies zajecie, wychodz z przyjaciolmi... to zawsze pomaga

Spotkasz jeszcze wielu mezczyzn po nim. O wielu z nich bedziesz myslec, ze sa wyjatkowi... Ten ktory zerwal z Toba, juz wkrotce bedzie tego zalowal. Pewnie niebawem odezwie sie. Mam nadzieje, ze wtedy bedziesz juz z nowa miloscia. Nie bedziesz mogla uwierzyc, ze kiedys przez niego cierpialas. Przeciez on juz nic nie znaczy... Takie jest wlasnie zycie.