Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatanogazamiata

56 dni do Komunni dziecka, 56 dni na zrzucenie wagi

Polecane posty

Gość agatanogazamiata

Do 12 maja chcę zrzucić jak najwięcej, nie zakładam ile. :) Na Komunii nie chcę straszyć dzieci :-D Waga teraz 75kg.Wzrost 166, kto ze mną?

Gość agatanogazamiata
dlatego też nie chcę nikogo w ten dzień wystraszyć :)))))))))))Ani żeby moje dziecko się wstydziło mamy wieloryba :-D

Gość ixyyyyyyyyyyy
a potem rzucisz sie na jedzenie i co? myslisz, ze teraz nie straszysz dzieci?

Gość tequila_sunrise82479
A nie można było jak człowiek cały rok mniej żreć i więcej ćwiczyć? Żałosne to jest, zapuścić się do takiej wagi i potem w panice desperacko próbować schudnąć w parę tygodni, bo przecież niedługo wakacje/ wesele czy komunia...

Gość agatanogazamiata
Nie nie nie, chcę wrócić do wagi sprzed ciąży. Żadnego rzucania się na jedzenie. Nic z tych rzeczy, chcę wrócić do stylu życia sprzed ciąży i sprzed zabiegu artroskopii kolana :)

Gość agatanogazamiata
Tequila... zagrożona ciąża to dla Ciebie zapuszczenie się bo nie można nawet do toalety samemu wyjść? Dziewczyno pomyśl

Gość ixyyyyyyyyyyy
oj juz przestan udawac rzucisz sie na stol i dopiero wtedy wystraszysz ludzi a myslisz, ze teraz dziecko sie ciebie nie wstydzi? artroskopia kolana to nie koniec swiata i nie daje prawa do obzerania sie

że co??ty chcesz wrócić do wagi sprzed ciaży?dopiero teraz?po 8 latach?nigdy nie zrozumiem takich kobiet:o ja w ciazy przytyłam 6 kg tyle co mała z majdanem w ciąży nie je się za dwóch tylko dla dwojga mialam cukrzyce ciażową cały czas na specjalnej diecie mój gin mówił ze ta dieta przydała by się dla wszystkich ciężarnych bo to najlepsze co można zrobic dla dziecka i siebie a nie wpierdalac jak oszalała torty i salceson czas połogu to czas w którym się najwięcej zrzuca dziecko śpi ty włączasz vive czy radio i ćwiczysz nie musisz łazic na siłke ani na fitnes a najgorsze że większość kobiet po porodzie dalej żre jak opętana i wszystko usprawiedliwia tym że jest w ciaży albo po ciąży i moze mieć 20 kg nadwagi:o takie kobity nawet jak schudną te 20-30 kg to i tak cialo będzie sflaczale i skóra obwisła jak można doprowadzić do takiego stanu? w twoim przypadku odpowiednia dieta i przede wszystkim ĆWICZENIA i balsamy ujędrniające

Gość tequila_sunrise82479
Ja to zrozumiałam tak, że ona urodziła niedawno kolejne dziecko...:o

Gość barnej
Kleopatra - święte słowa. Niestety leniwe żarłoczne lochy gotowe są wszystko zrzucić na ciążę, geny, czy cokolwiek innego...

Gość agatanogazamiata
Dobra, nie udzielam się tu więcej, same trole :-/

może czasmi przeginam jadąc po innych ale nigdy nie zrozumiem lenistwa ja mam 96/60 /95 166 56 kg i to nie jest tak ze nic nie robie i wpierdalam co chcem 10 lat trenowałam sztuki walki jeździłam na łyżwach siłownie mam w jednym palcu wszystkie ćwiczenia na poszczególne mięśnie mój brzuch jest płaski talia wąska piersi jędrne tyłek jędrny wystający smukłe łydki i ramiona ale to zasłga ćwiczeń i wyrzeczeń kiedys ćwiczyłam 3 godziny dziennie teraz to jakaś godzina codziennie do tego pije dużo wody jakieś 5 litrów dziennie nic samo z siebie nie przyjdzie nie ma kobiet idealnych które nic nie robia a maja boskie ciala to wszystko zdziałały ciezką praca (albo idąc na skróty chirurgia plastyczną)

Gość saew3ee4
autorko ale rpzeciez na co dzień kazdego straszysz, kazdy cie widzi to o co ci chodzi?:/

Gość mehehehee
Kleopatra to bidulko musialas fest sie nacwiczyc zeby byc kosciotrupem. ja nie musialam nic robić. Nigdy nie cwiczylam, nie dbalam przesadnie o siebie, jadlam i jem najgorsze swinstwa, jestem po dwoch porodach i wygladam swietnie:D

czemu kościotrópem jestem sexownie zaokrąglona w miejscach w których maja byc krągłości zero rozstępów celulitu dla mnie cwiczenia to przyjemnośc trenowałam sztuki walki gimnastyke artystyczną łyżwiarstwo mam adhd i to dla mnie sposób by sie że tak powiem ''wyżyć'' nie pale nie pije alkoholu kawy herbaty nie słodze nie sole stosuje diete zgodną z grupą krwi nie choruje u lekarza byłam ostatnio gdy byłam w ciaży dla ciebie wymiary 96/60/95 to wymiary kościotrupa:p więc sądze że ty masz jakieś 134/156/131 haha żresz jak swinia i wygladasz ŚWIETNIE gratuluje:classic_cool:

Gość zosiasamosia12345
kleopatra zamiast chodzić do szkoły chodziłaś na siłownię? Widać :-D Nie pisze się chcem a chcę :-D

chodziłam do najlepszych szkół w koszalinie studiuje na dwóch kierunkach pisze z telefonu szybko i nie zwracam uwagi na blędy i znaki interpunkcyjne za to u ciebie widac zazdrosc o moją urode ciało status i szczęscie bo tylko tak mozna wytłumaczyć to że jak juz się nie ma do czego przyjebac to trzeba znaleźc bład brak przecinka czy literki ja z nauka nie miałam nigdy problemów mam mam IQ zbliżone do einsteina a że mam adhd to wynik był zaniżony tak więc uczyłam się trenowałam pracowałam i znajdowałam na wszystko czas najwyraxniej żal ci dupe sciska bo pewnie jestes tępym bucem po zawodówce który się szlajał i dawał dupy frajerom:p

Gość ;ot
mehehehee wymiary kleopetry raczej nie wskazuja by była kościotrupem za to jeśli ty uważasz że ona ma wymiary jak anorektyczka to słuszne jest przypuszczanie .że ty jestes spasionym wieprzem i jedz sobie najgorsze świństwa dalej bo kogo to niby obchodzi ale wiedz ze to sie odbije na twoim zdrowiu wcześniej czy później miewam że dzieciaki tez jedzą czipsy i chamburgery :P widze ze następna rodzinka w stylu grycan:p no cóz taka weronika grycan tez uważa że jest władczynią meskich umysłów i wygląda świetnie:)

Gość zosiasamosia12345
Poziom dyskusji na poziomie wypowiadających się. I nagle każda ma wymiary Barbie, studiuje na milionie kierunków, pracuje we własnej firmie i zarabia 10 tyś miesięcznie. hahahaha Chcicłabyś. a w rzeczywistości pasztet który siedfzi na garnku rodziców bo z domu boi się wychodzić. jak się jest pasztetem to nawet figura modelki nie pomoże hahaha

najwidoczniej sama jestes tłukiem na garnuszku rodziców nie wszyscy są takimi niemotami zyciowymi obudz się dziecko patrzysz na siebie swój wyglad i życie i myslisz że chyba sa tylko tacy jak ty na tym świecie nie nie sa sa ludzie ładni inteligentni i zaradni nie wiem w jakim srodowisku żyjesz i się otaczasz jakimis mongołami współczuje:(

Gość nbhgytt
ok, Egipcie- moze ty jesteś "udacznikem" życiowym, ale koszmarnie upierdliwym i spiętym

Gość zosiasamosia12345
charakteru wyglądem nie zamaskujesz :)

jestem zacna dobra i szlachetna nikogo nie okradlam nie okłamalam nie zdradzilam pomagam biednym i dzieciom regularnie wpłacam pieniądze na fundacje charytatywne a moja największą zaletą jest to ż enienawidze chorych z zazdrości i zawiści kobiet które życza wszystkiegomnajgorszego ludziom którzy mają lepiej i cieszą sie z ich nieszczęscia

Gość agatanogazamiata
Tiaaaa :-D

Gość yeeeaaaahhhhhhhh
Haha' Kleopatra - zdycham ze smiechu jak czytam twoje zjebane posty... jaka ty jestes popierdolona to az zal tych twoich bachorow ze taka matke maja.... jestes stara jak węgiel a pojebana jak malo kto :D

Gość lampkaaaaa25
Kleopatra lecz się głupia, zakomplesiona babo i idź się przechwalaj jaka ty jestes oh ah eh gdzie indziej :D:D

Gość żywiecka dolinka
IQ zblizone do einsteina? leze i kwicze hahahahahaahhahaha :D:D widac w tych najlepszych szkolach nie ucza poprawnej polszczyzny i blagam nie zaslaniaj sie pisaniem z telefonu, bo klawiatura wszedzie tak sama :D