Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatanogazamiata

56 dni do Komunni dziecka, 56 dni na zrzucenie wagi

Polecane posty

paszczurku pisz z jednego nicka myślisz ze nie widac że jedna szmata pisze:) i pytam o jakich dzieciach w liczbie mnogiej mówisz bo nic mi nie wiadomo uwazasz że 23 lata to stara kobieta jak węgiel:p widac jakim potworem jestes i złym człowiekiech skoro z nienawiści o moja urode i status wyzywasz i obrażasz moje dziecko:o no cóż nie ma sensu komentować:o właśnie cały czas powtarzam jak chore sa zazdrosne kobiety.....

Gość ;ot
kleopatra co sie przejmójesz jakimś scierwem widac że to jakas nienormalna szmata :classic_cool:

ja to wiem tylko czasmi przerażenie czlowieka bierze jak to wszystko czyta pelno agresji zawiści nienawiści i zazdrości:( smutne to z jednej strony tacy ludzie mnie śmiesza czytam to i się pokładam ze smiechu bo moje życie dalej będzie jakie jest a tych chorych kobiet takze wróca do szarej rzeczywistosci gdzie sa brzydkie niezgrabne glupie biedne zdradzane i ponizane nikt ich nie lubi bo jak można lubic kogoś kto wszystkich nienawidziprzeciez normalna kobieta nie pisałaby takich rzeczy i nienawidziła za wyglad czy status społeczny podejrzewam że to wszystko autorka pisze bo jest spasionym wieprzem któremu pojechalam i zazdrosć bierze bo ktos miesiąc po porodzie był w playboyu a ona 8 lat dalej wpierdala i dopiero teraz się obudziła a poza tym jest stara i zgorzkniała i centralnie mam ją w dupie i inne tym podobne to co mówią i zło które życza innym wróci do nich ze zdwojona silą tak wiec życze im szczęścia i zdrówka:)