Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellanutella

baby second hand

Polecane posty

Gość ellanutella

Cześć dziewczyny, noszę się z zamiarem otwarcia second handu ale tylko i wyłącznie z ubraniami dla dzieciaczków. Chciałabym poznać waszą opinię czy kupujecie ciuszki dla dzieci w second handach? Czy to dobry pomysł? Dodam także, że chodzi mi o markową odzież wysokiej jakości (nie sprane, porozciągane, poplamione) i w przystępnych cenach np T-shirt dla chłopca next 8zł, spodenki jeansowe dla dziewczynki BABY GAP 16 zł itp. Co Wy na to? Proszę o opinie. Pozdrawiam :-)

Gość dtd
Kupuję takie ubranka dla córki ale tylko wtedy gdy są jak nowe i gdy ich cena jest jak rzeczy używanej a nie nowej z wyprzedaży. Spodenki dżinsowe za 16 złotych? Przecież to cena z outletu! Gdyby było troche taniej i rzeczywiście duży wybór, przychodziłabym na zakupy.

Gość ooooo jestem jaka jestem
troszkę ceny wysokie, ja za spodnie jeansowe bardzo ładne jak nowe na allegro wylicytowałam za 1zł

Gość jkhgj vghjn
A ile zapłaciłaś za przesyłkę, bo nie wierzę, że ktoś przysłał Ci te spodnie z allegro za darmo. A jeszcze chciałabym wiedzieć gdzie jest outlet że spodnie BABY GAP są po 16 złotych? Ja od lat kupuję w second handach dla moich dzieci i wydaje mi się, że za takie marki proponowane ceny są ok. Jeżeli ciuszki jak nowe to spoko.

Gość altrttttwwoo
zgadzam się z przedmówczynią.. ceny spoko, nikt nie utrzyma się na rynku z cenami jaki proponują niektóre piszące..i nikt rozsądny w to nie wierzy,że tak kupują:) ale to kafeteria..tanio.kupują..a są tak cwane,że wszystko drogo sprzedają..mam takich też duuużo znajomych...