Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody z Konina

Pracowali byście za mniej niż minimum krajowe po 12 h co drugi dzień i weekendy

Polecane posty

Gość Młody z Konina

na dodatek........albo za te minimum krajowe ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdqwe2we
nie!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Młody z Konina
a na stażu i za 800 i weekendy też ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie ta praca i jaka
Co masz robić? Jakie masz doświadczenie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość xxxyyyzzz22222
Jeśli chcesz zdobić staż, żeby móc potem pracować w tym kierunku, to może tak. Bo za staż wiadomo, że marnie płacą. Ale jeśli chodzi o normalną pracę i takie wynagrodzenie, to sorry Gregory, ale nigdy w życiu !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie ta praca i jaka
Jak nie masz doświadczenia to się nie zastanawiaj! Ja mam niewiele ponad 20 lat Prace zaczynałem w wieku 18 za 700zł na budowie jako pomocnik i miałem naprawdę ciężko. Pensja rosła doszło do 2,5tys, ale nie mogłem wytrzymać atmosfery w firmie więc się zwolniłem. Po zwolnieniu postanowiłem zacząć swoją działalność ale bez grosza jest ciężko więc łupałem kamienie w kamieniołomie za 1500zł żeby zarobić przez pół roku straciłem zdrowia na 10 lat teraz prowadze swoją firme i w przyszłym miesiącu kupuje nowe auto mam w planach budowę a większość rzeczy robie sam nie dorabiając się na nikim. Jak masz ambicje idź pracuj i się nie zastanawiaj!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Młody z Konina
No ja wiem ale mieszkam w takiej miejscowości co 1300 mieszkańców i to zwykła restauracja i tu takie marne stawki.....robią problem żeby cie ubezpieczyć albo minimum krajowe i nic więcje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Barman z Chorzowa
to jak mieszkasz na takim terenie to nie licz na lepsze zarobki.....no chyba że w jakimś hotelu lepszym...może te 2000 na rękę dasz radę jak od poniedziałku do piątku po 10 h pracował będziesz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kocham Gotować 24
minimum krajowe to kelnerowi się płaci a kucharz zawsze powinien być na lepszych warunkach....z takimi cenami jak dziś są to przynajmniej z 1500 na rękę na dzień dobry a nie ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hmm ale jak NA kuchni?
będziesz na niej siedział czy może leżał? na gazowej czy elektrycznej? bo nie rozumiem? :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Młody z Konina
jako kucharz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wredniucha100
w żargonie kucharzy zawsze mówi się "na kuchni" a nie "w kuchni"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wredniucha100
i szczerze mówiąc nie ma gorszej roboty niż praca w restauracji u pseudo restauratorów, którzy nie mają pojęcia o gotowaniu, ale najważniejszą dla nich rzeczą jest zmniejszyć pensje personelu do minimum, każą z porcji rosołowej ugotować dwadzieścia litrów rosołu, nie robią zakupów a potem mają do kucharza pretensje, że czegoś nie ugotował albo kupują przeterminowane produkty, śmierdzące mięso i podgniłe warzywa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Fc Bayern
w Alpach Bawarskich w górach w Hotelach można dobrze zarobić jaj się jest dobrym , bez nałogów i zna język :) przez 6 miesięcy na czysto oprócz tego co na pokój dałem i jedzenie i drobne sprawy typu kosmetyki itp... 6500 na miesiąc :) praca 5 dni w tygodniu po 10 godzin :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Udziałowiec spółki
idz na ten staż . Te trzy miesiące wytrzymasz i udowodnij im że umiesz gotować . I po stażu jak ci nie zaproponują tego 1500 na rękę to Do widzenia .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wredniucha100
po tych trzech miesiącach zapewne przyjmą następnego na staż, żeby płacić jak najmniej - a udowodnić, że umie gotować może w jeden dzień - nie potrzeba na to aż trzech miesięcy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Spedytor SA
i znając życie i Polskich prywaciarzy to nawet grosza ci nie dołoży do tego stażu co urząd pracy płaci.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość paryssssss
ja nieeeee

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość myślę że bym pracowała
o ile wszystko byłoby zgodne z kodeksem pracy. Na czarno mogę pracować ;) ale jeśli dostaję odpowiednio wyższe wynagrodzenie. Wszystko zależy od sytuacji. Jeśli proponują Ci gdzieś więcej to nie idź tam. Jeśli proponują Ci wszędzie podobną stawkę - nie wybrzydzaj (i podnoś swoje kwalifikacje).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×