Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taniepodrozowanie...

Jak tanio podróżować???

Polecane posty

Gość taniepodrozowanie...

No wlasnie, chciałabym udac sie np. na Kanary ale w sezonie bilety kosztują 1000 zlotych :O A wiem ze wiele osob podróżuje prawie za darmo i to na dluzsze dystanse... Podobno sa takie strony gdzie mozna znalezc osobe ktora zbierze pasazera za darmo itp. ale ja nic nie umiem znalezc :O

Gość nannetta
carpooling.pl - Na tej stronie mozesz znalezc autostop, niektorzy chca oplaty ale wielu zabiera za darmo, niestety bezposrednio z polski trudno znalezc 'polaczenia' ale mozesz np. poszukac z polski do paryza a potem z paryza do barcelony itp. ja tam w tamtym roku jechalam do rzymu :classic_cool: przez pol europy ale za darmoche 🖐️ x hospitalityclub.com - tutaj mozesz znalezc oferty np. przenocowania za darmo, ludzie nie tylko z europy ale na calym swiecie.

Gość zenek_D
Ciekawe podpowiedzi na tańsze podróżowanie masz gotowe wraz z konkretami na portalu www.pintrip.pl . Ja tutaj znalazłem za kilka stówek wyjazd na Cypr w sezonie (lot plus hotel). Znajomi płacili grubą kasę biurom podróży, a ja sobie z rodzinką poleciałem samodzielnie i tę kasę co bym musiał wydać na biuro to roztrwoniłem na atrakcje już na miejscu ;>