Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tonez

Męcząca relacja jak postąpić

Polecane posty

Gość Tonez

Mam obsesję na punkcie mojej koleżanki. Znamy się z 5 lat, a od dłuższego już czasu nie potrafię przestać o niej myśleć. Zadłużyłem się w niej. Jestem o nią zazdrosny i to ja chciałbym z nią być, ale ona nic do mnie nie czuje. Ona chce pozostać na stopie koleżeńskiej. Nie mogę sobie z tym poradzić. Wszystko jej wyznałem i nadal się przyjaźnimy, ale nie potrafię być w stosunku do niej obojętny. Nie wiem co zrobić. Nie potrafię i nie chcę zerwać z nią kontaktu. Był ktoś w podobnej sytuacji? Jak postąpić? Czy może kiedyś przestanę o niej myśleć?

Gość to tylko
zadłużyć to się możesz w banku, koleś :D

Gość nie dam rady tak dłużej
ja jestem zakochana w przyjacielu, powiedziałam mu o tym w październiku, powiedział,ze mnie kocha jak siostrę i że nic innego nie poczuł. Dalej sie przyjaźnimy, ale męcze się okropnie, dosżło do tego, ze po każdym spotkaniu z nim na drugi dzień mam mega doła i niechęc do zycia :-O (chociaż na samym spotkaniu jest wspaniale, gadamy o wszystkim , jest cudownie) Nie wiem jak to przerwać :-( nie mogę od tak zerwac kontakt, bo jest mi najbliższa osobą.

Gość hejjjjjjjjjj
2 wyjscia: 1) poznaj kogos, spróbuj zapomniec o tej i zwiąż siez inną - wiem, niełatwe 2) na oczach tej obojętnej zacznij uśmiechac sie, zagadywac, podrywac inne. wtedy coś jąruszy, jak zobaczy ze jej uciekasz i mozesz miec inne

Gość nie dam rady tak dłużej
Jak to sie stało,z ę po 5 latach przyjaźni nagle coś do niej poczułeś? Czułęs juz coś więcej do niej od początku czy tak nagle Cię wzięło? Jaka sytuacja to sprowokowała, co sie takiego stało?

Gość moja rada..
Pokochaj ją jak siostrę.

Gość Tonez
Znam ją od 5 lat a zakochałem sie jakieś 2 lata temu. Razem studiowaliśmy i spedzaliśmy ze sobą sporo czasu potem zaczęliśmy spotykać sie w małej grupce, ale często też tylko sami gdzieś wychodziliśmy i sami spędzaliśmy czas. Okazała mi swoje zainteresowanie i nawet sie nie zorietowałem kiedy nie mogłem przestac o niej myślec. Przez ten cały czas było różnie. Czasami miesiąc sie nie widzieliśmy i nawet nie rozmawialiśmy a czasami widywalismy sie kilka razy w tygodniu. Przez ten cały czas była jednak obecna w moich myślach i nie potrafie tego zmienić. Obecnie oboje pracujemy ale spotykamy sie 1 lub 2 razy w tygodniu. Ona otwarcie mi powiedziała że chce tylko przyjażni a ja nadal oczekuję czegoś wiecej. Nie mam siostry i nie wim jak można kochac kobiete w inny sposób. Być może mylę uczucia ale inaczej nie potrafię. ja widziałem sie z nią wczoraj a dzisiaj nie potrafię myśleć o niczym innym tylko o niej. Też mam doła i czuje sie beznadziejnie. To okropne uczucie.

Gość Chrisa
No to jestem trochę zdziwiona że są tacy faceci którzy tyle czekają na kobietę. Ale chyba sam siebie oszukujesz. Powinieneś odpuścić ją sobie i zerwać kontakt.