Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erertesrwe

Co sądzicie o takich piersiach?

Polecane posty

Gość erertesrwe

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=male+piersi&bav=on.2,or.&bvm=bv.43287494,d.d2k&biw=1440&bih=790&wrapid=tlif136291831287910&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=rXs8Uce4EojK0QWCm4DgBg#imgrc=oImucnoRj-b6DM%3A%3Bxy6Hb3_zgvO8QM%3Bhttp%253A%252F%252Fp1.kciuk.pl%252Fp1.kciuk.pl%252F56edb9dc0a88583f6c9c21156992dbe0.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kciuk.pl%252FFranziska-aka-Francescz-a95668%3B735%3B1085 mam identyczne piersi jak ta pani, tyle ze jestem duzo chudsza od niej, wszystkie kosci na wierzchu, wiec te piersi wygladaja chyba na calkiem ok na takim tle ... chociaz nie wiem. ja je lubie, w niczym mi nie przeszkadzaja, ale nie wiem jak to z facetami. gdy uprawialam seks z kims nieznajomym nigdy nie widzialam 'zawodu' w jego oczach, moze dlatego ze lubil chude dziewczyny? nie mam pojecia, ale wydaje mi sie, ze naprawde sa faceci ktorzy lubia takie male biusty. ito nie jacys przecietniacy, ktorzy nie maja wyboru, tylko naprawde przystojni, zadbani faceci z klasa i kasa. no bo po co mieliby udawac?

Gość Syn profesorki 19
lubię takie małe cycuńki ;d

Gość jestespedalem
?

Gość no sorrrryy
ale gdzie te cycki? :/

Gość Chwila prawdy_
Ja uważam że normalny facet nie patrzy na to jakie dziewczyna ma piersi tylko na jej charakter i cały całokształt i to jakie ma dla niego serduszko. Ja tym nigdy się nie kierowałem w swym życiu lecz tym jaki ktoś jest.

Gość gfdrft
rozumiem małe piersi ale w tym przypadku ich po prostu nie ma to juz ja mam wieksze.. i jeszcze piszesz ze jestes duzo chudsza od tej laski na zdjeciu przeciez ona to juz sama skóra na kosciach przeciez ty jestes anorektyczką.

Gość ;ot
to nie piersi tylko klatka piersiowa-jak u faceta piersi to maja kobiety jak na klate faceta można powiedziec piersi:o

Gość gfdrft
chwila prawdy wez nie pierdoll głupot i nie pisz ze wyglad nie ma znaczenia...ma i to bardzo duze znaczenie tak samo jak charakter i cały całokształt;) nie wiem jak Ty ale ja pomimo ze moja dziewczyna jest cudna z charakteru nie zwrociłbym na poczatku na nia uwagi jakby mie nie krecila z wygladu

Gość ;ot
chwila prawdy tak zazdrosna głupia kobieto..... jako facet wypowiem sie w imieniu wszystkich PRAWDZIWY FACET PATRZY JAKIE DZIEWCZYNA MA CYCKI,TYŁEK,NOGI,TWARZ... tak cyce i dupa to podstawa i w dupie maja serduszko jakiegos zasranego płaskiego paszczura bo wielkie serce i wspanialy sex mozna znaleźć u boku cycatki a nie zakompleksionego zazdrosnego dziwoląga zakompleksione to te najgorsze i nie ma czegoś takiego jak małe cycki=dobre serduszko a duże piersi=zła wiedzma zauwazyłem ze to te płaskie najbardziej szczekają sa zawistne zaborcze i zakompleksione

Gość wiesz, jak babka ogólnie
kobieca z buzi, ładny brzuszek, biodra to myślę, że to ma naprawdę niewielkie znaczenie. nie traci na kobiecości przez to sama mam małe, i teksty o pedofilii itd mnie nie ruszają bo pociąg nie pochodzi z samego ciała, ale z zachowania, sposobu poruszania się, charakteru. liczy się całokształt

Gość tezmamtakie
fajne sa, od 5 klasy podstawowki nic sie nie zmienily, zadnych rozstepow, zwisow, utraty jedrnosci, lubie je, wykarmily mojego syna i daja radosc mojemu mezowi ponad 20 lat, a mi nie przyspozyly zadnychh klopotow

Gość kijijiji9ju
co fakt to fakt- ja mam bardzo duze, pelne piersi i serce tez nie mniejsze :) ;) Ps. Mi- jako kobiecie- podobaja sie i male i duze piersi u innych kobiet. Ale cos tam musi byc..

taaak, a Wy wyzywając kogoś na pewno pokazujecie brak kompleksów i uprzejmość :) przyznam, miło mi było zauważyć że mam jednak większe od kobiety z fotek, ale nie rozumiem po co napadać na kogoś? jak ktoś jest zadowolony z życia nie ma takiej potrzeby ;) i nikt nie pisał że od wielkości piersi zalezy charakter, bo tak nie jest, charakter nie jest determinowany przez żadną rzecz w wygladzie

Gość erertesrwe
sory, ale mam taki biust z wyboru :D mialam troche wieksze, niewiele ale jednak ,ale zaczelam sie odchudzac i liczylam sie z tym,m ze zmaleja w pelni. nie jestem zakompleksiona ani troche, zawsze uwazalam, ze chude jest lepsze i mam to co chcialam. nie kazdemu musi sie to podobac - mi sie podoba. i wiem tez, ze jestem ladna, wysoka, inteligentna, mam swietny gust, jezeli chodzi o ubior (nie znosze wiesniactwa) i sory, ale naprawde jest niewiele normalnych ludzi, ktorym moglabym czegokolwiek zazdroscic. tym bardziej, ze jak przychodzi co d oczego to kazdy lepszy facet spojrzy na mnie i na moje 'wychudzone, patykowate' nogi.

Gość erertesrwe
i zgodze sie z tym,ze moze wielkiego serca nie mam, bo nie jestem dla facetow ani ciepla, ani mila, ale to tylko potwierdza fakt, ze oni naprawde wola te zimne.

Gość Chwila prawdy_
Jeden z drugim piszecie że piersi u kobiety to podstawa więc wytłumaczcie mi czemu takie kobiety mają na palcu obrączkę i nie straciły piersi po urodzeniu dziecka tylko miały już małe piersi gdy były pannami. Mówicie że są takie dziewczyny nic nie warte, może dla was się nie liczą takie dziewczyny ale są osoby którym to nie przeszkadza.

jak dla mnie zarozumiałość z Ciebie bije, a to nie jest fajne. i świetnie że znajdujesz facetów na jednorazowe numerki, naprawdę to Twój sukces i dowód że faceci wolą takie;)🖐️ PS. i na 90kg kobietę faceci patrzą...nie jest powiedziane z jakiego powodu ;)

Gość Chwila prawdy_
tym bardziej, ze jak przychodzi co d oczego to kazdy lepszy facet spojrzy na mnie i na moje 'wychudzone, patykowate' nogi. I to mi się w tobie podobało autorko tego tematu:)

Gość erertesrwe
nigdy nie pokazuje tego, ze jestem zarozumiala, chyba ze ktos opowiada takie glupoty, to co mi szkodzi ; p znam swoja wartosc, umiem to wykorzystac w chwili, ktora tego wymaga. nie zgodze sie z toba, uwazam, ze najbardziej pozadanymi kobietami sa te szczuple i tyle. niby jest jakas teoria apropo modelek , ze projektanci wybieraja je na podobienstwo chlopcow, ale partnerzy modelek? sami najlepsi. ale oczyiwscie przecietni faceci, ktorzy nie maja szans na taka dziewczyne, krzycza najglosniej,ze liczy sie tylek i biust, bo nie maja nawet po co sie ludzic na cos innego :D przykre :(

Gość buhajowy wizgun
piękne

Gość ;ot
nie każdy facet moze sobie pozwolic na dobra cycatą żone wiec biorą takie nieatrakcyjne zakompleksione niech piora gacie i rodza dzieci a na boku będzie ryychał sexowne cycatki dla których wszystko co najlepsze:)

Gość buhajowy wizgunnnn
duży cyce są fajne jak sa jędrne, a jak oklapną to są naleśniki i w pizdu z takimi naleśnikami

Gość henk1
Musisz nieco nad nimi popracować boirąc np; czerwoną koniczyne w kapsułkach,które zawieraja dużo fitoestrogenów naturalnych i witamin.Nie przytyjesz od nich a przyrośnie na 100%.

Gość czywyńierozumiecie
że nie każdy uważa tłuste, klapniętę fałdy na klacie za coś atrakcyjnego i pożądanego? to obrzydliwe, a wręcz prostackie. jak takie typowe wiejskie baby.

Gość hskunkamatatka
tez zauwazylem ze typowe wiejskie naby sa grube maja duze cycki i czerwone geby, najczesciej wlosy do ucha i trwala

Gość lochywkolomnie
Tylko typowe lochy wypowiadają się w ten sposób, bo same nie chciałyby mieć tych obleśnych flaków, ale nie potrafią przestać opychać się serem ze smalcem

Gość hskunkamatatka
ich dzieci niezaleznie od plci juz w wieku 5 lat naja cycki miseczki B, bo od dziecka na cycu, albo matki albo drobiowym w ostrej panierce

Gość Xxffffssssg
Rozbierze taka stanik i nie wiesz czy takie małe pryszcze pieścić czy to to wycisnąć :P mi się nie podobają aż takie mikrusy... Kobieta powinna wyglądać jak kobieta, nie jak mały chłopiec...

Gość denerwujemnie
ze te wszystkie grube brzydkie lochy wmawiaja sobie ze sa atrakcyjne bo maja obtluszczona dupe a faceci uwielbiaja cos takiego. z bralu laku wezma i taka krowe ale woleliby delikatna krucha zadbana kobietke taka prawda prosiaki 🖐️