Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erertesrwe

Co sądzicie o takich piersiach?

Polecane posty

Gość jaciodpiwiem
to dlaczego anja rubik ma faceta miliardera do tego nieziemsko przystojnego? przeciez nie ma cyckow a facet moglby miec kazda wlasnie dlatego ze moglby miec kazda to ma ma ideal wysoka chuda kobiete, bez piersi i grama tluszczu na ciele

Gość prawictwo pospolite191
na przyklad anna mucha ma piersi niemałe , ale biodra słąbo rozwinięte .. Dlatego jej ciało wcale nie jest zbyt pociągające.

Gość ;ot
chyba już bardziej podniecający jest widok tranzwestyty z wypchanym skarpetą stanikiem niż dechy:p

Gość Do ;ot
a jak wygląda Twoja dziewczyna ?

Gość ;ot
prawictwo doda i krupa też nie maja rozwiniętyhc bioder i nadal nie sa atrakcyjne:p

to dlaczego anja rubik ma faceta miliardera do tego nieziemsko przystojnego rubik to zły przyklad - ona ma brzydką twarz. Izabela miko daje rade.

Gość Do ;ot
a jakie Ty spełniasz wymagania dla takiej "prawdziwej kobiety " ? Masz standardowe 188 cm , duże niebieskie oczy , kaloryfer , jeździsz leksusem i masz gruby portfel ;) ?

Gość raczej ciekawe jak wygląda
;ot :D o ile nie jest trollem, bo jak znam życie jest nieudacznikiem chcącym sprawić by inni poczuli się gorzej a sam siedzi przed kompem i jedyne co mu zostało to zwalenie pod zdjęcie Natalii Siwiec :D który marzy o zgrabnej lasce, ale zwyczajnie nie jest takiej niczym zainteresować ani wyglądem, ani osobowością ani pieniędzmi

Gość ;ot
ciemne włosy oczy oprawa 167 w biuście 98 pod 70 nie wiem ile w talii ale bardzo wąska w tyłku 96 planuje powiększenie piersi za kilka lat gdy dobije do 30 i jej oklapną na razie ma zajebiste balony

Gość Do ;ot
eva longoria, nicol kidman natalie portman mila kunis izabela miko sophie marceu maja male piersi i sa piekne :)

doda i krupa nie są atrakcyjne , maja sztuczne piersi i sa jak sztuczne lale

Gość ;ot
mam 189 kutasa 23 jestem młody przystojny swietnie zbudowany cholernie bogaty i nie mieszkam w polsce po pierwsze wszystkie moje laski byly z górnej półki takie to możecie poogladac w katalogach w bielizną a do tego mialy cos w głowie bo przygłupa bym nie wzią choć nie wiem jak by wygladala

Gość Do ;ot
pochwal sie na jak wygląda Twoja dziewczyna :) ! Zauważyłam ,że największe wymagania mają Ci co nie mają własnych kobiet :)

Gość ;ot
z twej osranej listy tylko longoria i kunis są z twarzy ladne ale maja brzydkie ciała a reszta to straszna paszczury

Gość Do ;ot
a na czym zarabiasz ,że jestes taki bogaty ? I czemu siedzisz na kaffe zamiast posuwać jakąś "cycatkę" :) ?

te laski daja rade Charlize theron izabela Miko natalie portman doda i krupa to plastiki

Gość ;ot
mialem tylko 2 dziewczyny polki i to za malolata wiecej dziekuje:p najbardziej wykrzywione nadęte paniusie nie ma bardziej zazdrosnych i wykrzywionych kobiet wśród innych narodów od polek wszystkie moje dziewczyny były amerykankami zawsze uśmiechniete miłe zero zazdrości zawisci świetne dziewczyny

Gość Do ;ot
A dlaczego uważasz ,że ktoś ma sie dostosowywać do tego ,żeby komuś sie podobać ? Mam tu na myśli operacje :) Bo mi sie to kojarzy ze strasznymi kompleksami a sam mówiłeś ,że zakompleksionych nie lubisz. Ja nie muszę sie Tobie podobać :) Mam małe piersi ale jak coś nie pasi zawsze można sie na mnie nie patrzeć :)

Gość Do ;ot
nie odpowiedziales na pytanie na czym zarabiasz i dlaczego siedzisz teraz na kaffe zamiast uprawiać namietny seks z jakas cycatka :)/

Gość ;ot
sex z cycatką mam codziennie a chuj cie obchodzi na czym zarabiam

taaaaak, już wierzę :D dajcie mu odreagowywać sobie tutaj niepowodzenia życiowe i tworzyć iluzję ;) naprawdę zdanie takiego czegoś Was obchodzi?:)

Gość I oczywiście obora
na temacie :O A najbardziej szczekają na siebie kobiety. Baba babie wilkiem zawsze. A co do tematu - a co można sądzic o takich piersiach? Są bardzo małe, właściwie ich nie ma. Nic więcej tu sądzic nie można. Za bardzo też nie moge sobie wyobrazić, jak może wyglądać dziewczyna dużo chudsza od tej na zdjęciu, która już jest mocno chuda. Przepraszam, ale też moge mieć na myśli tylko chorobliwą figurę anorektyczki. Natomiast jestem przekonana, że autorka ma powodzenie. Obecnie posiadanie przy boku dziewczyny chudej aż do choroby lub nawet tylko bzykanie takej jest pewnym rodzajem lansu, jest to dobrze widziane, podczas gdy najmniejszy nawet gram tłuszczu, nawet jeśli znajduje się on tam gdzie być powinien u kobiety, jest czymś uwłaczającym. Takich czasów dożyliśmy i dla autorki to dobrze. Natomiast, czy ci mężczyźni, jak już się ona rozbierze, tak naprawde jej pożądają, lubia dotyk jej kości, tego już nie wiem. Osobiście nie sądzę, bo ciężko mi to sobie wyobrazic, ale cóz. Nie mówię tego, żeby dogryźć, raczej staram się racjonalnie do tego podejść.

Gość Do ;ot
ale dla kobiet to na czym facet zarabia jest tak istotne jak dla facetow piersi wiec nie pierdol i pochwal sie na czym robisz taki interes :)

Gość strasznegarmazony
az sie nie chce czytac tych glupot. prawda jest taka, i jestem przekonany w stu procentac ze gdyby stala laska o figurze anji rubik lub inna 'anorektyczka' , modnie ubrana, z piekna,szczupla twarza, bez piersi ,a obok stalaby kobieta p normalnej figurze, tu troche tluszczu. tam zaokraglona to gdybyscie mieli pewnosc ze ta anorektyczka was zechće, to byscie wybrali ja. po prostu takie dziewczyny sa zareżerwowane dla tych najlepszych, najpewniejszych siebie, najprzystojniejszych.

Gość ;ot
moja kobieta wie czym się zajmuje a tobie wiedziec po co to nie wiem?

Gość ;ot
plaska kobieta jest zarezerwowana dla lepszych:p hahaha ale pojechałaś:p dobre tak jeszcze napisz że płaskie kobiety mają klase pewnośc siebie sa świetne w łóżku inteligentne dobre i maja wielkie serduszka:classic_cool:

Gość do mow do mnie brzydko
twoj cytat pochodzi z ksiazki hotel paradise?????????? ja mam c i sa ok. i wiekszosci podobaja sie wieksze trudno tak to jest. moja mama ma mikro, ja chyba po babci mam takie cycusie:):P

ludzie szczęśliwi i spełnienie nie potrzebują obrażać innych :) i to jest fakt. miłego dnia życzę 🖐️

Gość Do ;ot
mi tez nie przeszkadza rozmiar moich piersi wiec po co Tobie zalezy aby piersi wszytskich kobiet byly duze ? Co Tobie do tego ? :) Tym bardziej ze jak twierdzisz sam masz kobietę...a jeszcze przed chwilą pisales ze miales tylko 2 razy w zyciu, ciekawe :)

ze gdyby stala laska o figurze anji rubik lub inna 'anorektyczka' , modnie ubrana, z piekna,szczupla twarza, bez piersi Rubik ma fajna figure , ale jest najbrzydszą modelką swiata obok kate moss ... Wiec raczej uwazam ze jest mało atrakcyjna ..