Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erertesrwe

Co sądzicie o takich piersiach?

Polecane posty

Gość strasznegarmazony
juz zostalo gdzies tu wspomniane. i tak jak napisala poprzedniczka teraz licza sie chude, wyniosle ,zimne suki. one sa najbardziej pozadane. jestem facetem i niestety musze przyznac, ze rowniez chcialbym kiedys taka zdobyc. to jest wyznacznik stylu, klasy. rzeczywiscie, dziwne i chore czasy ale tak jest. co do tych kosci nie wiem czy by mnie to podniecalo bo jeszcze nie probowalem moze podniecajaca jest cala ta otoczka, wszedzie promuje sie takie sylwetki, to chyba najbardziej nakreca,niezaleznie od tego czy obijanie sie o kosci miednicy podczas seksu jest przyjemne

Gość kjdndudhd
Jestem facetem i z calym szacunkiem, zebys nie wiem jak ladna byla to z plaska klata nie mialabys u mnie zadnych szans

Gość ;ot
o twej inteligencji nie chce się wypowiadac ale brak zdolności czytania ze zrozumieniem mówi sam za siebie napisałem ze miałem tylko 2 dziewczyny-polki a reszta to amerykanki gówno mnie obchodza wszystkie kobiety ale jak ktos pyta to pisze co sądze prawda?

Gość meski punk widzenia
nawet fajne, ale jakby byly wieksze bylyby lepsze.

Gość Do ;ot
małę piersi wcale nie muszą iść w parze z anorektyczną chudością. Ja mam piersi malutkie ale fajny tyłek , taki latynoski :) no i jestem szczupła w talli :)

Gość strasznegarmazony
prawictwo tam bylo napisane o figurze,to po co rozwodzisz sie nad jej twarza? twarz ma specyficzna,to fakt. naladniejsza twarz z modelek ma wedlug mnie lily donaldson

Gość ;ot
chude zimne suki sa najbardziej pożądane dla projektantów gejów badz dla innych kobiet-tych ktore myśla że trupy z wybiegów to ideały ich mężczyzn

Gość Do ;ot
dlatego nie rozumiem po co sie pytac co kto sądzi o czyiś piersiach. najwazniejsze zeby podobac sie sobie a nie dostosowywac sie dla kogos.

Gość do mow do mnie brzydko
Gość strasznegarmazony
po prostu pogodzcie sie z tym, ze taz anoreksja jest w modzie. oczyiwscie w odpowiedniej oprawie, dobry styl, piekna, niepospolita twarz. proste wlosy podkreslajace wystajace kosci policzkowe. i chudosc. to wszystko idealnie do siebie pasuje. bo jak jakis paszkwil bierze sie za odchudzanie o pospolitej urodzie to chyba naprawde lepiej dla niego, zeby zostal taki jaki jest.

Gość ;ot
sądzcąp po wpisach pan tu obecnych które sądza ze 90 w tyłku to szeroka duża dupa to mniewam ze twoja latynoska ma 84:o latynoskie tyłki mają ok 100 cm w obwodzie a nawet więcej szczuple brzuchy i fakt mniejsze piersi dlatego masa wenezuelek i brazylijek powieksza cycki już w wieku 15-16 lat

Gość Brithneyyyyaaaa :)
a ja mam małe piersi ale gówno mnie obchodzi co kto o tym sądzi :) Teksty o dechach mnie nie ruszają :) A mój facet kocha mój tyłek :)

Gość meski punk widzenia
Mnie kobiety z malym biustem nie interesuja. A juz na pewno nie z patyczakowatymi nogami :O

Gość 5hjgfjfgj
do mów do mnie brzydko czyli masz sztuczne cycki tak?bo sory naturalne tak duże nie sterczą

Gość 5hjgfjfgj
a jak nie to owszem moge w to uwierzyć ze taka wielkośc z natury push up i 40 kg nadwagi:p

Gość strasznegarmazony
szkoda ze tak malo jest takich pieknych dziewczyn, one znaja swoja wartosc, wiedza,ile pracy i wysilku wkladaja w swoj wyglad bo chyba ńie tak latwo jest jesc same warzywa, jogruty itp wiec nie beda marnowaly czasu na zwyklego faceta

Gość do mow do mnie brzydko
ja mam naturaalne-w staniku tak wuygladaja. ja mloda jestem, mam 22lata i bardzo o nie dbam i sa bardzo pelne i jedrne;) i nie obchodzi mnie ze na starosc mi zwisna a deski nie, no bo wlasciwie co ma im zwisnac?:O mi daja radoscc, czuje sie sexi, moj facet je kochaa:P:)

Gość na 10 facetow
9 woli duze cycki, a ten jeden woli pozostalych 9ciu :D

Gość strasznegarmazony
a zwyklym facetom ńie pozstaje nic innego jak wmawianie sobie i otylym partnerkom ze wola kragle, prostackie, obrzydliwe ksztalty. a lochy w to wierza i wmawiaja sobie ze sa szczuple, maja piekne duze persi, odstajacy tyleczke i plota takie oblesne farmazony. piekno zaczyna sie od 47 kg przy mon 173. ideal 45. kg, 175. wszystko powyzej to ochlapy ktorymi pocieszaja sie faceci, ktorych nie stac na takie kobiety

Gość blah, blahhh
wcale nie musza obwisnac, tzn troche tak, ale nie jakos bardzo. Moze to kwestia genetyki, ale u mnie w rodzinie panuja duze biusty i nawet biust mojej mamy wyglada nadal apetycznie, a wykarmila mnie i moje rodzenstwo. Moje tez wygladaja super, mimo urodzenia 2 dzieci, no i nawet jak obwisna nieco to i tak beda wygladac dobrze.

Gość blah, blahhh
ty- straszne garmazony- ty pedofilem jestes, czy tylko anoreksja cie kreci?

Gość ;ot
tak juz my wszyscy znamy te piękne idealy anorektyczek 41 kg przy 179 taaak wiemy dziecko lepiej niech mamusia cie zaprowadzi do kliniki z zaburzeniami odżywiania gruba kobieta a sexowna ksztaltna laseczka to co innego te z playboya tez pewnie od macior wyzywaz no cóz chora główka boli co:p

do ;ot wyobraz sobie ze my podcaz seksu z wami tez wyobrazamy sobie ze robimy to z kims innym :))))) heheheheh

Gość ko88lnd
erertesrwe nie rozumie w czym problem,sa piekne, pokazalam zdjecie mojemu facetowi i jak nabardziej powiedzial,ze to szczuplej figury jak najbardziej!!!! wydaje mi sie ,ze w dziejszych czasach jest zbyt duzy kult silikonu i kobiety maja kompleksy....

Gość ;ot
może jak się ruchasz z jakimis menelami brzuchaczami to tak,wierze ci:)

i nie wiem dlaczego uważacie ,że mamy sie przejmowac tym czy sie wam podobamy czy nie ...myslicie ze nie mamy innych priorytetow :) ? to juz wasz problem ze podobaja wam sie laski z duzymi cyckami a nie moj :)

a magddalena frackowiak ? :)

Gość ko88lnd
erertesrwe nie sluchaj tych okrutnych komentarzy LUDZIE KTORZY JE ZOSTAWIAJA SA DEBILAMI,SMUTNYMI CIECIAMI, KTORZY NIGDY NIE SPALI Z SEXOWNA LASKA :-) ( slowa take mojego faceta !!!!!!)

nie rucham sie z menelami, bo oprocz cyckow jestem cala sliczna :)