Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogeczyniemogee

jestem?? :)

Polecane posty

Gość mogeczyniemogee

@ spoznia mi sie juz 2dzien, mam odruchy wymiotne ale nie wymiotuje a najdziwniejsze jest to ze zawsze przed @ bola mnie piersi a teraz nie, od wczoraj latam do lazienki co pol h doslownie i ciagle jestem glodna. testu nie mam narazie jak zrobic ale czy myslicie ze mam po co?

Gość dfjfvnkdfvnkfv
Zrób test idiotko, po co zakładasz taki wątek.

Gość mogeczyniemogee
czytaj tekst "idioto"

Gość o matko, to co im
2 dni to żadne spoznienie

Gość mogeczyniemogee
dzieki za odpowiedz :) to jeszcze poczekam z tym testem. nie chce sie wyglupic pozatym przed chlopakiem ze chwilka tylko i juz lece :)

Gość mogeczyniemogee
i kolejny dzien nic a w piersiach przybylo mi 3cm... jasakra ze nie moge wyjsc do apteki bo chcialabym bardzo wiedziec :((( co myslicie?

Gość tak możesz
zrób ten test

Gość jyjyjyjsdsdsd
W mojej szklanej kuli widzę wyraźnie 2 kreski na teście! Gratulacje! To na pewno ciąża, szykuj wyprawkę! :o

Gość rozsmieszona faktem !
dlaczego nie mozesz isc do apteki

dlaczego nie mozesz isc do apteki? no test by rozwial twoje watpliwosci a tak nikt ci nie powie dlaczego ci sie spoznia okres...

Gość mogeczyniemogee
mieszkam na wsi siadl mi samochod a najblizsza apteka jest 10km dalej a nie chce narazie prosic chlopaka o to zeby kupil czy kupic przy nim nie majac pewnosci bo wiem ze bardzo przezyje jesli okaze sie ze nie a ja mu nagadam :/

Gość mogeczyniemogee
ja wiem ze nikt nie powie tak jestes albo nie jestes :) tylko chcialabym zeby ktos powiedzial czy przesadzam z ta mozliwoscia ze jestem w ciazy czy nie :) do durnych malolat ktore tego nie wiedza nie naleze :)))

to co ty nie mozesz autobusem pojechac. Rozumiem ze masz okolo 20 lat- ni martwisz sie ze mozesz byc w ciazy ? pytajac nie na kafe nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi- poniewaz tutaj lekarza nie ma. Mozliwe ze jestes ale 3 dni to nie jest duzo. poczekaj do konca tygodnia, jezeli miesiaczka sie nie pojawi sama pojedz do miasta i zakup test. Jest mozliwosc abys byla w ciazy? zabezpieczasie sie ?

Moja odpowiedz brzmi moze jestes a moze nie - mozliwe ze to tylko zaburzenia hormonalne. powtorze pytanie czy jest taka mozliwosc zajscia w ciaze ? czy sie zabezpieczanie i czym ?

Gość mogeczyniemogee
niby moge autobusem ale jestem troche rozpuszczona i mi sie nie chce bo na przystanek mam kilometr. wiek trafiony idealnie :) a jesli chodzi o reakcje to bylabym bardzo szczesliwa :) a mozliwosc mala ale jest bo uprawiamy seks bez zabezpieczenia ale tylko przed lub po okresie do 2 dni.

Gość hmm mm
a reszta dni w gumce, tak? a jak dlugie cykle? nooo malo prawdopodobne w takim razie...

Gość mogeczyniemogee
reszta tak. pozatym rzadko uprawiamy seks bo mamy juz troche zmeczenie materialu ;) cykle mam regularne 28-9 dni

Gość hmm mm
10km? to pewnie na zadupiu mieszkasz :) ja tez sie 'obawiam' ze moglam zaskoczyc :/ co prawda jeszcze tydzien do okresu ale mam jakos strasznie duzo wodnistego sluzu :/ a jestem juz po plodnych

ty leniuchu- ja na twoim miejscu bym sie przeszla ten klometr na przystanek zakupila co mam zakupic i nie angazowala chlopaka w to puki sama nie jestes pewna. hmm- ja mam 21 lat powiem szczerze ze moja sytuacja jest stabilna - mieszkamy razem juz 2 lata wynajmujemy mieszkanie i oboje pracujemy - ale szczezre chyba na dziecko nie jestem jeszcze gotowa. jakos ta swiadomosc ze nie mam swojego mieszkania mnie przytlacza. Po za tym planuje isc na studia po uzbieraniu chociaz polowy na mieszkanie reszta wiadomo kredyt planuje isc na studia zaoczne. Ja podziwiam ciebie ze sie cieszysz ale nie pozwol aby instynkt maciezynski wygral z rozumem - bo u mnie prawie wygral i bym pewnie dzisiaj zalowala.

macierzynski*

Gość mogeczyniemogee
na mega zadupiu ;D! mama sobie wymysla ze jest spokojnie i tansze ziemie to lepsza chata i tak to teraz zostalam bez kontaktu z swiatem bo autobus raz na 3h... ja tez mam wodnisty sliuz! normalnie mega duzo i ciagle mi sie chce a to nie normalne bo przez ostatni rok moze 5razy w miesiacu soe kochalismy a teraz moge ciagle. pewnie wymyslam chociaz mam taka jakas nadzieje ze nie bo dzidzius to najwspanialszy dar od zycia

Gość mogeczyniemogee
rozsmieszona faktem ! - usunelas ciaze? no to ze sie nie ma niczego jest jakies przytlaczajace racja ale nie wiem jakos jak patrze na moja przyjaciolke ktora ma juz malenstwo od roku i tez nie miala niczego ten rok temu a teraz sa samodzielni i tacy szczesliwi to sie wcale ale to wcale nie boje :) c

Gość hmm mm
oj tam-tez bym bardzo chciala mieszkac na takim zadupiu :) i napewno zamieszkam kiedys! no bo (z moich obseracji) jest tak ze po plodnych do samego okresu tego sluzu nie ma za duzo-jest sucho. no nawet tak 2dni przed okresem to moze cos poleci raz czy dwa (co zawsze mysle ze to okres) wiec jesli masz duzo sluzu to jest prawdopodobne ze w tej ciazy jestes. tyle ze dziwne ze Wy to w gumce i tak rzadko i ze mozesz byc w ciazy. ja to caly czas na przerywanym lece ;D w sensie podczas plodnych. a w tym miesiacu pomerdaly mi sie kiedy mam dni plodne-przez to ze luty za krotki :P

NIE NIE CIAZY nie usunelam !!!!! - zle mnie zrozumialas hehe - ale staralismy sie i nie moglam zajsc.

dzisiaj nie zaluje ze nie zaszlam - zrozumialam ze wole zapracowac zdobyc jakiegos doswiadczenia w zawodzie - chociaz miec oszczednosci - wrazie gdy narzeczony za niedlugo maz straci prace ( jakis grosik na czarna godzine :)

Gość mogeczyniemogee
nie no okolica jest naprawde piekna - w lato bo zima masakra- 500 m idzie sie polna droga z obu stron ogromne drzewa i laki, wielki staw z wysepkna na srodku a na niej miejsca na ogniska i fajni sasiedzi bo pozwalaja skorzystac no i malutkie drozki do domkow a potem wychodzisz na ulice i zaczyna sie "cywilizacja" i marakra bo zero wszystkiego ;) a co do przerywanych to cos o tym wiem :] na poczatku zwiazku to ciagle to bylo bo kiedys uzylam durexa z jakimis wypustkami i myslalam ze sie rzygam takie to bylo oblesne uczucie :-X i mialam obrzydzenie i nie tykalam gumek ale juz mi przeszlo :) co faktu nie zmienia ze bez lepiej i przed i po okresie bardzo chetnie :))))

Gość mogeczyniemogee
nie no okolica jest naprawde piekna - w lato bo zima masakra- 500 m idzie sie polna droga z obu stron ogromne drzewa i laki, wielki staw z wysepkna na srodku a na niej miejsca na ogniska i fajni sasiedzi bo pozwalaja skorzystac no i malutkie drozki do domkow a potem wychodzisz na ulice i zaczyna sie "cywilizacja" i marakra bo zero wszystkiego ;) a co do przerywanych to cos o tym wiem :] na poczatku zwiazku to ciagle to bylo bo kiedys uzylam durexa z jakimis wypustkami i myslalam ze sie rzygam takie to bylo oblesne uczucie :-X i mialam obrzydzenie i nie tykalam gumek ale juz mi przeszlo :) co faktu nie zmienia ze bez lepiej i przed i po okresie bardzo chetnie :))))

Gość mogeczyniemogee
rozsmieszona faktem ! - przepraszam zle zrozumialam ;) chcialabym byc taka rozwazna jak ty, naprawde bo nie potrafie tak o tym pomyslec a to madre. chyba spowodowane jest to tym ze nigdy nie bylam w trudnej sytuacji finansowej bo jak mama nie dala to chlopak.

Gość hmm mm
mieszkasz pewnie gdzies na Warmii i Mazurach. a Ty rozsmieszona faktem! nie musisz sie tutaj wypowiadac. nie Tobie oceniac autorke. z reszta to nie jest temat czy w tym wieku zajsc w ciaze czy czekac. to indywidualna sprawa. i nie musisz sie tutaj chwalic swoim zyciem. chcesz to pracuj do 30 i potem pomysl o potomstwie-ale jak sama pisalas-staralas sie i dupa z tego wyszla. moze jestes rozgoryczona tym ze nie moglas zajsc? mozesz miec problem z zajsciem wiec radze nie czekac Bog wie ile :)

Gość mogeczyniemogee
a blad ;) Lubelszczyzna. i nie ma sie co klocic ja odebralam to osobisicie naprawde pozytywnie i chyba tak mialo byc. a ty bedziesz robila test?