Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogeczyniemogee

jestem?? :)

Polecane posty

Gość rozsmieszona faktem !
hmm mm - wcale nie oceniam autorki , nawet zlego slowa na jej temat nie powiedzialm wrecz przeciwnie powiedzialam ze podziwiam. Ja w swoim zyciu troche przeszlam finansowo stad moj tok myslenia. Wcale sie nie chwale bo nie mam czym sie chwalic - wynajetym mieszkaniem ? zaden powod do chwaly - ona tez ma stalego partnera z tego co wyczytalam wiec tym tez sie nie chwale. Wcale nie jestem rogoryczona - staralismy sie tylko pare miesiecy- prawdopodobnie jak bysmy sie starali dluzej udaloby sie nam :)- masz widocznie problem ze soba - ale to juz twoja sprawa czytaj ze zrozumieniem.

mogeczyniemogee - oczywiscie ze pozytywnie nie mam zamiaru robic zadnej nagonki na ciebie :) nie mnie oceniac kogos zycie :)

kazdy zyje jak chce - ale wracajac do tematu- nie rozmuslaj tak o tym , bo beda sie Tobie pojawiac objawy ale tylko wymyslone. Jezeli okres nie pojawi sie do konca tyg radze zrobic test tym bardziej ze jak sama napisalas masz regularne.

rozmyslaj*

Gość hmm mm
aaa... Lublin i te sprawy :) studiuje w Lubelskim :P moze i zrobie ale dopiero w niedziele-wczesniej nawet nie mam zamiaru. i tak pewnie nie wyjdzie. nie chce robic. nie chce widziec jednej kreski, nie chce widziec dwoch. nie chce robic sobie nadziei, myslec ze moze jestem moze nie. jestem po poronieniu i dlatego tak to odczuwam. zdziwilam sie dzisiaj ze tyyyle tego sluzu jest (choc z lenistwa caly dzien w lozku leze :P)

Gość mogeczyniemogee
nie no tak tak jest milo nie klocimy sie bo wszystkie jestesmy zajefajne :) od lublina jakies 25km mam. i wspolczuje poronienia tto musialo byc straszne. napisz jak zrobisz jak wyszedl ;) ja tez poczekam pare dni jeszcze i dam znac. dzieki wielkie dziewczyny za rozmowe :>!

Gość ciekawe czy ja przypadkiem
tez bede w ciazy... mialam dni plodne w weekend..facet nie skonczyl we mnie,..ale zaraz po dojsciu znow odbyl sie stosunek.bez prezerwatywy...myslicie, ze jakas szansa na zajscie jest?

Gość hmm mm
nigdy nie bylam w Lublinie :P dalej jest fajnie. to byla chwilowa troszke ostrzejsza wymiana zdan ;) dam znac, ale pewnie to ze okres przyszedl :D brzuch mnie boli a to znak ze za tydzien okres przyjdzie ;) wzajemnie-dzieki :)

a staracie sie czy nie?

Gość hmm mm
ciekawe czy ja przypadkiem wiesz, ryzyko jest zawsze! ale to jest tak znikome ze naprawde musisz miec 'szczescie' wiec watpie. non stop jechalam na przerywanym-nigdy nie patrzylam co i jak, bo marzylam o dziecku. nigdy nie wpadlismy. dopiero jak naprawde sie postaralismy to zaszlam. wiec watpie. naprawde plemniki maja ciezka droge do przebycia. wytrysk pomaga im bo sa wypuszczane pod cisnieniem. wiec moim zdaniem takie wsadzanie marnych plemnikow nie powinno sie konczyc ciaza. piszac to przypomnialam sobie ze tak wsadzalam o.O paluszkiem do spermy a dalej do pochwy - masakra :/

w sumie to nawet bym sie cieszyla, gdybym zobaczyla dwie kreski...

Gość hmm mm
ciekawe czy ja przypadkiem tez bym sie cieszyla :) wiec jak chcecie to sie postarajcie. tylko najpierw to przemysl/przemyslcie. to jest powazna decyzja i trzeba byc swiadomym ze to nie jest takie hop siup. to jest odpowiedzialnosc ogromna,a niestety w naszych czasach tez trzeba miec na to srodki :/ to nie zabawa, a dziecka nie odlozy sie na bok... ja sie wstrzymalam-wiem ze to nie jest czas dla mnie. ale wiem tez ze ciezko kiedy serce mowi inaczej a rozum inaczej. w tym momencie-rozsmieszona faktem!-chyle czolo ze dalas rade zapanowac nad instynktem :)

w sumie mamy juz jedno dziecko..i zastanawiamy sie nad drugim.. po prostu mnie ciekawi, czy ktroas z pan zaszla w ciaze takim sposobem

Gość mogeczyniemoge
ciekawe czy ja przypadkiem - robialam tez tak X razy i nic... podpisuje sie pod slowami ze to chyba jednak nie takie latwe ;) a ty rozsmieszona faktem ! kogo pytalas czy sie stara?

Gość mogeczyniemoge
a w jakim wieku mialas pierwsze dziecko? ja juz od jakiegos czasu ciagle o tym mysle ale moj to sam w 100% nie jest pewny i mowi tylko w kolko ze sukces zawodowy i pieniadze pieniadze pieniadze niby fajnie bo mam co chce ale z drugiej strony. kiedys tylko raz kiedys powiedzial ze chce sie postarac jak zrobilam mu kolacje ze swiecami ;) no i staral sie oj staral hahahaha ;D no ale nic nie wyszlo z tamtej milej zreszta nocy.

Gość mogeczyniemogee
czytacie to jeszcze dziewczyny? ja wlasnie umieram na bol brzucha spowodowany @ i jakos mi smutno :(

Gość hmm mm
hej, i dostalas w koncu @? to bardzo mi przykro. ja powinnam dostac kolo 19.03. no ale zobaczymy jak to bedzie.

Gość hmm mm
ja dalej bez @. 35dc :/

Gość cieszycsie
witam. mam pytanie. od 3 dni raz na dzien mam takie hmm brazowe plamienia. ale tylko wtedy gdy sie "podcieram". jestem 5 dni przed okresem. kochalam sie w dni plodne z mezem, robilam test ale jeszcze za wczas na cokolwiek, mam takie uczucie parcia (cos ala jak zblizajacy sie termin porodu). mdli mnie od czasu do czasu. nie wiem czy cieszyc sie ze cos jest na rzeczy czy nie. badania wszystkie sa ok wiec zapalenie drog moczowych mozna wykluczyc.

Gość kubelek
oooo widze ze jeszcze okresu nie ma a tu juz o porodzie :D zrob bete hcg i bedziesz miec czarno na bialym

Gość cieszycsie
mowie ze taki uczucie parcia jak na koniec ciazy sie ma :) gonie i sikam srednio co godzine co poltorej. bety narazie nie mam jak zrobic.. tylko nagle przypadki moga isc badania robic a tak to dopiero w srode bo remontuja osrodek. a wizyte mam w poniedzialek :) ale moze ktoras miala takie uczucie :) i powie mi co jej sie okazalo