Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patita

pogada ktoś? mam doła

Polecane posty

Gość patita

nie mam pracy, pieniedzy, szczescia, a najgorsze jest to ze facet za którym szaleje ma mnie w dupie!!! nie chce już zyć pierdole sie męczyć. siedze i rycze. i w dodatku mam kaca.

No to nie ciekawie u ciebie. Nie ma szansy na jakieś zmiany w najbliższym czasie??

Gość patita
mam 22 lata, rok pracowałam w holandii i było dobrze załuje ze w ogóle tutaj wrócilam. ale to nie jest najwiekszy problem..... jestem potwornie nieszczesliwa

Gość hgfhgfhf
masz ochote pogadac na gg?

Gość patita
powódów jest od zasrania. mam opinie dziwki , zaden normalny facet nie biere mnie na powaznie, jestem alkoholiczką, rozechlałam sie z rozpaczy, jestem bardzo atrakcyjna i co z tego mam ? gówno. kocham kogos bardzo, a on sie mna tylko bawi. ranie moja rodzine, nie odwiedzam dziadków. nic nie robie tylko siedze całymi dniami przed komputerem, bo nie mam pracy ani zadnych innych konkretnych zajęć. coraz czesciej mysle o samobójstwie

no to nie mozna cos z tym zrobic ? wyjechac do wiekszego miasta i poszukac pracy ? Tam gdzie nikt Cie nie zna i nikt nie bedzie uwazal za dziwke. A i faceci beda brali Cie na powaznie Czesto sie upijasz ?

Gość patita
zawsze jak wychodze w weekend. ide z zamiarem wypicia 2 piwek i powrotu do domu o 22.00. a koncze tak ze wracam na drugi dzien zalana i nic nie pamietam, moje zycie to jest jakas porazka, mysle o wyjezdzie do holandii ale z tego co poinformowało mnie moje biuro pracy to narazie jest lipa z robotą.

Gość patita
lubie ten sport ale z kim do kogos cos czuje

Gość hgfhgfhf
jak masz ochote pogadac gg:45400801

Gość patita
nie i nie wkurwiaj mnie

Gość vgt67bo nie maja b
tu ksiecia nie znajdziesz wez sie za siebie i szukaj roboty

Gość sggl;lh
patita, pogadasz na gg??

Gość JA ...SAM
HEj, zwyczajnie masz doła bo masz KACA, też mam zawsze kapę jak popije, też nie mam pracy, kobiety ani niczego, ale zmieniłem podejście i staram się o tym nie mysleć...