Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezwstydna blondynka

opanowałam głębokie gardło w 3 dni !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Bezwstydna blondynka
nie no bez przesady, gdyby było jak ze sliną to nie było by problemu.

Gość asdfghja
a tak a propos - bo to podniecające i przyjemne kurwa

Gość asdfghja
a tak a propos - wystarczy całować się bez języczka i nie musisz śliny wymieniać

Gość być może z tego samego
godzinę temu miałaś już iść :D napisałem być może bo to było domniemanie, nie wiem w jakim celu domyślam się tylko :D

Gość być może z tego samego
wystarczy całować się bez języczka i nie musisz śliny wymieniać - to jakaś ciekawa technika bezdotykowa musi być jeśli śliny się nie wymienia :D

Gość a tak a propos
ale ja wole z z jezyczkiem sie calowac :):)

Gość a tak a propos
do asdfghja hmmm a po co ta kurwa juz nie da sie emocji wyrazac bez przeklinania???

Gość gość
Oh po kilku latach oswieze temat bo wyskoczył mi przez przypadek :) ja mogę powiedzieć jedno .... Hmmm jak to ująć... Nie mam pojęcia ile cm ma mój mąż ale jedno jest pewne jest długi i gruby a co za tym idzie nie mieści mi się w ustach o gardle mogę pomarzyć i sobie to wyobrazić..... No cóż Pozdrawiam was kobietki :)

Gość gość
mój maz nie lubi sexu orlanego a szkoda...

Gość gość
Wczoraj moja żona zdecydowała się na wtrysk do gardła. Podobało się, dziś chce jeszcze raz.

Gość Karina

Ja kiedyś strasznie nie lubiłam gdy mąż wpychał mi swojego penisa za głęboko,  ale w końcu przełamałam się dopiero 10 lat po ślubie gdy zdałam sobie sprawę że eksperymenty w seksie są fajne a im więcej się to robi to tym większy jest apetyt na coś więcej.  Dziś zaskakuje swojego męża od czasu do czasu i mężowi bardzo się to podoba bo jak sam powiedział widzi we mnie pasję do tego jak się bawię seksem, uwielbia wtedy patrzeć na mnie i to co jeszcze bardziej podnieca. Mnie zresztą też bo lubię to robić i nie myślę wtedy co myśli w tym momencie o mnie mój mąż. Ważne że jemu się podoba a ja czuje że staję się lepsza i ciągle odkrywam coś nowego bawiąc się seksem.  Tylko robiąc coś z pasją można stać się perfekcyjną bez ograniczeń. Jeśli ktoś myśli że zmuszając się do czegoś nie czując potrzeby w samej sobie to niech zapomni że będzie potrafić działać takie cuda w łóżku.  Do seksu trzeba mieć pasję i zawsze będę to powtarzać i nie myślcie że jestem jakąś puszczalską bo nigdy męża nie zdradziła a on jest jedynym moim partnerem w zyciu.  Po prostu zrozumialam że seks może byś za każdym razem lepszy i tak weszło mi to w krew dużo czytając i oglądając filmy. A cha dodam tylko że bez wyobraźni która jest tak samo ważna jak pasja nie będzie fajerwerków.