Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diuieieieieaaa

Mam 20 lat,a wyglądam na 13...

Polecane posty

Gość diuieieieieaaa

Mam twarz dziecka i w dodatku jestem bardzo niska i szczupła (155 cm 43 kg). Byłam wczoraj na spotkaniu o prace to w tej firmie wzięli mnie za dziecko i się zapytał mnie jakiś facet : -Kogoś tu szukasz ? Powiedziałam mu że nie i wróciłam do domu. Masakra to niszczy mi życie. Ten mój wygląd :(

Gość xdadamj
:D przepraszam ale wybuchlam smiechem

Gość mgmkg
ja też, też tyle wzrostu, tylko 48 kg

Gość hgfhgfhf
to nie prowokacja?

Gość kalllamandraaa
Jestem pewna, że nie potraktowali cie tak dlatego, że jesteś niska czy szczupła, ale może nie umiesz sie łądnie zaprezentować? Też jestem niska i szczupła, ale już w wieku 16/17 lat brali mnie za panią, ale dlaczeho? zimą zwłaszcza chodziłam na wyższym obcasie/koturnie, rozpuszczałam włosy, poskreślałam mocniej oczy, zawsze szłam ładnie, dostojnie a nie jak niedorobiona 13. Sama uroda to nie wszystko, wystarczy ładnie się ubrać, elegancko, z klasą itp. no a jak założysz trampki, bluzę, włosy zapniesz w kuc, zero makijażu i w dodatku masz dziecinną urodę to nikomu nawet nie przyjdzie do głowy, ze możesz mieć więcej... takie życie.

Gość diuieieieieaaa
miałam na sobie baleriny bo nie mogę chodzić na obcasach :( mam problemy ze stawami

Gość ierufeuisksaaaaaaaju
to chyba provo, baleriny miałaś w zime ?

Gość hgfhgfhf
a jaka to byla praca?

Gość kalllamandraaa
baleriny w taka pogodę? ;O. Myślałam, ze w marcu to się przynajmniej w półbutach chodzi... Buty z wysoką cholewką optycznie wydłużaja sylwetkę, nie muszą byc koniecznie na obcasie. Poza tym moze postaraj sie ubierać bardziej elegancko? nie wiem jaki masz styl? zadbaj o ładnie ułożone włosy, makijaż. Ładnie się poruszaj, bądź wyprostowana. Wtedy nikt nie powinien cię wziąć za młodszą...

Gość prawictwo pospolite191
dziewczyny ktore wygladaja na mniej lat niz maja sa swietne .. Zawsze preferowałem laski ktore maja na przyklad 22 lata a wygladaja na 17 .. Jak iza miko ktora ma 31 wiosen a wyglada na 21 lat.. nigdy mi sie nie podobały panny ktore maja 40 lat a wygladaja na 50 .. jak Angelina Jolie

Gość prawictwo pospolite191
jak Angelina Jolie czy Edyta górniak

Gość diuieieieieaaa
ja przyszłam do tej firmy w kozakach, znaczy takich botkach, a później zamieniałam je na baleriny, bo te botki były całe w śniegu

Gość hgfhgfhf
co to za praca byla?

Gość spoko_bedzie_dobrze
tez mialam ten problem :D kiedys (mialam wtedy 21 lat) pani w kiosku powiedziala do mnie "dzieci same gazet nie biora" - matko, ale sie wtedy poczulam upokorzona :/ na ostatnim roku studiow mialam praktyki w szkole i o ile z uczniami bylo ok, to na poczatku jak szlam do pokoju nauczycielskiego to kazdy myslal ze jestem uczennica i chcial zabierac mi dziennik i odkladac na miejsce (bo myslal ze przynioslam bo nauczycielowi sie nie chcialo:D) dzis mam 30 lat, wygladam podobno na 23 i dzisiaj mnie to cieszy :) zostaja Ci: dorosla fryzura (bob, kok, zadnych kwiatkow, spineczek, itp.), elegancki ubior, makijaz i obcasy ale uwierz mi : jeszcze troche i to docenisz ;)

Gość spoko_bedzie_dobrze
a, mam 1,50m i tez jestem szczuplutka.

Gość dsgsdsdgs
tłumacze słowa kalamandry wysoki obcas, tona szpachli na ryj, wypchany stanik i jedziesz! Do każdego klubu Cię wpuszczą :D

Gość diuieieieieaaa
to był staż w firmie doradczej.

Gość ewrrew
@ spoko_bedzie_dobrze wszystkie kafeterianki wyglądają 20 lat młodziej, nie chwal się szmato! :D

Gość spoko_bedzie_dobrze
zazdrościsz, wiem ;)

Gość werwerewrew
ja mam to samo... :( teraz mam 35 lat i od niedawna mnie biora za dorosłą, ale jeszcze rok temu raz mnie ktoś pytał o dowód jak kupowałam piwo. a jeszcze jak miałam np. 28 lat, to większosc jechała na per ty... tez mam impomujący wzrost 152 cmm

Gość hgfhgfhf
moglabys podac gg?

Gość werwerewrew
jesli mozna cos poradzic, to przytyj do 48 kilo, jestes za chuda. Przy tym wzroscie sie wygląda jak dziecko jak sie jest za chudym. tona makijazu to zły wybór, ale mozesz sie ubirerac elegancko i np. zawsze niewielki obcas

Gość Aparat007
wow super. Mi sie takei podobaja. Zwlaszcza ze mialem taki sam problem jako facet. wygladam przynajemniej 5 lat mlodziej niz mam. Teraz ma 30 i sie z tego ciesze ze wygladam na 25 :) Ale fakt faktem, ze elegancki stroj, koszula, eleganckie buty, marynarka do jeansow, itp itd, daja duzo. Njalepiej jest jak na weekend ide robic zakupy a trampkach i tshircie i jestem oglony :D musze pokazywac dowod jak biore alko. :D

Gość diuieieieieaaa
już bym wolała wyglądać na 30 lat, ludzie by mnie przynajmniej poważnie traktowali

Gość vfhb,jnbjn
Zamiast cieszyć się, że młodziej wyglądają to jeszcze narzekają i robią z tego problem. :D ja nie jestem niska ani drobna, tylko średniej budowy szczupła, taka zbita mam troszkę mięśni, ale twarz mimo trochę surowego wyglądu ostrych rysów twarzy odejmuje mi parę lat bo niektórzy biorą mnie za gimnazjalistkę, a jestem studentką.

Gość diuieieieieaaa
staram się przytyć, ale nie moge

Gość spoko_bedzie_dobrze
Niestety, pewnie będziesz miała problem z tym, żeby Cię poważnie traktowali. Ja musiałam być dość ostra to teraz w końcu mi się udaje postawić na swoim. Po prostu mam opinię, że "mała ale ostra" albo "tylko tak wygląda, a tak naprawdę...", ale to była chyba jedyna możliwość. Kiedyś koleżanka z działu kadr powiedziała, że jak mnie przyjmowali to się długo zastanawiali, bo stanowisko samodzielne, trzeba czasem kogoś opier.., i kwalifikacje miałam ok, ale jak widzieli taką "dziewczyneczkę" to nie wierzyli, że mogę coś zdziałać.

Gość Ja mam 23 lata a wygladam na
16 - 18 :D ale mnie to akurat odpowiada :D lepiej wyglądać młodziej niż na swoj wiek, niż starzej. Mam dużo koleżanek, które są w moim wieku a wygladaja na kilka lat starsze i widze, ze wygladac młodziej jest 100000x lepiej. A za 10-20 lat będę blogoslawić swój młody wygląd. Akurat mam to zapisane w genach, moja mama i jej siostry też wyglądają na młodsze niż są w rzeczywitości, ja też jestem do nich podobna, takie mamy rysy twarzy ;) tzn Baby Face

Gość werwerewrew
z praca jest straszny problem, no i ludzie nie traktują takiej osoby powaznie. Przykre to

Gość werwerewrew
pare lat to pół biedy... ja np. miałam taki incydent, jeden kierowca tramwaju zaczał na mnie bluzgac, bo sie zagapiłam raz i nie zauwazyłam go, wkurzyłam sie, pokazałam mu srodkowy palec zeby się odpierdolił... :p miałam 32 lata, on mnie musiał wziac za dzieciaka, wyskoczył i zaczał wrzeszczec i mnie wyzywac od gówniary, i zeby tak pokazywała swojej mamie. Ja go zaczełam pytac o nazwisko ze spokojem, opadła mu szczeka, pewnie zwatpił, co ten dzieciak taki mądry