Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diuieieieieaaa

Mam 20 lat,a wyglądam na 13...

Polecane posty

Gość vfhb,jnbjn
ale nie trzeba mieć baby face'u żeby wyglądać młodziej, ja wyglądam poważnie nie dziecinnie.

Gość Tatiana89
Ja też mam ten sam problem. Rocznik 1989, a wyglądam na 15-16 lat. Prace na szczęście mam. Ale czasami mam ten problem że nie traktują mnie poważnie. Próbuje pomagać sobie makijażem, ale to tylko sprawia że wyglądam zwyczajnie śmiesznie, ale mi do śmiechu wcale nie jest :(

Gość Binooła
Oczywiście, że to nie wina wzrostu, czy wagi. 150 cm może mieć równie dobrze 10 latka, 20 latka, 60 latka Musiałaś być niestosownie ubrana.

Gość Tatiana89
strasznie mnie to wkurza że jak chce kupić alkohol to muszę wyjmować dowód, koleżanki się dziwią czemu ja się tak tym smucę, mówią że one by to uznały za komplement, ja tak niestety tego nie odbieram...

Gość diuieieieieaaa
ubrana byłam w czarne rurki i białą koszule

Gość kalllamandraaa
dsgsdsdgs pogrzało cię chyba, w życiu nie miałam nawet podkładu na twarzy bo cerę mam idealną, jeśli autorka też taką ma to również ma potrzeby jej sobie niszczyć smarowidłami. Za to jeśli ma dziecinną urodę to wystarczy jak mocniej podkreśli oczy i już będzie wyglądała poważniej. Jak zadba o włosy to też podkreślą jej kobiecość. O wysokich obcasach ot tak wspomniałam bo widać, ze jak kobieta założy wyższe buty to od razu lepiej sie porusza, czuje się pewniej bo jest wyższa i sylwetka lepiej wygląda, ale o też nie jest konieczne. mylicie pojęcia, nie chodzi o to, żeby wyglądać staro tylko poważniej, bardziej elegancko i kobieco. I nie chodzi tu o tonę tapety ;/. Jakbyś napisała chociaż jak byłaś ubrana autorko....

Gość kalllamandraaa
aaa, sorki, nie doczytałam. tak byłaś ubrana i cie potraktowali jak dziecko? dziwne... no, ale w tych czasach to już wszystko możliwe. Może to tkwi w twojej postawie? musisz być pewniejsza siebie, wyprostowana, ładnie się poruszać, no nie wiem... dziwne, ze tak pojechali, teraz to nawet do małolat mówią na "pani" bo boją się takiej własnie wpadki.

Gość werwerewrew
"Oczywiście, że to nie wina wzrostu, czy wagi. 150 cm może mieć równie dobrze 10 latka, 20 latka, 60 latka Musiałaś być niestosownie ubrana." oczywiscie jest to wina wzrostu i wagi, bo w innym wypadku by 80 % takich b. niskich nie złgaszała tego problemu... chociaz sama nie rozumiem tego mechanizmu, wzrost tez ma wływ na twarz, jest mniejsza... mase wypowiedzi juz tu czytałam tego typu,i prawie zawsze sa to osoby 150-155 cm, moze czesc ludzi zle widzi, albo nei patrzy dokładnie... 60- latka za zwrostem 150 zm nie bedzie wyglądała na 15 lat, ale podobno sporo z nich wygląda na np. 45-50

Gość werwerewrew
tak jak juz pisałam, chudosc przy tym wzroscie daje serio dziecięcy wygląd, jakbys miała chociaz cycki to nie dawaliby tobie 13 lat, tylko przynajmniej 16... :p Ja mam 153 cm, i mi starcza ze wazę 50 kg, wyglądam wtedy szczupło, ale jakby wazyła z 43 to byłaby przesada

Gość morgsoorolos32
rurki i balerinki? nic dziwnego.. na rozmowę o pracę zakłada się strój biznesowy: ołówkowa spódnica, marynarka, dopracowana fryzura, dyskretny makijaż, droga torebka i porządne buty i absolutnie nikt nie weźmie cię za dziecko. moja siostra np jak wyskoczy w tenisówkach, jeansach, z końskim ogonem i zero makijazu wygląda jakby urwała sie z gimnazjum, ale zazwyczaj wyglada jak kobieta. nie umiecie sie ubrać i tyle

Gość zlotaowca
Też tak mam, jak jesteśmy gdzieś z 6 lat młodszą kuzynką to nas biorą za rówieśniczki ;) Ale u mnie to akutat rodzinne, w genach to mamy, ciotki są po trzydziestce grubo, zawsze ludzie dają im co najmniej 10 lat mniej. Jak dowód muszę wyciągać to już trochę potrafi wkurzać. Ale ogólnie już można powiedzieć że przyzwyczaiłam się do tego. Makijaż mam lekki, oko trochę podkreślam, styl ubierania się też nie za wyzywający, włosy najczęściej rozpuszczam. Jestem średniego wzrostu i wagi.

Gość zlotaowca
O właśnie, ja też czasem ja wyjdę do sklepu bez makijażu, w dżinsach, bluzie i kucyku to wyglądam na gimnazjalistkę (chociaż dzisiejsze gimnazjalistki tak nie wyglądają ;) ) Tyle że biustu akurat mam spory kawałek (też rodzinne ;) ) to przynajmniej mi 13-14 już nie dają. Z drugiej strony wypchane 13-stki to żadna nowość, więc bądź tu madry...

Gość werwerewrew
morgsoorolos32- nie byłabym taka pewna, ale skąd zreszta wziac kase na to wszystko bez pracy? Ja 20 zł nie mam na fryzejra, w Polsce jest bida... teraz zreszta gimnazjalistki się tez ubierają jak młode dziwki, a i tak widac, ze maja z 13 lat

Gość mlodaaaa93
Znam to mam 20 lat, a wyglądam na 14... Moja siostra ma 29 lat wygląda na jakieś 33-34, niektórzy myślą że to moja mama.. Kiedyś spalam u siostry, przyszły do niej koleżanki z pracy godzina 23. a jedna z nich do mnie 'A ta mała przypadkiem nie powinna już spać?' Siostra ' Ale ona ma 20 lat' :D te nie wierzyły :D

Gość Ropssaadaa
Czemu wy sądzicie, że to wina wzrostu / wagi? 43 kg na 155 cm jest ok, idealnie jest odjąć od wzrostu 110 i wychodzi odpowiednia waga... a 50 kg na 155 cm to zdecydowanie za dużo... Co do wagi to wręcz jest na odwrót jeśli chodzi o twarz - pełniejsza wygląda młodziej niż chuda i pociągła. Dzieci 13 - letnie mają wzrostu i po 150 cm i po 170 cm także wrost to nie wyznacznik... A kobiet o wzroście 150 - 160 cm jest cała masa. Czy wy czasem nie wmawiacie sobie? Moja koleżanka lat 23 wzrost 158 cm waga 44 kg uważa że wygląda na dzieckco bo jest niska.... A moi znajomi to większość myślała że jest starsza ode mnie a niektorzy nawet 30 dawali. Mi dają zazwyczaj mniej a mam 166 cm, 55kg.

Gość michal_89krk
Taka kobieta to prawdziwy skarb. Nie starzeje się tak szybko. Inne powinny Tobie zazdrościć... Wypowiem się jako facet na temat mojej dziwnej przypadłości: - ja idę do sklepu z alkoholem to często pokazuję dowód... :/ - natomiast, rówieśniczki i kobiety młodsze ode mnie biorę mnie za starszego niż jestem :(

Gość amida butsu
mam 28 lat a wygladam na 18, bo cwicze i pije zielona herbate. fdfghdfhdhfgh