Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wioletka a

Moja matka ma problem - pomóżcie pliz

Polecane posty

Gość Wioletka a

Chodzi o to, jak powinna sie zachowywac. Od 3 miesiecy pracuje jako pomoc domowa u pewnego malzenstwa. Rzecz w tym, ze pani ma około 20 lat, a moja matka jest po 50. Na poczatku nie było problemów, ale od jakiegos czasu pani po pierwsze mówi do mojej matki po imieniu, a po drugie traktuje ją moim zdaniem niewłaściwie. Chodzi o to, że potrafi zadzwonic, zeby moja matka wyszła na dwór, żeby zaniesc zakupy do domu z samochodu i moja matka potrafi stac 10 minut przed garazem. Albo zeby cos przyniosla, gdy ta oglada telewizor. Moim zdaniem moja matka powinna zareagowac, ale ona sie boi. CO z tym zrobic?

Gość wkoncstanelonatym
twojej mamie na pewno nalezy sie szacunek. nie mam pojecia co robi sie w takiej sytuacji,ale na pewno jest to niewlasciwe i tak ni powinno byc. mam nadzieje, ze ktos podsunie jakis pomysl.

Gość Zegda
nic nie zrobi jest tam slużącą straci jedynie pracę i nie twierdzę, że to ładne, czy sprawiedliwe, ale takie życie

Gość Maczesa
Pewnie warszafka - tylko tam tak odbija ludziom:(

Gość czy to znaczy
czy to znaczy , ze jak sie ma mlodeszgo szefa nie nalezy wykonywac polecen ? Praca jak kazda inna. Nie wazne kto ile ma lat.

Gość Wermona
Skoro ma pracę, to powinna tą kobietę po stopach całować. Zakładam, że nie ma jakiegos lepszego wyksztalcenia.