Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fasolka19933

Czy ten test ciazowy jest wiarygodny?

Polecane posty

Mam pytanie. Stosowala ktoras z was test ciazowy APTEO CARE? Czy jest to wiarygodny? Po ilu dniach od stosunku wykrywa ciaze? Bo ja wlasnie kupilam i nie wiem kiedy go zrobic. Na ulotce jak z reszta prawie na kazdej ulotce innego testu jest napisane ze wykrywa dzien po spodziewanej miesiaczce. Ale do miesiaczki mam jeszcze tydzien czasu a to troszke dlugo jak dla mnie. Pytanie skierowane jest do osob ktore wiedza cos o tym tescie. I pytam, bo slyszalam od ginekologa ze testy wykrywaja ciaze wczesniej niz pisze na ulotkach. Podobno wykrywaja 10 dni po stosunku a niektore wykrywaja nawet 6 dniowa ciaze.

Gość asasaz
6 dniowa ciąża to nie taka 6 dni po stosunku. CZekaj do okresu/

Gość Dokładnie :::::
6-dniowa ciąża to właśnie w terminie miesiączki.Skoro na ulotce pisze kiedy najlepiej to po co pytać? Można robić wcześniej ale potem piszą tu że nic nie wyszło a były w ciąży...

Gość jsjjjsjsjs az
nie ma szans zeby test pokazal ci wiarygodnie tyle dni przed@ za wczesnie sproboj najwczesniej 3 dni przed

Gość najlepsza rada
jeśli jesteś niecierpliwa i chcesz wiedzieć już jutro czy jesteś w ciąży czy nie , idz na bete ! koszt 22 zł - czyli prawie tyle co apteczny test a bedziesz miala 100 % pewnosci :)