Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klemantyna z lichenia

Znacie jakis straszny horror?

Polecane posty

Bo mam ochote sie troche pobac dzis wieczorkiem :) ale taki zebym sie bala isc siku po ciemku ;)))

Gość werwerewrew
Martwa cisza, Insidious, The Pact, Silent Hill- i czesc, Najscie, Sinister... a w tv leci dzis Nocny pociąg z miechem... :p

Gość jhbgkjbjklhol
Paranormal activiti jescze :P ale 1 czesc najlepsza

Gość batman alert bitch
nocny pociąg jest straszny? horrory mi ryją pychę ale na tym "horrorze" w kinie się śmiałam więc chyba coś z nim nie halo :P

Gość werwerewrew
ludzie co sie śmieją w kinie na horrorze to mają nie halo... :( jest taki gatunek przygłupów, niestety.. przerzuc sie na komedie romantyczne z hugh grantem

Gość werwerewrew
paranormal to dno... nie wiem co tam było strasznego, oprócz przereklamowania

Gość batman alert bitch
nie debilu, to po prostu jest kiepsko zrobiony horror, wręcz smieszny. a komedie rowniez lubie, ba, czasem na nich placze, imbecylu :classic_cool:

Gość werwerewrew
na filmwebie ma dobre opinie, i zdecydowanie nie jest zle zrobiony, bo oglądałam wszystkie znane horrory i potrafie to odróznic... jest taki gatunek kretynów co się wyberają na horror i jak nie wytrzymują nerwowo to maja reackję typu smiech, nei mam pojecia na co łąza w ogóle na te filmy, zeby laskę potrzymac za dupę chyba, dlatego nie chodze do kina na horrory

Gość batman alert bitch
jestem wlasnie laską, wiec nie trzymam nikogo za dupe, zreszta zaskocze Cie - chodze do kina sama wlasnie po to zeby skupic sie na filmie i jego walorach, a takze wadach, ktore kazdy film posiada. jesli masz problem z tym, ze jako horror mnie ten film smieszyl, bo jego fabula jest beznadziejna i żałosna, to z Toba jest cos nie tak. a jesli film dostaje oscara a ktos mowi ze mu sie nie podobał to co, eksterminacja? lecz sie

Gość werwerewrew
no nie podobac sie film moze, ale co cię w tym filmie smieszyło? Napisz mi, co cie smieszyło? Bo ja tam nie widze nic smiesznego. był staraszny, miał klimat, co jest najwazniejsze, jedynie zakończenie zespuło efekt. Jak na horror nawet aktorzy znani, co jest rzadkie

Gość obejrzyj sobie
skazani na strach, masakra, mialam leki zasypiajac. albo pluje na twoj grob, ale to nie horror, ale tez sie czlowiek bal. oba maja bardzo wysokie oceny, oczywiscie rzecz gustu, ale ja do nich jeszcze wroce.:)

"Szklany Słoik" taka niszowa produkcja młodego reżysera Tomka Wawrószki, naprawdę straszny. jak obejrzałem na jesieni 2012 to do tej pory jestem w szoku...

ale wy jestescie durni! te filmy to zenada mi chodzilo o dobry hhorror taki co nie widzialam a nie jakies kiczowate kino z anusa

Gość batman alert bitch
no i co z tego ze aktorzy znani? tom cruise jest znany a mnie smieszy, obojetne czy gra w komedii czy w thrillerze :classic_cool: co mnie smieszylo? gra glownego bohatera byla dla mnie ponizej krytyki, strasznie sztuczna rola przez co wręcz groteskowa. po drugie postac pana rzeźnika, no sorry ale nic w nim strasznego nie bylo a w momencie gdy go pokazali w calej okazalosci przestał być straszny w jakikolwiek sposob. tworcy filmu po prostu przesadzili z ładowaniem "Wszystkiego co straszne" w poltoragodzinny film i wyszla z tego papka. a ze sie podoba gimbazie, no coz, transformersy tez sie podobaja, ba, maja calkiem wysoka ocene na filmwebie (jedyne sluszne zrodlo ocen) :classic_cool:

Gość werwerewrew
nie wiem co tam dla ciebie było ponizej krytyki, główny bohater to swietny aktor, kojarze go tez z Limitless- tam tez grał super, nawet jak coś sie nie podoba, to chyba smianie się na horrorze jest dziwnym zachowaniem, przeszkadzającym innym w kinie. jak mam takie zadanie, że na hoorory chodza ludzie którzy nie dojrzeli do tego gatunku, to nie sa filmy które sie ogląda z popkornem i w towarzystwie .. na kazdym horrorze jest zawsze jakaś banda bezmózgich przygłupów co sie smieją...

Gość batman alert bitch
klemantyna obejrzyj sobie serie "mistrzowie horroru" czy jakos tak, leci na tvp1 w piątki, widzialam pare odcinków i bywają beznadziejne ale niektóre są warte uwagi, moze cos Ci sie spodoba ;) bo te wszystkie horrory dlugometrażowe są o dupe potluc, albo sie zażynają na żywca albo opowiadaja o psychopacie ktory sieje popłoch wsrod miejscowej wiejskiej spolecznosci :P

Gość werwerewrew
no i co z tego ze aktorzy znani? tom cruise jest znany a mnie smieszy, obojetne czy gra w komedii czy w thrillerze jak cie juz nawet smieszy dana osoba, to chyba jakiś uraz mózgu, ze tylko myslisz przodomózdzem. współczuję, pewnie jak widzisz że sie ktoś potknał na ulicy to sikasz ze smiechu

Gość batman alert bitch
czlowieku jesli masz problem z tym ze ludzi smieszy cos co Ciebie nie to moze naprawde czas wybrac sie do specjalisty? poza tym ja nie zanosilam sie smiechem tak zeby przeszkadzac innym tylko w pewnych momentach pojawial sie u mnie delikatny usmiech bedacy reakcja na żenujący widok z ekranu, pasuje? :P

Gość aloaloalo
statek widmo, ciemność (ten drugi przewidywalny, ale w sam raz, żebyś się bała światło zgasić w nocy:))

Gość peggybundy
znam.

Gość batman alert bitch
tym postem pokazalas/es ze jestes osoba kompletnie pozbawioną dystansu do zycia i otaczającej Cie rzeczywistosci, musisz byc bardzo nieszczesliwym czlowiekiem, ale gowno mnie to obchodzi, bez odbioru 🖐️

Gość werwerewrew
niesczęsliwy to człowiek jest jak spotka kretyna na swojej drodze... ciekawe czy tobie by sie panienko spodobało jakby się ktos zaczał smiac na twój widok... dystans to sobie zachowuj ale do siebie, to jest zwykle chamstwo, jakoś ludzie np. w Operze jak im się nie podoba aria nie widziałam zeby wybuchali smiechem, ciekawe dlaczego

Gość Jaja sobie robisz Egzorcyzmy
Emili :D:D przecież to kiszka 😭 @ jhbgkjbjklhol

Gość jfkjdjkdfff
chu­j z wami :classic_cool: