Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdhjdhsjdhsjdh

kosmetyki Eveline Slim a ciąża

Polecane posty

Gość jdhjdhsjdhsjdh

Czy stosowała je któraś z was podczas ciąży ? Od 4 miesięcy regularnie używam serum ujędrniającego brzuch, pośladki i uda i efekt jest rewelacyjny ( w połączeniu z ćwiczeniami i umiarkowaną dietą) ale zastanwiam się co kiedy zajdę w ciążę . Planujemy z mężem drugą ciążę ale nie chcę tak zniszczyć mojego ciała jak przy pierwszej (sporo przytyłam co zniszczyło mi ciało). Obecnie po dwóch latach walki ćwiczeń i diety schudłam 20 kg (ważę 52 kg) i doprowadziłam skórę do jędrności (jedynie brzuch ma lekko luźną skórę) co wydawało się niemożliwe i wiem że za drugim razem nie będę mieć takiego szczęścia. Kosmetyki Eveline bardzo pomogły ale czy mogę smarować nimi ciało podczas ciaży? Na opakowaniu serum do biustu pisze wyraźnie że nie poleca się go w ciąży natomiast na serum wyszczuplającym nie ma o tym słowa . Balsam ten zawiera sporo aktywnych składników jednak nie ma w nim retinolu ani kwasów i syntetycznych enzymów. Ma któraś z was doświadczenie w tym temacie? Wiadomo że w ciąży trochę trzeba przytyć ale tym razem nie chcę się zapuścić . Wypowiedzcie się na ten temat. Dodam że nie zależy mi na odchudzaniu się w ciąży ale utrzymaniu skóry w w dobrym stanie.

Gość Wydaje mi się że to
serum w białej tubce można stosować podczas ciąży na pośladki i uda ale z brzucha bym całkowicie zrezygnowała bo nie wiadomo jak macica zareaguje na to odczucie chłodzenia (ja to odbieram bardziej jak piekące rozgrzewanie).

Gość ojtam ojtam
ja bym wogóle nie stosowała w ciąży - tylko te które faktycznie są na czas ciąży - kremy zawierają hormony, kofeinę i przedostają się do skóry a potem do naczyń krwionośnych - ja od serum do biustu miałam mega bóle piersi które dopiero gin zdiagnozował i to nie odrazu..