Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraara

Schizy ciążowe ...?

Polecane posty

Gość saraara

A więc jakieś 2,5 miesiące temu przeżyłam bardzo bliski stosunek z chłopakiem -nie wiem czy można to nazwać seksem,ale doszl do tego że włożył mi penisa ,po 15 min od wytrysku(nie wyczyszczonego na 100% od wytrysku,urazy mechanicne o bokserki,zajęcie się penisem oralnie,oddanie moczu przez partnera) do pochwy były to raczej dni niepłodne ale nigdy nie wiadomo. Od tego momentu miałam już 3(normalne...2 dni obfite potem już mniej-ogólnie 5 dni) okresy 2 owulacje(nawet plamienie owulacyjne) JAK NIGDY zaczeły pobolewać piersi (nie jakoś bardzo , lekko) i miałam znowy schizy...(to było przed marcową miesiączkową)bo w styczniu wbiłam sobie w psychike(A mam ją bardzo słabą) ze jestem w ciąży. 25 lutego wykonałam test ciążowy-czyli jakieś 8 tyg. po całym zdarzniu I .... już po 3 min był wynik negatywny ! Gruba krecha jedna w miejscu negatywnym ... I utrzymuje się nawet do teraz wieczora,plamień ani nawet kresek innych ... Po prostu białe pole i kreska negatywna Czy musze jeszcze się stresować ? Bo powoli czuje ten błogi spokój o którym tak marzyłam....ale czasem przez myśl przeleci ciąża,że może źle coś zrobiłam?(ale powoli robiłam zgodnie z ulotką,a pozatym gdybym zrobiła źle to by wyszedł zły test czyli np. brak jakich kolwiek kresek a nie negatywny zamiast pozytywnego ;p? )...dzisiaj np. wbijam sobie,że mam dziwny brzuch...jakby ciążowy...ale myśle że to taka kara za to że byłam tak nieodpowiedzialna i że sobie wbiłam to do głowy.Ale jest już o wiele lepiejl...Jak myślcie ?...Mam prawo się bać??

Gość bój się Boga :D:D:D
bedzie piekło

Gość natkapietruszka123
ja też ciągle mam takie schizy :(