Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkvdslmz;lds

do osób znajacych sie na elektronice-wieża

Polecane posty

Gość fkvdslmz;lds

niech mi ktos wyjasni jak to jest mozliwe, ze jak mam stacje normalnie do słuchania to mam 103,5 mhz a jak chce ustawić sobie budzenie to jest tylko do 101, no jak to jest mozliwe?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
radio przestrojone a budzik ma stały zakres. w róznych krajach sa różne częśtotliwości.

Gość fkvdslmz;lds
yhym dzieki, bo jeszcze jest taka sprawa, znaczy ja sie nie znam,ale jak ustawiam sobie normalnie radio to mam ze po kolei lecac czestotliwosci 103,5 103,6 i tak dalej, a jak na tym budzeniu to mam takie te dziwne CH1, CH2 i do CH39 i one włansie chyba kazde z nich ma juz przypisana czestotliwosc wtedy, a nie moge tego zmienic zeby ustawiac tak jak przy zmienianu normalnie stacji, wiem ze chaotycznie, ale ja blondynka, ale dzieki za odpisanie chociaz, bo mnie to zastanawiało czemu tak jest cholerka

Gość Ramzan
każdy tuner jest teraz na tyle inteligentny, czyli smart, że dostraja się do najlepszego sygnału nadawanej stacji , oczywiście możesz w pamięci stacji pomieszać, czyli ch1 może być na częstotliwości 106,70 Mhz a ch2 na częstotliwości 93, 70 MHz , kolejność w pamięci nie musi być kolejna z zapamiętaniem stacji , to wszystko jest opisane w instrukcji obsługi, wystarczy chcieć przeczytać

Gość fkvdslmz;lds
dzieki,ja nie mam instrukcji obsługi do tej wiezy niestety, na pewno jakbym ja miała, to pierwsze co to bym do niej zajrzała ale dzieki za rade :)

to ch1 to jest channel i nie mam na myśli projektantki francuskiej :D można to zmienić radio nie ma jednak problemów bo jets przestrojone tylko jesteś oferma.

za pomocą przycisku memory się to zmienia :classic_cool: kombinuj może ch1 pożniej plus minus a jak znajdzie stację to przytrzymać memory ew. przycisk z 1,2,3 itd.

Gość fkvdslmz;lds
ej chyba wiem jak moge to zrobic zeby sobie sama ustawic stacje jaka chce, znaczy przypisac do tego CH cokolwiek to jest, i czymkolwiek to sie róźni,ide próbowac i jeszcze raz dzieki za pomoc, pokombinuje, obym tylko czegoś nie sknociła. dobranoc i jeszcze raz dzieki wielkie!

Gość fkvdslmz;lds
wiem, własnie wiem, nie jestem oferma, uwierz mi,przynajmniej nie pod tym wzgledem, a zreszta na pewno sa większe ;p wpadłam na to, ze sobie moge pozmieniac jak kolega wyzej napisał.

nie bój sie wieża nie eksploduje najwyżej będziesz na każdym ch miała szum fal i bynajmniej nie mam na myśli fal morskich :P

Gość fkvdslmz;lds
ej nie badz człowieku taki złosliwy ;p , gdybm wiedziała, ze moge tak ten, to bym pokombinowała i teraz własnie to zrobie i bede tak długo kombinowac az mi sie uda, po prostu skad ja niby miałam to wiedziec

Gość fkvdslmz;lds
musiałąm troche pomyslec i cos mi nie pasowało ze prawie na kazdym CH jest ta sama czestotliwosc ;/

nie jetsem zlosliwy dopiero moge zaczac :D mobilizuje twoja glowe do myslenia :D

Gość fkvdslmz;lds
kurde pokazało mi sie error,cos zle zrobiłam, ej ale ja jestem tempa, tyle czasu sie meczyłam zawsze stacje szukac, a to jest przeciez własnie zeby sobie zapisac, o boze az mi wstyd teraz, ide i juz sie nie bede pograzac, narka i dobrej nocy

jak znajdziesz stację to trzymaj kilka sekund przycisk z numeracją np. 1 a jak takowego nie ma to musi być memory.

Gość Ramzan
zasada jest jedna , czyli częstotliwość 88 - 108 MHz jest constans natomiast co sobie ustawisz i co zapamiętasz na kanale to Twoja sprawa

Gość fkvdslmz;lds
wiem ze sie pisze przez "ę" ale jak em to zeby tak dosadniej to brzmiało, nie trzeba bardziej, po co na swieta noc ludzi drażnic ;p

Gość fkvdslmz;lds
ej dobra spróbuje i zobacze o co chodzi z tym errorem,ale zostancie tu jeszcze chwilke prosze

Gość fkvdslmz;lds
no ja mam "set" przycisk kurde, ale bo tam sie pokazuje auto memory i sobie szuka stacji po kolei no i chwilke leci i nastepna, tylko jak to zapisac nie wiem ;/ bo jak cokolwiek wcisne to mi sie pokazuje error

auto memory to zapis automatyczny tych pierwszych ktore znajdzie. litosci kobieto.

Gość fkvdslmz;lds
dobra mam :) wiecie co bo ja czesto tak mam,ze cos tam grzebie uda mi sie, a potem cos pochrzanie i za drugim razem juz nie wiem jak za pierwszym to zrobiłam, ale mam :)

wpisujesz error memory channel itd. i wszystko wiesz jak w instrukcji bedziesz miala :D tylko sobie angielski i polski ustaw :D

to się skleroza nazywa i z elektronika nie ma wiele wspolnego :D

Gość fkvdslmz;lds
oj tam od razu litości kobieto...nie przesadzajmy już, hehe :) dziekuje wam bardzo za cierpliwosc i zegnam panstwa :) CH(to nie cha) tylko channel i auto memory to zapis automatyczny tych pierwszych ktore znajdzie zapamietam.

Gość fkvdslmz;lds
no wiem,ze niewiele,ale ktos kto zna sie na elektronice ma raczej takie ogólne pojecie, a nie jak np.ja ;/ dobra ide, bo chociaz jestem ci wdzieczna to zaraz na swieta noc mnie wturwisz ze tak powiem.

to idz tylko sobie dodaj temat do zakladek bo jak zapomnisz jak to zrobilas a bedziesz pamietala gdzie masz instrukcje to sie przyda :D tylko nie zpaomnij ze masz isc spac bo bezsennosc jest meczaca :P

Gość fkvdslmz;lds
wiem ze jest meczaca, a ty niby skad wiesz? a co znaczy error tez wiem mądraliński człowieku...

stad skad wiem jak radio ustawic :D

Gość fkvdslmz;lds
to teraz dopiero mam do myslenia...a jak bardzo lubisz wkurzac ludzi?