Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkvdslmz;lds

do osób znajacych sie na elektronice-wieża

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
to zalezy czy maja poczucie humoru czy nie jak maja to bardzo jak nie to nie bardzo :D ale tez lubie. jeszcze masz jakies pytania ?

Gość fkvdslmz;lds
no moze i mam, a co, jakis problem?

co tak agresywna jestes ? tak pytam bo wole w zestawie odpowiedziec niz co chwile na kolejne. spisz sobie i zadaj jak juz bedziesz gotowa :D

Gość fkvdslmz;lds
ja agresywna, wcale nie, tylko ty tak to po prostu odbierasz, dobra, a ile pytan moge zadac? i w ilu procentach otrzymam jakies w miare normalne odpowiedzi?

jesli ktos pyta a masz jakis problem to wyczuwam agresje. ile chcesz ja i tak odpowiem i tak na co bede chcial. poza tym dlaczego chcesz mnie o cokolwiek pytac :D ? odpowiem normalnie albo sobie bede zartowal albo nie odpowiem wiec nie wiem co nalezy uznac za normalna odpowiedz. dla mnie kazda poza klamstwem jest normalna.

Gość fkvdslmz;lds
ok, ja chce pytac, bo jestem ciekawskie jajo,a i tak teraz jeszcze nie moge isc spac bo jestem zajeta."odpowiem na te na które bede chciał" troche sie przestraszyłam. No to piec pytanek zeby zaspokoic moja ciekawosc i daje spokój koledze. Nic trudnego :) 1.Jaki rodzaj muzyki lubisz słuchać najbardziej? 2. Ulubiony film? 3.Kim chciałeś byc w przyszłości jak byłes mały? 4.Jaki sport lubisz najbardziej? 5.Masz jakis klub piłkarski, chodzi mi o pilkę nożną,któremu kibicujesz?

Gość fkvdslmz;lds
przepraszam w pierwszym "jakiego rodzaju" bo widze czepialski jestes, to juz sie od razu poprawiam ;p

ad 1 rozny i to nie jest wymijajaca odpowiedz ad 2 kilka ostatni jaki ogladalem i uwazam za dobry to siedem dusz- zdecydowanie lepszy od dalszych ktore wymienie za chwile. wczesniej elegia, trzy metry nad niebem i nietykalni. jeszcze wczesniej dluga przerwa bo nie ogladalem dlugo prawie zadnych filmow i doskonaly swiat,vanila sky oraz inne filmy z lat 90. z seriali cudowne lata bo mi dziecinstwo przypominaja :D dobry film to dla mnie taki ktorego tytul bede pamietal za kilka miesiecy. ad 3 nie wiem w podstawowce informatykiem pozniej matematykiem bo to byl przedmiot z ktorego bylem najlepszy a kazdy lubi to co robi dobrze. moze pillkarzem tez ale zdawalem sobei sprawe ze sa lepsi ode mnie i nic z teog nei bedzie :D .pozniej maklerem a pozniej to nie myslalem o tym. moze dlatego ze w niczym nie bylem najlepszy :D koledzy uwazali ze powinienem zostac szefem mafii :D ad 4 judo ad 5 zadnemu nie kibicuje obecnie , nie napisze jakiemu kiedys bo lubei byc na tym forum anonimowy :D lubie dobra pilke ogladac mam w nsoie sympatie klubowe czy narodowe w reprezentacji polski moga dla mnie grac sami murzyni o ile sa lepsi od oferm ktore graja obecnie. moga mowic w 11 jezykach bylebym sie nie wkurzal jak na nich patrze. zreszta kibic pilkarski obecnie kojarzy mi sie z ogolonym na lyso troglodyta. po co pytasz ?

Gość Tonanowoja
Jak mowilam tylko z ciekawosci;)Dziekuje.Trzymaj sie i duzo szczescia zycze!

ciesze się że mogłem zaspokoić twoją ciekawość dobrze że nie było pytania o to na jakeij cześtotliwości znajdziesz radio maryja a za zyczenia dziekuje ale to nie jest cos na co moge liczyc wiec pozostne sceptyczny co do teog szczescia :D

Gość cala noc Ci poswiecil
i sie nie umowilas to nieszczesliwy:D

Gość Jozia z radomia
wasz romans szybciej sie skonczyl niz zaczal,to smutne ze go tak zostawila:)

wg siebie oceniasz jak rozumiem ty siedzisz tu non stop i dowartościowujesz się gdy znajdziesz jelenia któy chce sie umowić. pamiętasz chociaż ilośc tych jeleni przez te 7 lat :D ?

Gość fkvdslmz;lds
Nie mam pojecia co tu sie dzieje, do kogo to było, czy o co chodzi,chyba sie troszke pogubiłam już, chociaż nie powinnam,bo to ja zakładałam ten temat. Nie wiem o co chodzi,ale dajcie już spokój,bo chyba nie ma sensu wyzywania sie na jakimś forum, a tym bardziej na wątku o tym jak zapisać stację radiową w pamięci. Ludzie to ze wszystkiego robią jakiś problem, szaszor, nie wiem jak to określić.