Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aidann

Pomórzczie mam KACA GIGANATA i MORALNIAKA

Polecane posty

Gość Aidann

Zaczęło się od tego, że zaprosiłem dziewczynę, która mi się bardzo podoba na spektakl do Teatru- kupiłem jej kwiaty, chciałem zrobić dobre wrażenie. Po przedstawieniu poszliśmy do mojego kumpla na domówkę. Nie chciałem się upić- dlatego piłem tylko wino, ale kolega wrócił niedawno z Włoch i przywiózł włoską wódkę- no i dałem się namówić. Najpierw wypiłem dwie butelki wina i nie wiem bo już nie pamietam ile wypiłem wódki. Rano obudziłem się w mieszkaniu u kumpla- obrzygany, poobijany i z wykruszoną jedynką:(. Jak wyszedłem z jego mieszkania położyłem się na ośnieżonej trawie bo nie byłem w stanie chodzić. Rzygałem dzisiaj cały dzień, do tego ból głowy plus kołatanie serca- myślałem że się przekręce. Dzwoniłem do tej dziewczyny, ale ona nie odbiera ode mnie telefonu:(Za to co chwile wydzwania do mnie jakaś obca pijana panna- której w ogóle nie znam:( Boże jaki wstyd- już nigdy więcej włoskiej wódki!!

Gość wez magnez duzo
i glukoze,koniecznie jedz slodycze,sprobuj zjesc jakas zupe,a laske olej,moze jej przejdzie ;)

Gość Aidann
Dzięki- wziąłem Ibuprom i pomógł trochę na ból głowy, zjadłem grejpfruta i trochę mi lepiej. Ale non stop serce mi wali jak szalone no i nie mam połowy zęba na przodzie.

Gość heh,.
heheheheheheheheheheh ale się uśmiałam, położyłeś się na trawie? hehehe

Gość Aidann
No położyłem się, bo nie byłem w stanie iść- tak mnie bolał brzuch i głowa.

Gość patita
co sie stało juz sie nie odstanie, wez prysznic najedz sie i do snu. a dziewczyna sie nie przejmuj jak bedzie chciała to sie odezwie sama a jak nie to huj z nią

Gość Lolita*78
Zachowałeś się jak opój- nie dziwie się że dziewczyna nie odbiera od Ciebie telfonów.

Gość wifigdansk
to "rz" to tak specjalnie czy udajesz?

Gość Aidann
Oczywiście "pomóżcie"- literówka mam kaca i trzęsą mi się ręcę.

Gość wifigdansk
ale jakie w związku z tym masz pytanie?