Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nariami

Skrzywdzona przez narzeczonego podczas seksu... :O

Polecane posty

Gość nariami
.

Gość afganika
Co za ludzie.. pierdolone podszywy.. Znam to :/

Gość nariami
a z tym gwałtem to żartowałam - to tylko moja fantazja ;)

Gość nariami
No i znowyu.... wezcie sie ludzie ogarnijcie. podszywy

Gość afganika
omg...

Gość nariami
to co mi ostatecznie radzicie ? Przełamać się i dać mu dupy czy go trzymać na dystans ? Podszywy won !

Gość nariami
dupę mam dużą ale dziurę małą - dlatego mnie bolało .

Gość nariami
mógł mnie odrazu zerżnąć z rozpędu i byłby spokój . A tak to mam dylemat ..

Gość nariami
nikt się już nie wypowie .?

Gość Prezes W
daj mu dupy i po krzyku ... Od tego się nie umiera . I tak cię już zgwałcili-czyli zerżneli więc o co tyle hałasu ???

Gość aaeeiioouuyy23
Mialam taka sama sytuacje. To jest ogromny bol i cholernie sie balam stosunku, ale facet to facet - potrzebuje seksu tak samo jak jedzenia czy powietrza. Najwaznijsze by mial swiadomosc jak bol Ci zadal i szczerze przeprosil. Proponuje najpierw (tak u mnie to wygladalo), bezpieczne pozycje - "na jezdzca" i seks oralny, wszystko bedzie pod Twoja kontrola. Potem "na leniuszka" - lezysz na plecach i po prosti zakrywaj dupke (trzymaj swoja dlonprzy odbycie). Troche niewygodne to jest, aleka czulam siepsychicznie bezpieczniej. Potem moglam sie kochac na pieska, ale tez zawsze zakrywalam palcami odbyt, albo moj chlopak musial to robic (nie wkladac palce do tylka, tylko zakrywac). Po ok pol roku strach minal i moglam sie kochac normalnie.

Gość Prezes W
jestem żywym gównem, któremu się wydaje, że może pisać wszystko

Gość Jabłecka
i tak cię już skurwili ....- chyba że to bajka z tym gwałtem . Daj mu dupy to będziesz miec spokoj . A nie użalasz się tu i ludziom czas zajmujesz !!

Gość Antoni Macier
jestes i tak już zbrukana a ta twoja dupa to nie szklanka - fiutem ci jej nie stłucze !

Gość Antoni Macier
Jarek - spać !!

Gość nariami
miałam mu przez najbliższy czas obciągać ale zastanowię się czy dla dobra naszego związku i z miłości mu jednak z tym analem nie ulegnę ...

Gość Pistacjowa aka
daj mu dupy i się publicznie nie żal bo powodu nie masz !

Gość Wiktor lee
I weź sobie później takie zużyte ścierwo za żonę :( tfu !!!

Gość nariami
jestem nikim :( super ... Dobrze że jeszcze ukochany mnie chce :( albo nie mnie, tylko mój tyłek :(

jestescie pojebane, to sie moe zdarzyc przypadkowo :o nam sie to kiedys zdarzylo, mielismy akurat ochote po ciemku, przez przypadek mu wypadl, no wiec chcial wjechac z powrotem i...nie trafil :D oczywiscie bolalo, ale tylko przez chwile. Dodam, z moj facet nie lubi anala.

Gość tom33
Mi też się zdarzyło nie trafić tam gdzie trzeba ale nie wycofałem się.

Gość izusia.87
miałam to samo straszny ból straciłam na chwile słuch i omdlałam prawie, przeszło mi po 5 min i od tego czau nie nawidze anala próbowałam po paru latach ale nie pasuje mi to.

Skarbie, taki ból jest u kobiety tylko za pierwszym razem. Później już będzie OK :) Jeżeli się nie poddasz i będziesz regularnie próbować, to polubisz anal :)

Gość Czarusia 23
To jeszcze nic. Mój w trakcie seksu oralnego wjechał mi prosto w dziurkę od nosa w wyniku czego doszło do inwazyjnej perforacji przegrody nosowej. Od tego czasu mam omamy węchowe na tle penisowo - żołądziowym oraz feromonową nerwicę natręctw :(

Gość a tak a propos
do Master-Zombie Skarbie, taki ból jest u kobiety tylko za pierwszym razem. Później już będzie OK Jeżeli się nie poddasz i będziesz regularnie próbować, to polubisz anal nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna ale w sumie to bez znaczenia bo twoje rady sa tak glupie ,z e maskara, sam/sama sobie wkladaj do dupy co chcesz i sie poddawaj jak Cie to jara kurwa mac anie radzic glupio innym.

Gość DV666
1. Nie powinien był tego robić jeśli zrobił to specjalnie. Trzeba żyć dalej. 2. Twoja całkowita blokada na seks jest przesadzona. Rozumiem, że masz ciężkie doświadczenia i on pewnie też to rozumie skoro dalej jest z Tobą, ale to sprawa którą musicie rozwiązać razem. Udawanie, że to on musi to naprawić to typowe forumowe rady, które doprowadzą do rozpadu związku. To Wasz wspólny problem. 3. Ustalcie, że na przyszłość wszelkie nowości będą konsultowane. 4. Pobawcie się w petting albo masturbujcie się przy sobie. 5. Przywiąż chłopaka do łóżka i zastosujcie pozycje na jeźdźca. Będziesz mieć 100% kontrolę nad tym co robi i MOŻE zapewni Ci to na tyle komfortu psychicznego, żeby mieć z tego trochę przyjemności.