Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehsgstsdm

Kto widział UFO?

Polecane posty

Gość ehsgstsdm

??

Gość wez magnez duzo
jaa 2 lata temu

Ja wiele razy. Nie chadzam na dyskoteki ale ponoc kręcą się tam goście, którzy maja tego na peczki w takich małych tytkach na srubki;)

Gość ehsgstsdm
opisz to jak to wygladało

Gość ehsgstsdm
miszcz_kozery dla mnie ludzie którzy sie z tego nabijaja sa ograniczeni umysłowo

Gość wez magnez duzo
widzialam na niebie swiatlo,takie podluzne,swiecilo b mocno i naraz sie rozplynelo,to tyle

Gość wererw
Ja. 20lat temu. Tata prowadził auto przemieszczaliśmy sie przedmieściami Kolln a ja leżałam na tylnym siedzeniu,byłam nastolatką wtedy,widziałam na niebie światła(a dwa tyg.wcześniej oglądałam film o ufo na discovery) były dokładnie takie jak w filmach o ufo. Pomyślałam że to i tak jakiś samolot lub coś nowocześniejszego, ale obserwowałam dalej ten spektakl światła zaczeły oddalać się od siebie znacząco w różnych kierunkach w nienaturalnie szybkim tępie,zdawałam sobie sprawę że oficjalnie człowiek nie wynalazł jeszcze niczego co potrafi latać tak szybko i zmieniac trajektornie lotu w takim tępie-to było szaleństwo wyglądało to tak jakby kilka niezależnych od siebie pojazdów pędziło z prędkością ponad dźwiękową i raptownie co sekundę zmieniało kierunek kreśliło koła elipsy trójkąty ...każde z tych świateł poruszało się w innym kierunku możnabyło oczopląsu doznać. Nikomu o tym nie mówiłam bo po co? Rodzicom nie mówiłam bo jakby zaczeli się gapić to by zaraz jakiś wypadek był,ja leżałam i obserwowałam sobie pocichu.

Gość gość
ja widzialam kilka razy