Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojatojajatoona

chce byc w ciazy ;( marze o dziecku...

Polecane posty

Gość ojatojajatoona

Mam 22 lata,faceta od 4 lat.ostatnio duzo mowimy o dziecku,ja czuje,ze to ten odpowiedni moment,niestety moje odczucia nie ida w parze z logika ,(... nie mam pracy,nie mieszkamy razem wiec byloby ciezko ;(

Gość .a.no.
Mam to samo.. Jestem z mezczyzna mojego zycia od 5 lat. Mam 23 lata. Nie mieszkamy razem. Ale wyjezdzam do niego za granice. Tam mamy mieszkanie. I bedziemy razem. Ale co z tego jak trzeba pierw zapracowac na przyszlosc? pomysl o tym bo ja o tym mysle codziennie. A uwierz, tez bardzo bym chciala miec przy sobie malego bobasa.. A jak widze moje mlodsze znajome to zzera mnie zazdrosc.. Jednak odpowiedzialnym trzeba byc. Bo dziecko latwo zrobic. A utrzymac .. to juz problem. Wytrzymaj.. Ja tez staram sie wytrzymac, chociaz wiem, ze instynkt kobiecy jest mocny i ciezko tak odrzucic cos co sie pragnie.

Gość vgt67bo nie maja b
do szkoly poszly won a nie o bobaskach mysla zarob zapracuj kup mieszkanie

Gość ojatojajatoona
Moj facet ma to samo...tez chce byc juz tata ale co nam z marzen skoro zylibysmy od 10 do 10 wyliczajac na wszystko ;( w dodatku pewno u ktorys rodzicow ;(

Gość ojatojajatoona
Ja akurat jestem studentka:-) dlatego nie mam pracy...

Gość .a.no.
poszly won? o czym Ty piszesz? moze troche tolerancji.. Kazda kobieta odczuwa instynkt macierzynski w pewnym okresie swojego zycia. Niektore wczesniej, niektore pozniej. To normalna kolej rzeczy.