Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczella

co bardziej przeszkadza facetom w samotnej mamie, dziecko czy jej Ex?

Polecane posty

Gość kurczella

Niedawno poznałam faceta na portalu randkowym, pisał do mnie z drugiej połowy polski. Byłam zdziwiona że szuka kobiety tak daleko od swojego miejsca zamieszkania. On powiedział, ze tam gdzie mieszka nie ma atrakcyjnych kobiet, zostały same niezbyt urodziwe lub samotne matki. Kiedy zapytałam się dlaczego nie weźmie sobie na partnerkę kobiety z dzieckiem powiedział że nie lubi trójkątów, a potem dodał, że nie chodziło mu o dziecko, ale o ojca dziecka, który z pewnością gdzieś tam jest i będzie mieszał się do jego życia. Co o tym sądzić?

Gość fdgdd
To nie chodzi o to, że jest dziecko ale o to, że kobietyczęsto na ojców dzieci wybierają kompletnych kretynów a dopiero później chcą porządnego, fajnego faceta + to, że taki mężczyzna nie będzie ojcem a ojczymem 1. nie przekaże genów a będzie chronił geny innego samca 2. Dziecko zawsze będzie ciągnęło do ojca bardziej niż do ojczyma

Kiedyś rozmawiałam z moim facetem właśnie o kobietach z dzieckiem :) i on mówi że nie chciałby kobiety z dzieckiem dlatego, że chce żeby kobieta była tylko jego, żadnych znaczących związków przed nim....no a dziecko :o takie dziecko jest naocznym dowodem tego że taki związek był i nie da sie nawet przed samym sobą ściemniać że nie było :o Głupie to według mnie, ale mój facet tak uważa, więc piszę