Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaaaa19930314...........

Czy da się schudnąć tak,żeby biust był mniejszy ????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Kasiaaaaaaa19930314...........

JAK ???? :(:(:( Wcześniej się nie odchudzałam, bo nie czułam takiej potrzeby, ale jeśli dałoby się zmniejszyć w ten sposób biust ,to chciałabym ...:( Mam 20 lat i wyglądam nieproporcjonalnie :( Obwód biustu 95/96 cm, 168 cm wzrostu, 56 kg. Źle się z tym czuję, bardzo.. Ciężko mi dobrać górę od kostiumu kąpielowego. Ubrania mam M, a jak spojrzałam na rozmiar biustonosza od stroju kąpielowego to rozmiar XXL/L, a majtki M;(, chociaż nie wiem co to za rozmiarówka. Nie jestem gruba, wyglądam raczej normalnie. Mam tego dość, nie chcę moich piersi ;(;(

Gość alicjala
A czy da się schudnąć tak, żeby biust został taki, jak przed odchudzaniem?

Gość mama007
zależy, ile tkanki gruczołowej, a ile tłuszczowej masz w piersiach. Zwykle cycki lecą pierwsze.

Jeśli u młodej nieotyłej dziewczyny biust jest zbudowany głównie z tkanki gruczołowej, to odchudzanie nic tu nie da! U osób z nadwagą, a także u starszych kobiet, głównym budulcem piersi jest tkanka tłuszczowa, która redukuje się proporcjonalnie do skuteczności odchudzania - ale... taki biust przestaje być jędrny, staje się wiotki, ponieważ skóra na nim się nie kurczy! Niestety, mam od wczesnej młodości ten sam kłopot ;) Stanik do stroju zawsze musiałam kupować na fiszbinach, tradycyjny - zazwyczaj kupowałam taki śliski i błyszczący, elastyczny, jak satyna... Kiedy w gotowych kostiumach jest stanik z dużymi miseczkami, to obwód też jest jak na wieloryba, a figi również znacznie za duże... Dzisiaj potrzebuję stanika 70 G/H, a przy obwodzie 75, to ciągle muszę go sobie poprawiać, bo mi podjeżdża na plecach! Czasami nawet 65H jest dobry, w zależności od firmy. A figi również kupuję M. Nigdy w życiu, a mam 40 lat, nie udało mi się znaleźć odpowiedniego kompletu, gdzie i stanik i figi byłyby na mnie... Tak więc polecam sklepy internetowe z bielizną dla biuściastych - one zazwyczaj również oferują stroje plażowe - można kupić osobno górę i dół :)

Gość trh656
ja zawsze jak chudnę to piersi mi maleją, mimo, że są bardzo małe. wystarczy 3 kg mniej a już widać różnicę także zazdroszczę ci.