Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama i żona w jednym

nie potrafię wybaczyć ???????

Polecane posty

Gość hahahahahaha...
A stooley geodata boi sie silnych kobiet :D

Myslicie trochę, przemoc to zło ale trzasnięcie komuś czy dostanie w japę się zdarza, ile razy biłyście się z siostrą, bratem, ile razy wasze dzieci się pobiją czy wtedy buntujecie je przeciwko sobie, namawiacie do zerwania kontaktów, nalania na więzi rodzinne, uczycia i zaczynanie wszystkiego od nowa z kimś innym? ;-)

Gość kilka słów o tate taty jakuba
Co wam odpierdala z tą waszą "dumą"???? Po kłotni i spoliczkowaniu od razu rozwód? Bo jakis niedorozwój na kafe wam to doradzi? Mózgownicami pracujcie!!! Jasne że masz prawo być zła, ale rozwodzić się z tego powodu - to szczyt głupoty. Trudno -musisz przełknąć gorzką pigułkę i jak najszybciej odciąć się od idiotek które tu bełkoczą o twoich rządach i wywalaniu go na zbity pysk - i spuścić nieco z "dumy"

Gdyby faceci się tak unosili honorem w takich pierdach jak liść od żony to kurwa wszystkie byłybyście teraz same ;-)

Gość hahahahahaha...
Jestem silną kobietą. ;) Tzn. byłam dopóki nie próbowałam "wylać na zbity pysk" pewnego niezbyt wyrośnietego gimnazjalisty. :( Wstawianie nowych zębów i noszenie okularów przeciwsłonecznych jesienią wybiło mi te pomysły z małego móżdżku już na zawsze :(

Gość dla mnie to patologia
Jak facet moze uderzyc wlasna zone?? Kobiety,gdzie wasza godnosc... ktos tutaj pisal o rekoczynach np miedzy rodzenstwem,to colkiem co innego...

dla mnie sprzedawanie liscie wspolmalzonkowi jest nie do przyjecia.nie wyobrazam sobie ze mialaym go uderzyc albo on mnie.nie ten typ.

Dla mnie tez nie do przyjecia jest dostac od meza,narzeczonego czy chlopaka.ale dziala to w dwie strony. Ja tez nie uderzylam i nie uderze faceta.

no wlasnie i dlatego moze sa ludzie co z byle powodu wala sobie liscmi po twarzy,ale u mnie takie rzeczy sie nie dzieje i jesli by sie zdarzylo to byloby to porownywalne do mocnego pobicia w takiej "lisciowej" parze.nie do przyjecia.

Gość madzia środówna
kobiety - gdzie wasza godnośc???? tylko WY możecie skakać z łapami do facetów - nigdy na odwrót! uderzył cię - bydlak?? rozwiedź się! zamieszkasz u rodziców! to co że w jednym pokoju z trójką dzieci i po miesiącu rodzice będą cię mieli dośc!to co że nie masz pracy, majatku, ani żadnych perspektyw na nowy związek! DUMĄ się najesz i bachorom też nałożysz na talerz swą dumę! kobiety- gdzie wasza duma!!!!???? siostrooooooooooooooo - baseeeeeeeeeeeeeeeeeen