Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama i żona w jednym

nie potrafię wybaczyć ???????

Polecane posty

trwa to juz prawie miesiac odkąd po kłótni z mężem zostałam wyzwana....nie chcę przytaczać bo wstyd...dostałam w twarz.... mam z nim 2 dzieci jestem w ciąży staż prawie 10 lat dom kredyt... jeszcze tak nie było, po kłótni tak się zachował. Po tym wszystkim było "sorki" ale ja nie umiem z nim być tzn nie śpimy razem nie przytulamy się kompletnie nic....jest to okropne uczucie, on się stara pomaga mi w domu i wogóle zajmuje sie dziećmi ale ja nie wiem co tym myśleć????chciałabym przebaczyć nie potrafię.

Gość rozmowa,rozmowa
I jeszcze raz rozmowa. Swoja droga gdyby mnie facet uderzyl chyba bym odeszla ;/ trzeba miec swoja godnosc...ale to jestem ja,mam zelazne zasady.

Gość ihckhdihaivv
Nie piszesz nic o przyczynie klotni (pytam o przyczyne a nie o wine, bo wina w konflikcie pary zawsze lezy posrodku). Uderzenie partnera/partnerkiw twarz jest niedopuszczalne - istnieje jednak wiele sytuacji, kiedy czlowiek reaguje niewlasciwie i potem tego zaluje. Rozmowa mozna wiele osiagnac - dla siebie i dla zwiazku, jezeli jeszcze jest co ratowac. Czasem zachowanie lub wypowiedz jednej osoby "przepala" jakis bezpiecznik w zachowaniu partnera - to niewlasciwe, ale takie jest zycie.

przyczyną było niezrobione drzewo do palenia mamy co w domu, prosiłam go dawno żeby naszykował drobne do pieca.....a potem miałam b.ciężki dzień dzieci dały mi w kość...w końcu w samochodzie puściły mi zawory i wybuchłam wyzwałam go od leni itp.w sumie to chyba kobieta w ciązy nie powinna martwić się o palenie w piecu czy trzaski których nie ma a siedzimy z dzieckiem w domu więc ciepło być powinno. w sumie potem się spytałam czy mam poprosić o to kogoś innego .....i się zaczęło. ostatecznie nie odzywałam się a późnym wieczorem powiedział że odetnie mnie od kasy jak będę tak dalej "szczekać" do niego.... jego słownictwo był wulgarny ohydny wręcz nie przebierał w słowach. więc sama widzisz przyczyną konfliktu były trzaski....aż śmieszne ale prawdziwe. Nigdy go nie zdradziłam ale słysząć że się człowiek puszcza to nie jest fair....

Gość on nie ma do
Ciebie za grosz szacunku!!! Moj to by dawno na zbity pysk lecial gdyby mnie tak traktowal ;/ kobieto ogarnij sie i przejrzyj na oczy....;/

oczywiście że chcę ratować.....mimo takiego stażu dochodzi do takich okropności....oczywiście że wina zawsze leży pośrodku ja też "święta" nie jestem ale jak długo można siedzieć pokornie cicho i nie reagować czasem nawet ostro????

właśnie ostanimi czasy wszczyna afery a potem przychodzi skruszony, przeprasza mówiąć że miałam rację....chodzi o ostatnie pół roku.

współczuję.... ciężka sytuacja ... Ale chyba tak naprawdę bardziej boisz się o dzieci i przyszłość ...

Gość on nie ma do
Daj mu do zrozumienia,ze to Ty rzadzisz..no chyba,ze chcesz zyc jak mysz pod miotla... co to ma wgl znaczyc,ze odetnie Cie od kasy...co on mysli,ze Ty lezysz calymi dniami....oj przy mnie to on nawet nie osmielilby sie na takie slowa ;/ nie daj soba pomiatac...!

Gość kafeland
to apokalipsa jest

Gość on nie ma do
Stooley- nis chodzi odrazu o rozwod! Faceta trzeba przytemperowac bo za duzo sobie pozwala...

Gość agusia md
" Moj to by dawno na zbity pysk lecial gdyby mnie tak traktowal ;/ kobieto ogarnij sie i przejrzyj na oczy....;/" BUHAHAHHA. ZAUWAŻYŁYŚCIE? "NA ZBITY PYSK" KOLEJNA AGRESYWNA KUREFKA WYCHOWANA NA RZYGOWINACH Z TVTUSK KTÓRA PODNIOSŁABY SWE ŚMIESZNE ŁAPKI NA SWOJEGO FACETA, A GDYBY TEN JEJ ODDAŁ TO JEJ URAZONA DUMA PALIŁABY JĄ W DUPĘ DO KOŃCA ŚWIATA :d

Gość kafeland
to jest koniec końców

Gość on nie ma do
I jeszcze jedno,chcesz widziec kurwe to idz do lustra... nawet mnie nie znasz a sypiesz obelgami. Zalosne.

Gość kafeland
dwa końce dwócjh końców kij nie dmuchał

Gość kafeland
cinderella do garów badż do władzy to apokalipsa jest od garów do władzy od pucy do prezydenta

Gość agusia md
TY TĘPA KUREFKO :o TO ŻE MASZ (ALBO RACZEJ WYMYŚLIŁAŚ SOBIE) PSEUDO-FACETA KTÓRYM POMIATASZ NIE OZNACZA, ŻE W POLSCE NIE MA JUŻ NORMALNYCH MĘŻCZYZN (TZN TAKICH, KTÓRZY BY CI TE TWOJE BREDNIE WYBILI RĘCZNIE Z PUSTEGO ŁBA)

Gość kafeland
ja tu pan twój i po śmierci ci wybaczę ja pantofelek twój=znajdź mnie

Gość on nie ma do
Droga Agusiu, to jak zostalam wychowana nie powinno byc tematem Twoich rozmyslen,, smiem jednak twierdzic,ze Twoi rodzice popelnili powazne bledy wychowawcze nie uczac Cie kultury co jest naprawde waznym elementem zycia,chyba obce Ci powiedzenie,ze z duza dupa wszedzie wejdziesz,z duza geba niestety nie.poczytaj na ten temat. Jezeli chodzi o podnoszenie ''lapek'' na faceta to uswiadomie Cie,ze ja owszem robie to ale mam pewnosc,ze moj facet mnie nie uderzy bo gdyby to zrobil to wie,ze oznacza to koniec. Dla mnie to nic innego jak brak szacunku do kobiety,calkowita zniewaga i ponizenie. Moj facet wie co mu wolnoa co nie. Jestesmy razem juz 14 lat.

czuję się okropnie właśnie dzieci.....rok temu otarliśmy się o rozwód jakoś udało się opamiętał sie i wrócił do nas do mnie i dzieci szybko zapomniałam o wszystkim ciągle go kochałam...chyba ale gdybym mogła cofnąć czas.....teraz jest mi podwójnie ciężko noszę dzidziusia pod sercem owoc miłości...zaraz jak się zeszliśmy zaszłam w ciążę. cóż jak się wczoraj kąpał powiedział że tego dzidziusia będzie kochał najbardziej bo jest ono znakiem "przymierza"....ale zranić umie jak nikt

Gość pan to felek!
burczymucha

nic juz tego nie zmieni,ze cie uderzyl.zakonczyc malzenstwa bym nie zakonczyla,bo moze wyciagnal z tego jakies wnioski i juz to sie nie powtorzy.ale mysle,ze dla wyrownania rachunkow opowiedzialabym to jego rodzicom,niech wiedza jakiego maja syneczka.jemu bedzie wstyd i poczuje cos zblizonego do ciebie.

a tak na marginesie czy jest możliwe żeby facet który cię nie szanuje nagle zaczął to robić?????? bo jeśli nie szanował swojej mamy to żony też nie będzie, co o tym myślicie proszę wszystkich którzy są tu "przez przypadek" żeby dali sobie na wstrzymanie nie chcę przykrości...

Gość on nie ma do
To,ze wy dajecie soba pomiatac i zyjecie w zwiazkach niczym steoreotypowy turek-polka to nie znaczy,ze kazdy tak zyje. Ja po 14 latach nadal dostaje od meza kwiaty, nadal czuje,ze sie o mnie stara. Nie bede juz z wami wiecej rozmawiac na ten temat bo widze,ze na tym forum sa same kobiety ktore podporzadkowuja cale zycie pod faceta... co dla mnie jest niepojete. Tyle w temacie.milego dnia wszystkim.

do tak szczerze... nie ma komu co opowiadać on nie ma ojca, matka jest po jego stronie brat chyba też nie chciał się nigdy wtrącać .....żałosne jakby mi synowa zadzwoniła że mój syn uderzył dostałby porządny ochrzan na pewno...

cóż , największy problem to chyba strach . Ja też mam 2 dzieci i nie jest kolorowo wręcz bym powiedziała ze szaro, mam znajomą , 3 dzieci ona nie pracuje , miałam nieprzyjemność słyszeć raz ich kłótnię....... Rozumiem Twoje rozterki bo sama miewam podobne, ale jak już wspomniałam strach, dzieci, przyszłość.....

i prawda jest taka ze zawsze będą mieć do ciebie pretensje bo to TY "siedzisz" w domu, a on urabia się po łokcie

najgorsze jest to,ze on wie ze ma cie w asie.nie pracujesz,dom na kredyt,wiec nawet jakby rozwod i nawet jakbys mogla zostac w domu,to i tak nie masz kasy na splate,a jakbys miala odejsc,to z alimentow i jakiejs pracy za 1,5tys zl nie utrzymasz dzieci i siebie w wynajetym mieszkaniu.dlatego tak cwaniaczy niestety:( moze pogadaj z wtakim razie ze swoimi rodzicami? teraz jstes naprawde w zlym polozeniu niestety:(