Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cycomaniaczek

Kobiecy biust ..... boska Ambrozja dla męskiego spojrzenia

Polecane posty

Gość Panna z mokraaa.....
Moj ma 115 obwodu, potwierdzam, ze ciezko sie biega. Ja mam taki myk- moze komus sie przyda- zakladam stanik, a na to jeszcze jeden ( sportowe) lub top. Jest o wiele latwiej biegac czy cwiczyc. ;) Ja cwicze 5 dni w tyg wiec nie chce nawet myslec, co by z niego zostalo gdybym nie utrzymywala go w ryzach ;) Pozdrawiam posiadaczki duzych i malych piersi oraz sympatykow ;)

No cóż gdyby nie moje wiecznie sterczace sutki zapewne wcale bym nic o stanikach nie wiedziała :classic_cool:🖐️ nei masz boskie cycki

Dla mnie bez stanika jeżynie zbieganie ze schodów jest wyzwaniem :D

Gość rtyujik
kolezanka powyzej z mokra... :P ma jednak czym sie pochwalic :D

Gość z oczu tej kobiety
to bije nadmiar makijazu a nie zmyslowosc :)

nadmiar makijażu?:D:D dziewczyna jest pieknie umalowana i to podkreśla jej zmysłowosc...rozumiem że nie kazdy sie musi znać 😴

dobrze ze ta Pani ma odpowiedni stanik bo by jej sie pod pachy schowały :classic_cool:

Przypomnialam sobie jeszcze jedna wadę moich cyckow - nie mogę possać własnych sutkow- chyba mam za małe, a kaczej za krótkie piersi :P :D A takie by to dawało możliwości!

nei_nei musisz poprosic o to jakiegoś pana:D

a ja myslalam , ze to zboczenie , ze sama sobie oblizuje sutki , ale jak widze , nie jedna tak ma

"Jakoś biust do mnie nie przemawia" xxx nie ma wspólnego języka? ;)

Ja tam biust uwielbiam, ten zapach, te sutki ale lubię mocno złapać ręką jedną za jeden, drugą za drugi -ale nie obiema rękami za jeden cycek :)

niewesołe, że faceci się patrzą na cycki? dlaczego niewesołe? duże cycki przyciągają wzrok, sama nie mogę się skupić na patrzeniu w oczy koleżance z dużym biustem podczas rozmowy, co wcale nie oznacza, że mam na nią ochotę 😴

dziś mój ukochany facet, kupił pepsi 😠 zawsze to robi jak chce mnie zdenerwować :-o nie wiem, może to za karę, że wyrzuciłam jego komiksy z Kajko i Kokoszem oraz Kapitana Żbika :-o

naprawdę je wyrzuciłaś? do skipu -forever? nie, nie za jakie grzechy taka kara? mam sam kilka starych papcio chmiela -tytus, romek i atomek, thorgale, kajko też mam ale nie przy sobie :)