Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monik---------------

czym smarowac

Polecane posty

Gość monik---------------

Czy po goleniu okolic intymnych mogę posmarować się oliwka?

Gość krk martiii
Na twoim miejscu po goleniu sfer intymnych posmarowałabym się provag żelem z kwasem mlekowym, a nie oliwką, ponieważ może ona zaburzyć naturalną mikroflorę pochwy. Żel zakwasi środowisko pochwy i dzięki niemu nie będziesz miała podrażnienia, zaczerwienienia czy infekcji.

Gość Czaczacza.,.
ja smaruje spirytusem albo wodka i jest okej

Gość myslisziwiesz
czaczacza bardzo śmieszne; po goleniu to najlepiej sudocremem tym dla dzieci, zwykłym nivea a bliskie okolice intymne wspomnianym provag żelem bo b. dobrze nawilża;

Gość Bossska
Czytałam że najlepiej kupic sobie specjakne żele po goleniu stref intymnych. Taaa smarujesz się wódką...

Gość Czaczacza.,.
alkohol przeciez odkaza, a wodka zwykle zawsze w domu jest, po co mam kupowac dodatkowo jakies produkty,skoro wodka sie sprawdza?

Gość iiiiiiiiiii...
możesz, zawsze to jakies ukojenie dla skóry, ja smaruje bepathenem.A tym provag żelem to przy goleniu tylko bikini też mozna czy tylko wargi sromowe-czy smarujecie wszystko jak leci???

Gość alkohol????????? raczej nie
Po goleniu smaruje provag żelem wargi sromowe, odbyt i okolice bikini. Żel ma fajną konsystencję, nie piecze, nie powoduje podrażnień, a co najważniejsze nie jest drogi. Co do smarowania okolic intymnych po goleniu alkoholem no ja bym nie próbowała przecież to piecze i boli! Tu żel znajdziesz w dobrej cenie: http://www.domzdrowia.pl/filter/name,provag-zel?name=prOVag%20%C5%BCel

Ja po goleniu smaruje miejsce intmne multi gyn acti gel, bo miałam problem z nawracajacymi infekcjami. zawsze po goleniu wdawala sie mi infekcja.