Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośnikzwierząt1143

Pomocy! Pomóżcie uchronić mojego psa przed krzywdą!

Polecane posty

Moi rodzice zabierają go na szczepienie w dniu dzisiejszym i zastanawiają się czy wszczepianie chipa psu jest obowiązkowe! Chcę go uchronić przed niepotrzebnym zabiegiem! Jest obowiązkowe czy nie? Niech odpowiadają tylko Ci, którzy są pewni!

Gość ......jdskshfk
nie jest, ale to nie jest wielki bol i kiedys jak psiak ucieknie sam uchroni go przed czyms gorszym

Wczepianie chipow jest konieczne kiedy chcesz zabrac psa za granice,jezeli nie masz takiego zamiaru nie musisz tego robic,ale zauwaz,ze na wypadek ''zguby'' Twoj pies sie znajdzie a Ty nie bedziesz zachodzic w glowe gdzie on moze sie podziewac. Mozesz poprosic o znieczulenie dla psa ale zapewniam Cie,nie jest to wielki bol. Moj pies po tym ''zabiegu''byl troche osowialy przez kilka h. Potem wszystko wrocilo do normy.

Gość ojojjaaa444
bałam się wejść na ten top bo tytułt wręcz makabryczny, weź przestań, np. piesek wam zaginie i jest szansa że szybko go odzyskasz to raz, poza tym mój york nawet nie pisnął , to jest bezbolesny zabieg nie waryjuj

Gość dix ae
ja pierdziele, wszczepienie chipa jest dla psa absolutnie BEZBOLESNE, pies nawet nie wie ze cos mu robili...

Taaa? To niby czemu ktoś poprzednio napisał, że miał osowiałego psa przez jakiś czas! Zresztą nie chodzi o ból! Mój pies się bardzo stresuje samym faktem, że obca osoba przy nim grzebie!

Gość to zalezy
Od psa:-) moj po wszczepieniu chipa tez byl troche 'inny' i lizal sie po tym miejscu. Na drugi dzien juz o tym zapomnial. Ja polecam wszczepienie mimo wszystko. Ale to twoj pues,twoja decyzja.

Tak Ci się wydaje? Natura stworzyła wszystko takim jakim jest i było dobrze, a teraz ludzie wp*dalają się w to z jakimiś technologiami. To głupi chip, ale co byście powiedzieli, gdyby nagle wyszło rozporządzenie, żeby ludziom coś takiego wbijać? Zaczęlibyście się bać i taka jest K*rwa prawda! Cholera wie co jeszcze wymyślą! Jeszcze będzie tak, jak w filmie "Wyścig z czasem". Zobaczycie, że z tej technologii nic dobrego nie wyniknie. Są takie korzyści, że szpitale są w stanie wyleczyć miesięcznie kilka tysięcy osób z raka, a bomba atomowa w sekundę może zaP*dolić cały świat. Wyszystko jest analizowane i przetwarzane. Niedługo życia prywatnego nie będzie, a z nas zrobią cyborgi! Będzie socjalizm w najcwańszym wydaniu.

Gość dix ae
mój pies ma chipa, wogóle nie zwrócil uwagi na wszczepianie. ciesze sie ze go ma bo gdyby sie zgubil to w ten sposob bedzie latwo go znaleźć, znaczy sie jak go znajda to od razu zidentyfikuja i oddadza mi a nie do schroniska. dla psa to naprawde ZADNA KRZYWDA.