Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domowa przedszkolanka2

Moje psy mnie męczą!

Polecane posty

Mam dwa cudowne pieski, ale czasami już nie wyrabiam co one robią. Od rana do wieczora domagają sie mojej uwagi, bawie sie z nimi, zajmuje, a one mimo wszystko ciągle chodzą za mna krok w krok, siądę- już mam je na kolanach, położe się- już leżą z boku i mnie liżą, ide gdzieś one juz stoja zeby isc tez. Mówie wam czuję się jakbym miała dzieci. Ale i tak kochane są;)

Gość pytajacammmmmmm
Ja to bym chciała takie psiaczki. Mój bandyta ma ADHD i nie potrafi spokojnie usiąśc. Goni po mieszkaniu jak wariat i wszystko niszczy. Dlatego musialam go zapiąć w domu na smyczy bo by wszystko zdemlował. Poza tym dziwny jest. Ma 8 mies a dalej sika jak baba a to przeciez pies! Czy on sie nauczy po psiemu załatwiać?

hehe moze jeszcze sie nauczy 8 mies to jeszcze szczeniak mimo ze wyrosniety. ale nie zapinaj go do smyczy bo krzywdę mu tym robisz, musisz go nauczyc wybawic się z nim. moze tez są wariaty ale biorę je na dwor to ganiaja pozniej są spokojne ale takie przylepy z nich że szok, ciągle mi na kolanach wisza a ważą po 30kg

Gość kwiatów nie lubię
chcialabym zeby moj sie tak lepił :D rok i siura jak panienka, 8mc to ponoc jeszcze norma, ale u nas to już raczej czyste lenistwo :D

Gość pytajacammmmmmm
Jak go puszcze to mam tapety potargane, buty pogryzione, zabawki od ccórki, raz wskoczyl na stoł i wsadził pysk do miski z ciastkami a obok goście siedzieli. Wstyd tylko robi. A jego nie idzie wybawic bo non stop by psocił. Czy kastracja by pomogla?