Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milusia1221

Co dalej?

Polecane posty

Witam:) Odstawilam tabletki 26.02.2013 tego samego dnia jak i nastepnego kochałam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia,dodam ze skonczyl we mnie..dzien pozniej wystapilo krwawienie z odstawienia, bylo obfite i trwalo 3 dni. Nastepnego dnia ta sama sytuacja znowu sex bez zabezpieczenia itd..:) Tym razem pol godziny po stosunku wystapilo lekkie krwawienie ktore trwalo moze 20 minut,przez kolejne 3 lub 4 dni mialam brazowe plamienia. Dzis mija 14 dzien od pierwszego stosunku, czy moglo dojsc do zaplodnienia? Robiłam rano test i wyszedl negatywny:(

Gość niewolnica_kafeeeee
pigulki "wyplukuja" z organizmu kwas foliowy, lepiej nie starac sie o zajscie w ciaze od razu po odstawieniu antykow, chyba ze przez ostatnie miesiace bralas uzupelniajace witaminy

Tabletki zazywalam tylko 3 miesiace,przez ostatni miesiac zaczelam zazywac kwas foliowy:) chodzi tylko o to czy moglo dojsc do zaplodnienia czy wykonany test dzis rano byl zrobiony za wczesnie? za 2 dni powinna wystapic miesiaczka..

Gość niewolnica_kafeeeee
poczytaj instrukcje testu, powinno byc tam napisane jak wczesnie mozna go wykonac

No tak czytalam, mozna go wykonac juz 6 dni przed spodziewana miesiaczka:( łudze sie ze moze sa jeszcze jakies nadzieje ze jednak doszlo do zaplodnienia..