Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maturzystka9494

wzrost idealny

Polecane posty

Najlepszy wzrost dla kobiety to waszym zdaniem jaki? Oczywiscie przy zachowaniu proporcji i dobrej wagi. Pytam o męzczyzn jak i kobiety. Ja mam 171cm na 60kg. I moim zdaniem dla kobiet idealny to takie 169cm(zeby jeszcze szpilki wlozyc), dla facetow min 184cm.

Gość adibi
a w ogole isnieje cos takiego jak idealny wzrost? dla kazdego ten ideal bedzie przeciez czyms innym...

Gość ja mam właśnie 169 cm
i dla mnie to za dużo, jak mam szpilki czy nawet obcasy ok 5 cm to się czuje za duża i jestem wyższa od większosci ludzi mijanych na ulicy czy w tramwaju, zawsze chciałam być drobna tak max 164

adibi własnie dlatego pytam, ciekawa jestem zdania innych ludzi bo wiem ze kazdy ma inne na ten temat. ja sobie zabralabym ze 3cm ale to max, jednak badziej podobaja mi sie wysokie dziewczyny ( w sensie bardziej doceniam urode ) znam dziewczyne ktora ma 174 cm i wazy 52 kg ale wyglada strasznie niesamowicie i wcale nie chudo, jedynie pupa mała ale to szczegol przy takiej urodzie

Gość Jooolietka
Ja mam 168 i lubie swoj wzrost ale np w szpilkach czuje sie jak gigant... Wszyscy sa tacy mali, nawet faceci... Konusy :P

no niestety, faceci wzrostem zazwyczaj raczej nie grzesza. ale jestem w szoku, ja mam 171cm i wcale nie czuje sie bardzo wysoka a tu dziewczyny po 168 wysokie sie czujecie? przeciez to typowy wzrost, w sam raz do szpilek... oktopnie wygladaja dziewczynki 160cm w szpilach dlugosci łydki....

Gość Dianaaaaa
Idealny dla kobiety to tak w przedziale 170 - 178 cm, a dla faceta - 175 - 182. Mi sie podoba jak w związku są prawie równi, albo róznica tak z 3 cm. Ale to tylko moje zdanie :)

Gość Jooolietka
Ja jestem jedna z wyzszych wsrod moich kolezanek I moze dlatego ale np jak juz zaloze te szpile to jestem wzrostu prawie jak moj facet I czuje sie totalnie niekobieco:/ duzo ludzi na ulicy jest niziutkich... I jak dla mnie te 168 jest ok ale jak dla mnie to zdecydowanie gorna granica ...:) jesli chodzi o obcasik to lubie czasem zalozyc lubie koturenke 2-3 cm I jeszcze ujdzie :))

Gość Mad.
174 to ideał dla mnie :)

Gość 324264
Dla kobiety idealny wzrost to moim zdaniem 170-173 cm (bardziej 173). Ale ogólnie najbardziej liczą się proporcje - może mieć dziewczyna 160 i być laską (i nawet nie musi być szczupła - wystarczy jeśli ma wszystko ładnie rozlokowane - biust, uda, pupa), a może mieć dziewczyna 173, ważyć 60 kg, a figurę mieć średnią, niewymiarową. Co do facetów, to zauważyłem że prawie każdy kto ma powyżej 180 cm uważa swój wzrost za idealny :P Ja mam 188 i oczywiście myślę tak samo. Ale jestem za to zbyt szczupły i niewymiarowy, więc ten wzrost nic nie znaczy. Proporcje, przede wszystkim proporcje :P

Gość prawictwo pospolite191
nigdy nie słyszałem o pojęciu wzrost idealny .

Gość gość
Ja mam 175 cm i nie przeszkadza mi to. Fakt mój mężczyzna ma 190 cm. :)