Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diu

Ryzyko ciazy

Polecane posty

Gość Diu

Dwa dni temu skonczyl mi sie okres. Wczoraj kochalam sie ze swoim chlopakiem w prezerwatywie. Skonczyl na zewnatrz. Mam bardzo nieregularne cykle, ale wczoraj mialam nieplodne. Dzis bola mnie troszke jajniki i nie wiem przez co to moze byc spowodowane. Sciagajac prezerwatywe mogl miec kontakt ze sperma i boje sie, ze jakis czas pozniej penetrujac mnie ze to tak okresle moglo dojsc do zaplodnienia. Poradzcie jakos. :(

Gość weronikaikot
nie jestes w ciazy:)

Gość hmm mm
tepa jestes, oj bardzo! nie uprawiaj sexu skoro nawet w gumce wytrysk jest na zewnatrz (!?!?) (wspolczuje facetowi) a ty na drugi dzien uwazasz ze ciaza bedzie.. puknij sie w leb dziewczynko i zacznij sie uczyc biologii. i musisz dojrzec do sexu a nie bawic sie we wspolzycie skoro ciagle sie boisz

Gość a09mala
Jajniki moga molec od byle czego.zimno na dworze i moglas sobie przeziebic.A dla pewnosci nastepnym razem razem z prezerwatyka uzywajcie srodkow plemnikobujczych.

Gość olayla
Dalej boli, a nie zbyt wiem co robic.. Z jednej strony kolezanka z gory jakos mnie pocieszyla tym pojazdem, no ale miala racje. Tylko ze teraz juz za pozno i nie wiem czy mam powody do obaw.