Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulilu

"okres" w ciąży?!

Polecane posty

Gość tulilu

słuchajcie, kochałam sie z mężem miesiąc temu bez zabezpieczenia, akurat następnego dnia miałam dni płodne.Zrobiłam test 2 dni przed spodziewanym terminem @-negatywny.Okres przyszedł spóżniony 3-4 dni, był odrobinę słabszy niż zwykle.Zdziwiło mnie to,że przez cały czas od tamtych dni płodnych bolały mnie jajniki i piersi.I tak pozostało do dnia dzisiejszego,bolą mnie jajniki,sutki,piersi po bokach. Obecnie jestem w 21dc,i mam wrażenie,że zaraz dostanę okres-boli brzuch jak na @ i jest wilgotno. Co o tym sądzicie?

Gość Verdis
jak masz wątpliwości to zrób test. Tutaj mało kto CI pomoże

Gość tulilu
no myślałam,żewypowie sie ktos kto był w ciązy i miał krwawienia okresopodobne :)

Gość a powiedz czy
ja. w dwóch ciążach. i wszystko odbywało się tak jak powinno. tzn trochę słabiej.

Gość tulilu
tzn jak trochę słabiej? chodzi ci o krwawienie a la miesiączka? a test kiedy zrobiłaś? a jakbym już zrobiła test to bedzie wiarygodny,prawda? a i tak myslę,skoro zawsze przy ciązy okresu nie mam, to czy teraz mogłaby nastąpić taka zmiana? wiecie martwie się, brałam silne lekarstwa i nie wiem jakby się to skończyło, gdyby okazało się,że to ciąża..

Ja pisalam tutaj w podbnym temacie.Okres mialam przez 3 msc (normalnie jak na mieisączke zgodnie z planowaną datą) o ciązy dowiedzialm sie przypadkowo w 4 msc ciązy :) To byla moja trzecia i ostatnia ciąża