Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelka2424

jak poderwać wykładowcę?

Polecane posty

Gość mirelka2424

Zainteresować go sobą, przyciągnąć wzrok i lekko podniecić? Wiem że trochę niemoralne ... mimo to proszę o rady :P

Gość froddo
a tak szczerze to ladna jestes obiektywnie? a wykładowca wolny?

Gość mirelka2424
wg opinii obcych i moich obserwacji jestem ładna... a wykładowca raczej nie wolny bo po 40-stce ;P

Gość mirelka2424
za każdym razem kiedy zadaję tu pytanie, nie dostaje odpowiedzi... :( o co wam chodzi?

Gość yukki
co prawda jestem kobietą, ale Ci odpowiem. Co roku jakiś student, zwykle przystojny, próbuje mnie poderwać :P, słodkie minki, zagajanie na korytarzu, pomoc przy "dźwiganiu" laptopa itp. Przez kilka już lat pracy przyzwyczaiłam się, chociaż nie powiem pochlebia mi to :) WIęc jeżeli wykładowca SAM nie zwróci na Ciebie uwagi to na nic nie licz. NIe Ty pierwsza i nie ty ostatnia masz chęć go poderwać.

Gość mirelka2424
nie sądze żeby podrywały go inne studentki bo jak juz wspominałam jest trochę starszy, jakieś 20 lat :P mnie poprostu kręcą starsi, przystojni faceci lekko szpakowaci, nie liczę na związek ani nic w tym stylu tylko na coś niezobowiązującego - byłoby fajnie :P

Gość yukki
Kochana, ja jestem starsza od obecnie mnie "uwodzącego" 16 lat starsza :P Więc może Ci się tylko wydaje, że inne Twojego wykładowcy nie zauważają.

Gość Marta,23
nie radzilabym zadnych sztuczek na wykladzie czy gdzies publicznie...:) lepiej dyskretnie i taktownie w 4 oczy:) Faceci nie lubią publicznych potyczek... (i uwazaj bo kokiteria wykladowcy dla zabawy moze sie zle dla ciebie skonczyc....jak nie pojdziesz na calosc to moze ci dac slabe oceny i namowic na to samo swoich kolegoow z pracy...) To zalezy jaki on ma charatker,jakie poczucie humoru....jakie podejscie do swojegoo przedmiotu....jakkie podejscie do studentek....czy wykazuję swoje zainteresowanie ,czy jest konserwatywmym męzem i mowi do was "dzieci"? Fajnie by bylo zaimponowac mu inteligencją....zadac jakies pytanie na temat jego przedmiotu.....pojsc na zajecia pozalekycjne...poporsic o pomoc w jakiejss sprawie (wtedy go dowartosciujesz).Napewno musisz łądnie wygladac....Podejedz moze do niego po zajeciach...baardzo blisko....tak zeby poczul twoje perfumy i zobaczyl jaki masz duuzy dekolt...i zapytaj go o coś...zmyslowym glosem...Mowa ciala na zjeciach tez jest wazna..:) Patrz mu czesto w oczy..baw sie wlosami...zagryzaj wargę... 5 zl za porady :p

Gość ukryta prawda 78
powiedz po prostu, że szukasz sponsora, albo jesteś "panną lekkich obyczajów", a nie piszesz bzdety, że chcesz go podniecić lub zwrócić jego uwagę.

Gość Marta,23
Wiem co mowię....studiowałam na 5 ciu uczelniach....i rozbrajałam nie jednego 40 latka ;) ale fakt...musisz wyczuc ze on sie tobą intersuje i masz zielone swiatlo... twoja nahalnosc moze byc zle odebrana....zwlaszacz jesli facet ma zonę....to nie bedzie publicznie wdawał sie w jakąs znajomosc z toba... Czasami faceci lubią niedostepne studentki...WSzsytko zakezy jaki on ma charater:) Niekotrzy fceci nie noszą obrączki....ja ja mialam szczesci,bo trafilam akurat na 45l starego kawalera:) musialam udwac głupią i niezaradną....oblalam celowo sprawdzian...musialam za nim chodzic i zaliczac :) czesto zostawlam po zajeciach... u mnie Nigdy nie doszlo do zadnego romasnu...wystarczalo mi ze faceta rozbroilam...owinelam sobie wokol palca.i sie slinil na moj widok:)

Gość mirelka2424
powiem wprost i nie będe owijać w bawełnę - chętnie przeżyłabym z nim jakąś łóżkową przygodę bo jest bardzo sexy :P niestety wydaje mi się że własnie jest przykładnym mężem i wogole jest chyba bardzo 'pożądny' więc może być ciężko dlatego pytam co robić... Marta - masz jakies doświadczenie w tej materii? :P Dzięki :)

Gość mirelka2424
kurczę własnie sama nie wiem czy on woli takie niezaradne czy pilne i inteligentne :P... nie wiem jak go rozgryść i podejść , jak sprawdzić czy jest mną zainteresowany ...? ;)

Gość mirelka2424
o jego żonę się nie martwię, jest brzydka jak noc:-p ale czym mu zaimponować?

Gość baczyński w kinach
ja mam23 lata a spodobl mi sie profesor po 50 tce jak nie wiecej....

Gość mirelka2424
20:06 - podszyw, nie widzialam jego żony ;P

Gość Marta,23
nie doradze ci kochana przez neta... nie znam totalnie tego goscia...i nie wystarczy tu znajomosc taka ze widzisz go 45 minut w tygodniu.....nie ma zadnego scheamtu -na co leca wykladowcy. Jesli zaliczysz jakąs gafe (jesli jest przykladnym mezem) i zle go odbierzesz....to moze byc niezla afera...i moze ci uprzykrzyc zycie... Napewno jak jest sexy to zawrocil we lbie nie jednej....i nie jedna probowała. Mowię ci-bylam na kilku uczelniach...jZawse podkochiwlam sie w "nieprzystojnych inteligentach po 40 scte " :) jestem bardzo spostrzegawcza...wiem u kogo powinnam usciasc w 1 lawce i zadawac pytania....a u kogo z tylu i udawac brak zainteresowania (to go wkurwialo) :D Dowiedz sie gdzie mieszka....gdzie jest w czasie wolnym....tak zeby sie na niego natknąc niechcacy :) Sprobuj na poczatek kilka podstawowych sztuczek z cialem...(ale wyrafinowanych od niechcenia)....zobaczysz czy on wogole wykazuje zainteresowanie....to w jaki sposob na ciebie patrzy...Wychodz ostatnia z sali i czesto patrz mu w oczy...Chodz pod byle preteksem na konsultacje...

Gość mirelka2424
zauwazylam ze jak siedze cicho w ostatniej lawce i zajmuje sie wszystkim tylko nie wykladem to staje bardzo blisko mojej ławki i stara sie mi przeszkodzic w 'olewaniu go' ;P Marta i tak dzięki, sporo mi pomogłaś;))

Gość Marta,23
hahahahahha....tez tak robilam:D mirelka czy ten facet ma na imię Wojciech?:D Na sali 300 osob...w 1 wszej same lamusy sluchajace z otwartymi ustami,,,,on zawsze gadał na scenie i cos tam wyswietlał slajdy... Ja siadałam w ostatnim rzedzie z najbardziej krnbrnymi chlopakami...troszke mu przeszkadzalismy....olewalismy i prowokowali....Ja udwalam niezainteresowaną...to go wkurwialo...przychodzil stal nad nami i prowadzil juz wyklad z tylu...A jak upominal o spokoj to tylko "panow" a nie mnie:) Celowo oblalam sprawdzian,poszlam na kolowkium...w obcislym tszirecie i dzinsach...udawałam nieporadną....oblalam...Pozniej chodzilam do niego nadrabiac zaleglosci....Pozniej opuscilam jedne zajecia...na inne sie spoznialam.. przed swietami juz mi po imieniu mowil :)

Gość Marta,23
po coś sie czytalo cale dziecinstwo bravo gerl,Popcorn i naszą miss :DDDDDDD hahaha

Gość mirelka2424
:D nie, nie Wojciech :P może to jest sposób na niego? :P Marta a było coś więcej? ;)

Gość mirelka2424
:) macie jeszcze jakieś przygody ze swoimi wykładowcami? Chętnie posłucham, zaczerpnę wiedzy i inspiracji ;PP

Gość Marta,23
hm...nie bylo seksu...kreci mnie bardziej ta zabawa w zdobywanie :) baałabym sie co by bylo po seksie....moze by mnie szantazowal,czy jakos zranil,ze chodzilo mu tylko o seks...(ja nie szukam przygód).. ...mialam przewagę bo facet wyklldał na politechnice,byl kawalerem a w grupie bylo 90% chlopakow :) kokieteria,kokieteria i jeszcze raz kokieteria...wyczulam na poczatku ,ze nie jest obojetny....czesto sciiagałam jego wzrok swoim wrokiem i wysylalam rozne wygnaly cialem "od neichcenia":) pozniej zmienilam taktykę....udawalam niedostepną.spoznialam sie... mialam troche problemow z tym przedmiotem....na wlsane zyczenie :) Czesto wchodzilam do sali rowno z nim,zeby sie o niego otrzec...Raz jakis tak w grudniu wychodzilismy ostatni z uczelni...okolo 19 stej....i zaproponowal ze mnie odprowadzi kawalek,bo jest ciemno i niebezpiecznie :D... Zapytal skad jestem i takie tam...Jakis czas pozniej zjedlismy razem obiad w stolowce,...przysiadł sie do mojego stolika....mimo ze byly wolne:)